Şimdi Ara

Modeme Tanımadıgım Bir Pc Baglanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm Arkadaşlar Modeminin Sitesine Yani 192.168.1.1 sitesine girip sifrelerimi vs. girip aglara baktıgımda BlackBerry denen bir PC internetime baglanmıs gozukuyor. Bu Adamı tanımıyorum ve napmalıyım ? Sil tusu ag aktif oldugu için silinmiyor zaten agı silsemde adam Wifi kısmından baglana basınca yine girer. Yardım edenlere sevinirim.

-Diyeceksinizki Hamachi ile alakalı fakat Hamachimde hiçbir grup kurmadım ve o yuzden hamachide suan kimse baglı degil.

-Adam Okadar rahat baglanıyorki. sanki binadan biri baglanıyor gibi mpbs i hiç düsmüyor.
    -Ve Benim Pc Casper Benimki gözüküyor ama benim PC 270 Mpbs alırken adamınki 65 MPBS sabit
    -Bilgisayarı Guvenli modda kullanıyorum KeyLogger atıldıgı için ve guvenli modda kullandıgım için herhnagi bir vpn programı aktif olmuyor.
    -Evde kablosuz olarak Sadece Ben,Arkadaslarım ve Ailem Kullanıyor Fakat PC olan sadece benim digerleri telefon.

• mac filtrelemeyi aktif ederek agina baglanan cihazin mac adresini engelleyebilirsin
  • DoksanArifDoksan D kullanıcısına yanıt
    Modeme bağlanmasını istediğiniz bütün kullanıcılara modemden sabit ip adresi verin. Modeme bağlı kullanıcı sayısı kadar ip aralığı verin. Yeni kullanıcı eklerseniz ip aralığını bir arttırırsınız. Mac adresi filtreleme yapın. Bunların güvenlik olarak çok faydası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.