Şimdi Ara

Modern Warfe 3 Ayasofya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Paris bölümünde sizi helikopterden bıraktıklarında evlerin içinden gidiyosunuz.Bu arada ben heryeri gezerim kaçırmamaya çalışırım bu seferde bu resmi gördüm.Soru şu parisin orta yerinde o evde o çerçevede resmin ne işi var .Bu aralar istanbul çok moda tesadüfen konmuş olması saçma.

Oyun içindeki küçük bir ayrıntıdan hani hep konuşulur ya, bende diyorumki birdahaki oyun İSTANBULdamı geçicek. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psone -- 12 Aralık 2011; 22:04:50 >

• İlginç....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

İlginç....
    iyi yakalamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

iyi yakalamışsın

Alıntıları Göster
    helal olsun çok iyi bir nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

iyi yakalamışsın

Alıntıları Göster
    Bazen o kadar kaptırıyorum millet savaşırken taşlara falan bakıyorum etrafı geziyorum .Bioshock da ne oynadım kimle konu ne falan hiç hatırlamam etrafa bakmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psone -- 12 Aralık 2011; 20:30:23 >
  • Bolum tasarimcisi Turk, daha once mw2 de de benzer bir easter egg vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bolum tasarimcisi Turk, daha once mw2 de de benzer bir easter egg vardi.
    olayın bütün gizemini baltaladın .konu kapandı dağalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psone -- 12 Aralık 2011; 20:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bolum tasarimcisi Turk, daha once mw2 de de benzer bir easter egg vardi.
    Bundan farklı olarak Kız Kulesi ve bir yer daha vardı . Neresi olduğunu unuttum .
    Sami Onur Sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Bundan farklı olarak Kız Kulesi ve bir yer daha vardı . Neresi olduğunu unuttum .
    Sami Onur Sağolsun

Alıntıları Göster
    Helal olsun valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63B0840C9

Helal olsun valla

Alıntıları Göster
    Bölüm tasarımcı Sami Onur yaptı bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Bölüm tasarımcı Sami Onur yaptı bunu

Alıntıları Göster
    Allah aşkına arkadaşım Ayasofya yazsana,sanki sıradan bir camii gibi göstermişsin.MW2'de vardı bunlardan ama oyun İstanbul'da geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

Allah aşkına arkadaşım Ayasofya yazsana,sanki sıradan bir camii gibi göstermişsin.MW2'de vardı bunlardan ama oyun İstanbul'da geçmedi.

Alıntıları Göster
    Fransa'da yaşayan çok Türk var. Onlardan birinin evidir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 12 Aralık 2011; 21:35:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Fransa'da yaşayan çok Türk var. Onlardan birinin evidir herhalde.

Alıntıları Göster
    Ayasofya diye değiştirdim.Olay şöyle mw3 çalışan Sami onur denen arkadaşi bazı araçları binları kendi tasarladığı için böyle ufak ayrıntılarda kendi insiyatifini kullanmış Samı onura bu inceliğinden dolayı türk oyun severler adına teşekkürü bir borç biliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: psone

Ayasofya diye değiştirdim.Olay şöyle mw3 çalışan Sami onur denen arkadaşi bazı araçları binları kendi tasarladığı için böyle ufak ayrıntılarda kendi insiyatifini kullanmış Samı onura bu inceliğinden dolayı türk oyun severler adına teşekkürü bir borç biliriz.

Alıntıları Göster
    Güzel easter egg. İyi yakalamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Güzel easter egg. İyi yakalamışsın.

Alıntıları Göster
    Güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F906924D

Güzelmiş

Alıntıları Göster
    ben bunu herkesin farkında olduğunu sanıyordum..online modda seatown mapinde bile istanbul resimleri var..single da bütün bölümlerde var dikkatli oynaysanız görürsünüz..sırf ayasofya değil kız kulesi filanda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

ben bunu herkesin farkında olduğunu sanıyordum..online modda seatown mapinde bile istanbul resimleri var..single da bütün bölümlerde var dikkatli oynaysanız görürsünüz..sırf ayasofya değil kız kulesi filanda var

Alıntıları Göster
    Nerde kız kulesi var.Ben paris bölümüne kadar geldim göremedim görenler resmini çekip göndersin.
  • quote:

Nerde kız kulesi var.Ben paris bölümüne kadar geldim göremedim görenler resmini çekip göndersin.

Alıntıları Göster
    Günaydın diyorum ve geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Günaydın diyorum ve geçiyorum.

Alıntıları Göster
    Modern Warfare 2'de vardı yine Alex 1-1 Lincoln şeklinde Rio'da bölümde duvarda yazıyordu, Sami Onur'a teşekkürler arada böyle noktalar koyması hoşuma gidiyor :D
  • quote:

Dünyanın öbür ucunda da olsa gönlü Türkiyeyle, Türklerle ve İslamla
    Helal olsun kardeşimize dünyaya ufak dan mesaj çakmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.