Şimdi Ara

modeme giremiyorum( çözüldü, herkese lazım olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
29.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar edimax marka kablosuz modemim var. şifresini değiştirmiştim, değişitirdikten sonra bir kere girdim, sorun yoktu.

ama şuan modeme giremiyorum. resetledim bilgiler sıfırlandı ama yinede fabrika şifresiyle giremiyorum. arayüz gelmiyor.
    ttnet bilgilerimi girmediğimden sadece sarı ünlem işareti oluyor.

ne yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 22 Mayıs 2012; 19:57:21 >

• şifreyi ttnet olarak bir deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

şifreyi ttnet olarak bir deneyin

hocam ttnetin modemi değil, özel olarak aldım.

fabrika şifresi:

admin

1234 dü, modemin altında yazıyor. geçen değiştirdim., ama giremiyordum. internet vardı ama modem arayüzüne giremiyordum, kabul etmiyordu. bende direkt modeme reset tuşuna bastım 10sn tuttum, bu sefer internet ayarları gitti, fakat halen şifre

admin/1234 dönmedi. arayüze giriş yapamıyorum.

modem ttnetin değil...
  • hocam şifreler admin /1234 olarak belirtilmiş. reset tuşuna basınca modem şifreside değişmiyormu acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 19 Mayıs 2012; 18:44:53 >
  • reset tuşuna 10 saniye kadar bastığınızda modem şifreleri varsayılana alınır. admin 1234 olduğundan eminseniz giriş yapabilirsiniz. her halükardada her modemin kolay kurulum programı olur. resetten sonra onunla kurarsanız, şifre istemez orda. hatta bazılarında şifre ve kullanıcı adını oradan ayarlayabilirsinz. bi deneyip sonucu bildirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrurprens

reset tuşuna 10 saniye kadar bastığınızda modem şifreleri varsayılana alınır. admin 1234 olduğundan eminseniz giriş yapabilirsiniz. her halükardada her modemin kolay kurulum programı olur. resetten sonra onunla kurarsanız, şifre istemez orda. hatta bazılarında şifre ve kullanıcı adını oradan ayarlayabilirsinz. bi deneyip sonucu bildirin

hocam dediğin cdden ayarları yaptım, tüm ayarları, internete girebiliyorum. modem şifresinide değişitrdim ama

192.168.2.1 bir türlü modem arayüzüne giremedim. cd kurarken bellenim güncellemeside yaptırdım ama yinede arayüzüne webden giremiyorum.
  • arkadaşlar sorunumu teknik servise bildirdim, sizce sorun ne olabilir. :) tarihi 20 nisan 2012 yaptığımda oldu

neden böyle bir şey olabilir, sürekli bunu yapcakmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 192.168.1.1
    192.168.1.2
    192.168.2.1

bu adresleri dene bunlardan herhangi biri de olabilir. sadece 2.1 de takılıp kalma
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar sorunumu teknik servise bildirdim, sizce sorun ne olabilir. :) tarihi 20 nisan 2012 yaptığımda oldu

Aynı sorunu dün akşam bende yaşadım. Bir an modemin hacklendiğini falan düşündüm, reset falan attım ama modeme giremiyordum. Sayende bilgisayarın sistem saatini değiştirince arayüze girebildim. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfarktus

quote:

arkadaşlar sorunumu teknik servise bildirdim, sizce sorun ne olabilir. :) tarihi 20 nisan 2012 yaptığımda oldu

Aynı sorunu dün akşam bende yaşadım. Bir an modemin hacklendiğini falan düşündüm, reset falan attım ama modeme giremiyordum. Sayende bilgisayarın sistem saatini değiştirince arayüze girebildim. Paylaşım için teşekkürler.

modem markası EDİMAX midir. acaba bu sorun nasıl çözülür, ikide bir tarihmi değiştircez.

yetkili servise mascom.com.tr den ulaştım.
  • evet edimax. Dün sorunsuz bir şekilde arayüze giriş yapabildim.
  • quote:

Allah razı olsun birader.
    Bu Edimax in de Allah cezasını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

quote:

Allah razı olsun birader.
    Bu Edimax in de Allah cezasını versin

4 senedir tplink kullanıyorum, 5 aydır edimax elektrik kesintilerine dayanamadı edimax geçen akşam bozuldu bir türlü açamadım edimaxmi bir daha asla...

tplink forever... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.