Şimdi Ara

MODEMDEN ANLAYANLAR YARDIM? İnternet bölüştüğüm kişi SÜREKLİ bişey indiriyor. Hızı nasıl azaltırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar komşum internet kullanmak için sanki benim internet sahibi olmamı beklermişçesine hemen ortak olayım dedi.
    Tamam dedik, komşu komşunun külüne muhtaçtır dedik, kabul ettik.
    Ama inanın çıldıracağım. Komşunun ilkokul çağında oğlu var. Veled interneti sadece brşey indirmek algılıyor olsa gerek. HEEERR ZAAMAAN bişeyler indiriyor. Ve ben googl sayfasını dahi açmakta zorlanıyorum. Gözünüzü seveyim İNTERNETTEN BİLGİSAYARDAN MODEMDEN BEN ANLARIM diyen biri yardım etsin. Babasını uyardım ama çocuk dinlemiyor. Zaten çocuk hırsız kedi gibi beni gördüğünde bir acayip bakıyor, merhaba demeye korkuyor, çok belli ediyor. veled resmen suçunun farkında. Vallahi bir gün modemi kıracağım bir yardım. MODEM MARKASI AZTECH DSL 605 EW

• modeminiz qos ozelligini destekliyor ayar yaparak hiz limiti koyabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona sadece google açabilecek bir hız vererek intikamınızı alın. Şakası bir yana bağlantı-modem ayarlarını değiştirerek hızını düşürebilirsiniz. internetten biraz araştırın nasıl yapılacağını bulursunuz hemen.
  • ortak iş yaş iş bu gun dosya yarın virus, kesin net kurtulun hemen iki gün sonra bilgisayarınız gereksiz serverların bot u olur çıkar
  • ortak kullanmayın :)
  • QOS ayarlarını yapmam çok zor görünüyor. Modemin 192.168. filan diye bir yerden arayüzüne ulaşıyorum . Ama ingilizce. Ve anlamak çok zor. İnternette anlatımlar hep Türkçe arayüzlere ait. Benim markanınkini bulamadım. Kendi sitelerinden baktım sadece ingilizce kullanım kılavuzu var galiba. İşim zor görünüyor. QOS menüsnün resmini paylaşsam yardımcı olabilir misiniz. Fakat benim hız da düşmesin :) Benim haricimde bağlanan tüm cihazların hızını azaltma gibi bir imkan olsa mesela :(
  • detayli bir sekilde atarsaniz fotograflari ingilizce kisminda ve bazi ayarlarda yardimci olurum degisik fikirler belirten arkadaslarda olacaktir onlarda yardim ederler cozulur olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.