Şimdi Ara

moderatör'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşım, az önce islamda şiddet ve kadına bakış gibi bir konu vardı sildiniz. Şimdi o kişiyi bana bildirebilirseniz kendisini aydınlatmak istiyorum.
    Teşekkürler

• Siz başkalarını değil kendinizi aydınlatın önce... insanlık tarihindeki kin, nefret, savaş ve katliamların kaynağının büyük bir paydasını batı medeniyeti oluşturmuştur...

ABD tarafından ithal edilmiş el kaidelerle, talibanlarla, Saddam Hüseyinler ile bir dini yorumluyarak ''şiddet'' temeline yerleştiriyorsanız, sizi birileri ''acilen aydınlatması'' gerekiyor... bizi en iyisi kadını seks objesine indirgiyen ''batı medeniyeti'' hakkında aydınlatınız (ya da aydınlanın!).
  • Kardeş Din konuları yasak sizi sağ duğuya davet ediyorum buradaki çoğu insan bize arapların yaptığı katliamlardan bil haberdir Avrupalıları suçlarlar onlardada benzer Din olgusunun olduğunu bilmezler bir çok surelerini okumazlar ki onlar o kadar medenidir ki yalancının dilini hırsızın kolunu keserler sen neden bahsediyorsun Galeyana gelme banlanırsın nitekim gün geçtikçe insanların Dinlerinden soğumalarının sebeblerinide biliyoruz insanlar artık eskisi kadar biat etmiyor teknoloji geliştikçede kurtulucaz yanlız değilsniz sayılarımız çok arttı ancak insanlığın gereğini yapmak durumundayız saldırırsak ne farkımız kalır içinizde yaşayın olsun bitsin saygılar
  • @KızıL_Shaman
    Kullanıcı adınızdan ve avatarınızdaki görüntülerden paganizme ilgi duyduğunuz aşikar, tıpkı benim gibi...
    Yorumunuza kısmen katılsam da bu islamda şiddet-kadına bakışı gibi tek bir hedefe yönelik, art niyetli bir başlığı oyanlamak mümkün değil... bir katilin hümanizm dersi vermesi gibi bir durum var ortada... batıdan ithal islam düşmalığı!

Konu başlığı ilahi dinler ve şiddet olsa, hepsine ithafen bir değerlendirme yapılsa size tamamen katılırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

@KızıL_Shaman
    Kullanıcı adınızdan ve avatarınızdaki görüntülerden paganizme ilgi duyduğunuz aşikar, tıpkı benim gibi...
    Yorumunuza kısmen katılsam da bu islamda şiddet-kadına bakışı gibi tek bir hedefe yönelik, art niyetli bir başlığı oyanlamak mümkün değil... bir katilin hümanizm dersi vermesi gibi bir durum var ortada... batıdan ithal islam düşmalığı!

Konu başlığı ilahi dinler ve şiddet olsa, hepsine ithafen bir değerlendirme yapılsa size tamamen katılırdım.

Yok kardeş Paganizmi sağlam bir şekilde öğrendiğim için ve Dinler tarihini merak ettiğim için ama Paganizim gerçekten sağlam dinmiş helal olsun Homerosa ama beni sorarsan Tanrıya inanırım diğerlerinden farkım gizli olması taraftarıyım ve aracı kabul etmem bu kadar basit İslam düşmanı değilim ama herşeyi topz pembe gösterenler Cumhuriyet karşıtı cemaatler vs vs artık beni deli ediyo heleki Toplum sadece sözde inandığı bir Dini savunanlarda var ki bu adamlar İslamın şartlarını dahi bilmezler herşey şekilci oldu bu toplumda bir bir daha iki savunduğu düşüncenin ne olduğunu bilmeyenler var Dindar geçinip alkol içenler Büyük cemaatler kurup papaya yalakalık edenler kendi Külliyatlarında Muhammedi yok sayanlar demem oki İçerisindeki yanlışlar bana inanmamam gerektiğini söylüyo ve diğer Dinler arası müthiş benzerliklerin yanı sıra Peygamber kabul edilen kişilerinde tapındığı farklı durumlar vs vs vs o kadar çok ki yaz yaz bitmez yani kafamızdan uydurmuyoruz saldırmak olsun diyede kimseye saldırmayız ama beni ataistlerle karıştıranda çok hani malum forumlardan besleniyomuşum direk yafsatayı yapıştırırlar gel diyorum okuduğum bölümü vs göstereyim kaynaklarımıda yazıyorum yok sen malum forumlardan besleniyosun ebe arkadaşım sen çok bilmişsinde sen nerden besleniyosun sen doğruların ak pak mı he diyip geçiyorum bizim ülkede bir alanda bilgi sahibi olmadığı halde kendini o alanda uzman sanan çok insan var

• Din tabanlı konular yasak olmakla birlikte, moderatöre ulaşmak için ya da yönetimle ilgili konular açmak da yasaktır. Lütfen kurallara uyalım.
    Bana ulaşmak isterseniz, özel ileti atabilir ya da şikayet konusunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca bölüme bakan tek yönetici ben değilim. Genel yöneticiler ve adminlere ulaşırsanız onlar da yardımcı olacaklardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.