arkadaşlar modem numarayı ceviriyor sonra ciycoyuk sesler verirorya ondan sonra cırıcırıl diye ötüyor bu sesi nasıl keseriz ve niye olur. modem ses denen yer kapalıda.. eskiden böyle bişey yoktu yeni başladı conexant soft56k modem.. xp kullanıyorum.. bide xp nin buldugu driver calışmiyordu nettet driver indirdim onu kurtum onunla alakalı olabilirmi.. bu ses adamı sinir edeiyor yardım edin
neyse kimse bişey bilmiyor heralde
XP o modemin driver ını direkt olarak tanımalı. Ben bi ara kullanmıştım. Gayet de iyi performans aldım. Bence yüklü driverını kontrol et. Kaldır tekrar yükle mesela. O da olmazsa şu sayfaya bir bak http://www.conexant.com/products/entry.jsp?id=21
Umarım işe yarar..Kolay gelsin
Conexant modemin son driverları sorunlu. Onun için sil derim.
cırıl cırıl ses niye oluyor diye sormussun hemen söyliyim,o sesler senin makinanla aradıgın makina arasındaki authentikasyon (ing-tr karışık oldu ama ) işleminden ileri gelen seslerdir,yani o sesler senin servis saglayıcına login olurken giden gelen sinyallerin sebebiyet verdigi bir tür cızırtıdır (rahatsız edicidir [krl]).authentikasyon tamamlandıgında ses kesilir ve oturum acılır...
işte ses kesilmiyor biraz azalıyor ve devam ediyor
o zaman servis saglayıcını ara.cevirdigin numaryı ver ve login olamadıgını söyle.sorun onlarda deilse telekoma dilekce ver hattını incelesinler.o da olmadı modemi deiştir [drknrd]
yaw şu verdiğim driverı bi kullanmayo denesen :)
Gerçekten çok sinir testeresi gibi bi sestir o. Bence hiç driverle falan uğraşıp kafanı bozma. Al kendine boş bir jak pazardan 500 bin TL'ye. Tak modemin hoperlör çıkışına ses mes gitti. Pratik olun abicim. Adam ses kesemiyorum diye driver silecek yok telekoma başvuracak yok modemi değiştirecek...bilgisayarı değiştirsin isterseniz. Minik bir jak alacaksın arkadaş,ya da kes eski bir walkman kulaklığının ucunu tak oraya. Kör tıpa olsun sana. Baba gibi...
O boktan modem varken ben denedim kulaklık herbok olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme