Şimdi Ara

Modemden hat alma (9 tusu olayı) Acill...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bende sofv92 data fax modem var driverler yuklu ve sorun benim sorumum şirkete getirdiğim zaman makinemi normal sial up bağlantısını kuramamam TTNet den yani 145 den bağlayamıyorum evdeyken hat alma gibi sorunum yoktu direk tel kablosunu modeme takınca bağlanıordu ama şirkette malum çoğu şirkette olduğu gibi telefondan hat alma olayı yani 9 tusuna basıp hat alıp sonra numara cevırme olayı var yanı santral var anlıyacagınız şimdi ben nasıl hat alıp ınternete cıkıs yapabılır sırketten normal olarak numara cevırme yerınde 145 yazıor onun yerıne 9 145 mı yapayım bılen bırı acıl olarak yardım ederse sevınırım ınternete sırketten baglamam lazım makıneyı sımdıden tsk ederım....

• 9,145 olması lazım
  • Selam 9,145 deil baska bısı olmalı??? Ama nee???
  • modemden hat almak için başka bişey olamaz
    bizde şirkette modem bağlantısı yaptığımız zamanlar hep aynı şeyi yapıyorduk
    9, xxxxxxxxxx
    başka bir yol duymadım görmedim, tabi dış hattı 9 değilde başka bi tuşla alıyorsanız ! onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CürekliBatur -- 13 Nisan 2005, 13:43:08 >
  • evet doğru 9w.... kullanıyordum ben de.olması lazım
  • KARDEŞ İŞYERİNDE DIŞ HAT HANGİ NUMARA İLE ALINIYORSA ONA SONRA NUMARA ÖRNEK (9,145) (9,08222932001) vs...
  • Slm arkadaşlar dedikleriniz doğru yanlız bizim şirket biraz buyuk şirket 100 kusur kişilik ve her kişinin kendi masası - tel exc.. herneyse var sanırım şirketin santralinden kaynaklanan bir sorun bu açıkçası kimse de bilmior bunun nasıl olduğunu sistemi kurarken bu şekilde kurulmuş yani telefon santralinden internet için hat alamıyorsunuz ben ne yaptım direkt aklıma fax makinesi geldi nedeni de tel.sntrali ile alakasının olmaması doğrudan nete bağlandım hersey için tesekkur ederim arkadaşlar görüşmek üzere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9w145 dene olmazsa 9,145 dene olması lazım eğer olmassa bazı modemler santralden hat almıyor.
  • Slm zaten vazgeçtim dedim gibi faxın tel hattını bağladım suan sorunum yok tesekkur ederim ilgi gösteren bütün arkadaşlara
  • 9 145 değil eğer hattını 9 ile alıyorsan 9,145 arasına virgül gelecek sıfır ise 00,145 şeklinde olacak. Yani faksta bir başka çözüm
  • modem özelliklerinden setup ına gir...orada dış hatta ulaşmak için çevireceğin no nun seçeneği var...

şu an modemle çıkmadığım için ayrıntılı yazamıyorum ama eski zamandan net olarak hatırlıyorum bu seçeneği...yani dış hatta erişmek için şu numarayı çevir diye bir kutucuk mevcut...

yada şöyle yap evden bağlandığın bağlantı kalsın...yeni bir çevirmeli bağlantı oluşture tıkla ve adım adım

geçerken bahsettiğim seçenek gelecek karşına...buna da bağlantım 2 dersin birini evde birini şirkette paşa paşa kullanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzena -- 13 Nisan 2005, 16:44:40 >
  • Tekrar slm dunden beri fax makinesinin hattını kullanaıyorum ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim (artık 9,145 falan uğraşmıyorum yani :) neyse) herkese iyi günler dilerim.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.