Şimdi Ara

MODERN WARFARE REMASTERED | PSN Plus 5 Mart'ta Ücretsiz | PS4 ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
12
Favori
31.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legacy of kain

bilen yok mu split screen evde iki kişi oynaniyormu ?

Alıntıları Göster
    Evet. Oynanıyor.
    İstersen bot ekleyip aynı takımda veya karşılıklı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

Evet. Oynanıyor.
    İstersen bot ekleyip aynı takımda veya karşılıklı olabiliyor.

Alıntıları Göster
    nasil giriyoruz o ekrana ? ikinci bir hesap mi gerek misafir olarak kol ile giris olmuyor heralde ?

brz kurcaladim local bolumu ama diger kol nasil aktif olacak onu cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 14 Mart 2019; 13:46:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

nasil giriyoruz o ekrana ? ikinci bir hesap mi gerek misafir olarak kol ile giris olmuyor heralde ?

brz kurcaladim local bolumu ama diger kol nasil aktif olacak onu cozemedim

Alıntıları Göster
    Multiplayer Local kısmına girdikten sonra ikinci kol ile ikinci bir hesaptan girmek gerekiyor.
    Zaten sağ tarafta girdiğin hesaplar görülecektir.
    Sonrasında çıkan ekrandan haritayı seçip takımları ayarlayabiliyorsun.
  • quote:

Multiplayer Local kısmına girdikten sonra ikinci kol ile ikinci bir hesaptan girmek gerekiyor.
    Zaten sağ tarafta girdiğin hesaplar görülecektir.
    Sonrasında çıkan ekrandan haritayı seçip takımları ayarlayabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    cok tesekkurler,ikinci bir hesap acayim oyle ise..peki ikinci hesap alt hesap mi olmali yoksa ayni anda birden fazla ana hesap olabiliyormu,kupa oyun kaydi zart zurt isler acisindan fark edermi ana-alt hesap olmasi..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Hesap farketmez.
    Makinede 2. Hesap olsun yeter.
    Kayıt için oyunu açtığın hesap önemli.
  • quote:

Hesap farketmez.
    Makinede 2. Hesap olsun yeter.
    Kayıt için oyunu açtığın hesap önemli.
    actim bir hesap daha,yarin denerim bakalim split screen
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

Psn ID: scorperman34
  • quote:

Psn ID: scorperman34
    gayet guzelmis splite screen
  • Seri nereden nereye geldi bi kez daha gösterdi bize bu oyun. Activisionun paragözlüğü sayesinde saçma sapan bi hal aldı seri en son senaryo bile koymadılar oyuna. Yazıklar olsun valla. Keşke respawn titanları falan bırakıp modern dönemde geçen bu tarz bi oyun yapsa.
  • Merhaba, biz arkadaşla beraber indirdik ama aynı takımda olup online moda giremiyoruz. Nasıl yapacağız bilenler var mı?
  • İLK MW den kimler var burda
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Buralardayız hala
    Psn: Consequenses
    İsteyen ekleyebilir beraber oynarız.
  • Bende oynuyorum.
    psn: memnunov
    isteyen ekleyebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Seri nereden nereye geldi bi kez daha gösterdi bize bu oyun. Activisionun paragözlüğü sayesinde saçma sapan bi hal aldı seri en son senaryo bile koymadılar oyuna. Yazıklar olsun valla. Keşke respawn titanları falan bırakıp modern dönemde geçen bu tarz bi oyun yapsa.
    Sormayin ya ayni derin duygular icerisindeyim.Titanfall1 i coook seviyordum.Respawndan bekledigim kalitede bir oyundu ama oyunda icerik ve senaryo eksikligi,oyunun psye cikmamasi oynayan sayisinin dramatik dususu olumunu erken getirdi.2.oyunda titanlari kagittan titana cevirdiler herkes oynasin diye cok fazla dengesiz noob dostu seyler eklediler,atesli ninja yildiziyla titanin enerjisini 4 de 1ni goturmek gibi absurd seyler ekleye ekleye seriden soguttular ve Tf serisi hicbir oyunu ayakta tutacak sayida aktif oyuncu sayisina asla ulasamadi.

Biraksalar su evreni ayagi yere basan Mw tadinda bir oyun yapsalar cok guzel olur ama zor.Su BR turunden de zerre keyif almiyorum.BFBC1,2,BF3,Mw1,2 donemleri online fps oyunlarinin altin cagiydi bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Buralardayız hala
    Psn: Consequenses
    İsteyen ekleyebilir beraber oynarız.
    multiplayer dolu mu hocam? Kaç kişi var?

bakıyorum da pc'de sadece 50 kişi falan max açık oluyor. ps4'de durum ne?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sayı olarak bilemicem ama baya yoğun ps4 serverlerı. Ne zaman oyun arasan buluyor sıkıntı yok oyunda.
  • Arkadaslar online serverler acikmi kapanmasi gibi bir durum söz konusumu
  • Online para kazanmak çok zor bu oyunda istediğim silahları bir türlü açamadım. Bir kısa yolu varmı bu işin?
  • ben hikayesini oynamak istiyorum sadce. crack falan çıkmadı değil mi henüz? gerçi gameplay izledim biraz aman aman etkilemedi beni grafikleri
  • Modern Warfare 1 tek satılmıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.