< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Modeminizi kapatıyor musunuz ? (7. sayfa)
-
-
modemin yerini unuttumquote:
Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_
Uyku esnasında kapatılması bence daha uygun evde frekans dalgalarının zararlı olduğunu okumuştum o yüzden hergün kapatırım .. -
2021 model yorumları alalım bakalım, geçen yıllarda neler değişmiş.
-
Ben Pazartesi ve Cuma günleri saat 05:00'te yeniden başlatma komutu verdim onun haricinde router'ım 7/24 açık duruyor Sadece telefonumun kablosuz ağını kapatıyorum ki şarjı gece daha yavaş tükensin.
-
5 senedir kesintisiz açık
şöyle düşünün, kesintisiz güç kaynağı (12volt 7ah akü takviyeli sadece modemi besliyor) var, bilgisayar için 700va ups var, makina kapansın yeter anlamında, evde ise kalorifer sistemi kullandığım için elektrik kesintisinde kullandığımız 2.7kw honda jeneratörümüz var
2014lü yıllarda bilgisayarım 286 saat açık kalma süresi ile kendi rekorumu kırmıştım. o zamanlar 12 charla falan metin2 kule yapardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bir ara Asus modeme gece 3 te yeniden başlatmaya ayarlamıştım. Sabah bir kalktım modem çökmüş (ne alakaysa). Hard reset ile zor kurtardım. Bir daha da elimi sürmedim
Teşekkürler yorumlarınız için. :)
-
Maşallah.
-
O da güzelmiş.
-
En son, 58 gün önce elektrik kesintisinde kapanmış. Bugün, uzun süredir güncellemediğim için bir kontrol edeyim dedim, 3.1 Beta 2`de bırakmışım modemi, 3.6 Beta 8 çıkmış.
-
-
Dün akşam modemi kapattım biraz hava değişim olsun diye. açmış bizimkiler az önce, yarım saat oldu diyo daha internet yok diyo 😂 nerden gördüm şu konuyu da böyle bişey yaptım. bırak 5 senedir soluksuz çalışıyor işte
Hocam ev içerisinde aileler yemeklerini yiyor, sonra herkes bir köşesine çekilip internette takılıyor. Bu her evde böyle açıkcası. Ben küçükken tüm aile bir arada sohbetler muhabbetler gırla giderdi. Hele misafir gelmişse ve sevilen bir misafir ise yatma saatine kadar sohbetleri dinlerdik.
Bazen böyle, çok değil ama 15 sene öncesini düşününce bile epey özlediğimi fark ediyorum. Şimdilerde de dediğin gibi, modem az dinlensin deyip modemi kapatıyoruz, beş on dk sonra geri açıyorlar.
-
Neresinden baksan trajik bir durum ama dediğin gibi tam bir realite.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Hocam ev içerisinde aileler yemeklerini yiyor, sonra herkes bir köşesine çekilip internette takılıyor. Bu her evde böyle açıkcası. Ben küçükken tüm aile bir arada sohbetler muhabbetler gırla giderdi. Hele misafir gelmişse ve sevilen bir misafir ise yatma saatine kadar sohbetleri dinlerdik.
Bazen böyle, çok değil ama 15 sene öncesini düşününce bile epey özlediğimi fark ediyorum. Şimdilerde de dediğin gibi, modem az dinlensin deyip modemi kapatıyoruz, beş on dk sonra geri açıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız hocam. -
İşim bitince kapatıyorum...Günde iki veya üç defa açıp kapatırım yani...
-
Teşekkürler hocam yorum için.
-
10-15 senedir hiç modem kapatmadım. Elektirik giderse falan kapanır o kadar
-
Çevrimiçi Süresi 49 sa 27 dk 27 sn
Elektrik gidip gelmiş.
-
4 yıl sonra güncellenen bir konu olmuş bu vesile ile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X