Şimdi Ara

modeme şifre koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar datron marka modem kullanıyorum kablosuz olduğu için çevremdekilerde kullanıyor şu ana kadar bir şey demedim yani bir şey yapmadım fakat artık film falan indirmeye başladılar heralde ben bilgisayarı kullanmadan kota fırlıyor

eğer yardımcı olarbilirseniz sewinirim acaba datron kablosuz modeme nasıl şifre koyabilirim?

• Eğer cd si mevcut ise onu kullanarak yapabilirsiniz. Yok ise

Modemin arayüzünde güvenlik kısmında wireless şifre ayarları mevcut. Oradan yapmanız gerekecek. Kitapçığını bulup okursanız cevabını alırsınız. Eğer kitapçık yok ise modemin modeline göre internette arama yapıp bulursunuz.
  • Arkadaşım,Adsl kota öğrenmedeki şifreni değiştirdiğin zaman modem şifrenide aynı yapmak zorunda kalıyorsun..sen tersini yapıcan eğer net gelmezse ordaki şifrenide değiş..ufak bi tavsiye...

Bu arada bağlantın kotalı ve kullanmalarına izin vermişsin yanlış yapmışın..
  • saolun ama şimdi ben 192.168.1.1 böyle yapıp giriyorum security seçiyorumdaha sonra işte böyle bir sayfa çıkıyor ne yapmam gerekiyor

modeme şifre koyma
  • 64 bit wep yazan kısmı wpa-psk yapıp alt tarafta key yazan kısma şifreni harf ve rakamlar içerecek şekilde ve en az 8 karakter olacak şekilde yaz. onayla
  • çok saol
  • Hocam sorununuzu hallettiniz mi ?
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var.
    http://192.168.1.1 tarafından kullanıcı adı ve parola isteniyor. Site diyor ki: "Wireless ADSL2+ Router"

böyle bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamtar77 -- 18 Eylül 2008; 1:24:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.