Şimdi Ara

Modemime baglı pc leri görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben modemime baglı bütün kullanıcıları kişileri görmek istiyorum yeri geldiginde ban atabilecegim yeri geldiginde engelemesini kaldırabilecegim.kablosuz agıma baglı olan kullanıcıları denetleyebilecegim bir program istiyorum böyle bir program varmıdır yardımcı olurmusunuz şimdiden teşşekkür ederim

• böyle bir program modeminin kendi yazılımında mevcut internet adres satırına 192.168.2.1 veya 192.168.1.1 yazarak (modem marka ve modele göre değişir iki adresten birisidir)modem arayüzüne erişebilir bağlı kullanıcıları görebilir istenilen kullanıcıları ıp/mac adreslerine filtreleme yaparak internetlerini kapatabilir istenilen web adreslerine girişleri engelleyebilirsiniz.
  • istersen teamviewer'dan gösterebilirim.
  • iyi olur be bi saat verinde sözleşlim bende azcok modem arayüzünü biliyorumda da once degişiklik yapmadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraslantr

Beyler ben modemime baglı bütün kullanıcıları kişileri görmek istiyorum yeri geldiginde ban atabilecegim yeri geldiginde engelemesini kaldırabilecegim.kablosuz agıma baglı olan kullanıcıları denetleyebilecegim bir program istiyorum böyle bir program varmıdır yardımcı olurmusunuz şimdiden teşşekkür ederim

Merhaba

Bahsettiğin konu teknik olarak mümkün değildir. Ancak bağlı aygıtları görüntülemek istersen 192.168.2.1 yazarak Kablosuz ayarlardan görebilirsin. Sürekli olarak yavaş bağlantın varsa anlık olarak bağlı aygıtlara kesinti gönderebilirsin böylece internetin de hızını yükseltmiş olursun aynı zaman da sinyal çakışmalarını önlemiş ve daha sağlıklı bağlantı elde etmiş olursun. (Mecbur kalınmadığı sürece yapılması tavsiye edilmez.)

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 13 Nisan 2014; 2:54:00 >

• E398ci kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz konu teknik olarak mümkündür. Hatta bir çok yolu vardır. Bazıları:

1. Seçenek server kurarak bağlantıları istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. (Harici bir bilgisayar veya server gereklidir).
    2. Seçenek bağlantıyı ethernet ile alıp wifi kartı ile paylaşıma açabilirsiniz veya ikincil bir wifi kartı alıp 1. wifi kartı ile bağlantıyı alıp 2. wifi kartı ile bağlantıyı paylaşabilirsiniz. Bu şekilde bandw kontrolü yapan bir çok program var o programlar ile bağlantıyı paylaştığınız 2. wifi kartının bandw düşürüp sınırlayabilirsiniz.
    3. Seçenek modeminizden mac şifreleme eklersiniz. Bağlantınız yavaşladığınızda diğer mac adreslerini pasif edip geçici olarak bağlantılarını kesebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojik yardım

Söylediğiniz konu teknik olarak mümkündür. Hatta bir çok yolu vardır. Bazıları:

1. Seçenek server kurarak bağlantıları istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. (Harici bir bilgisayar veya server gereklidir).
    2. Seçenek bağlantıyı ethernet ile alıp wifi kartı ile paylaşıma açabilirsiniz veya ikincil bir wifi kartı alıp 1. wifi kartı ile bağlantıyı alıp 2. wifi kartı ile bağlantıyı paylaşabilirsiniz. Bu şekilde bandw kontrolü yapan bir çok program var o programlar ile bağlantıyı paylaştığınız 2. wifi kartının bandw düşürüp sınırlayabilirsiniz.
    3. Seçenek modeminizden mac şifreleme eklersiniz. Bağlantınız yavaşladığınızda diğer mac adreslerini pasif edip geçici olarak bağlantılarını kesebilirsiniz.

Merhaba

Bilişim uzmanı olarak mümkün olmadığı gibi sözümün arkasındayım.

Konu'ya Yardımcı Olduğum İçin Takip'den Çıkardım.

Bana PM'den Ulaşabilirsiniz.

Teşekkür Ederim.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 13 Nisan 2014; 17:27:12 >

• E398ci kullanıcısına yanıt
    Bilişim uzmanı olmayarak 16 senelik bilgisayar tecrübemle yazıyorumki arkadaşın yapmak istediği şey mümkündür.Hatta göründüğü kadar zorda değildir.
    Şuanda marka ve modeli hatırlayamasamda modem üzerinden bandw ayarlaması yapılan modemlede karşılaştım. Marka ve model aklıma geldiğinde mesaja eklerim.
    İyi forumlar.
  • Wireless Network Watcher ile modeme bağlanmadan da kablosuza bağlı kullanıcıları görebilirsiniz. Yukarıda arkadaşın dediği gibi modem menüsünden mac filtreleme ile de yasak getirebilirsiniz..
    http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 15 Nisan 2014; 1:22:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.