Şimdi Ara

Yıldırım Dusmesi Sonucu Modem Bozuldu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Yıldırım dusmesi sonucu modem sanırım yandı. garanti yok. kaliteli modem idi. kurtarmanın bir yolu var mı acaba? sadece power ve wifi ışığı yanıyor dsl ve internet ışığı yok. ilk açınca dördu yanıyor ama ikisi hemen sönüyor. dsl ışığı da bazen yanıp sönüyor ama iş yok. çöp mu oldu modem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yıldırım mı :) dsl yanmıyorsa telefon hattında bir sıkıntı olabilir eski modem yok mu?
  • Bence modemde sıkıntı yok. Arkadaşın dediği gibi internet hattında sorun olabilir. Modemi başka bir hatta deneyin. yada servis sağlayıcıyı çağırın hatta baksın. o zmn anlaşılır modemden mi hattan mı.
    Onların elindeki cihazlar internet sinyalini anlayabiliyor.
  • Daha önce benimde başıma bu tarz bir şey gelmişti ama çatıya koyduğum wifi adaptöre düşmüştü yıldırım oda modeme bağlı olduğundan modem yanmıştı. Bu şekilde telefon hattına bağlı olan modemin yandığını ilk defa duydum.
  • Türk telekoma arıza kaydı yaptım, onlar da Yıldırım dusmesi kaynaklı dediler. garanti varsa gönderin dediler ama garanti bitti. başka modem yok. yeni modem alacağım bu gidişle. Yıldırım dusmesi yakın civarda birçok modemin çalışamaz hale gelmesini sağlar. arkadaşın 2 modemi gitti benim ilk oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bir modemin bu şekilde bozulduğuna şahit oldum.Elektronikçi bir arkadaş belki anlar ve tamir etme imkanı olur fakat bir modemi çöpe atıp yenisini almıştık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.