Şimdi Ara

Modlar silebilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: anlık patlamıştım, verim alamasam da emeğe saygı..

(Modlar silebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earwen_ -- 7 Haziran 2020; 20:0:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boş.
  • katılıyorum dostum sana
  • uzun konu anlatımları da ezber

• Geçen tyt tekrarı amacıyla bir izleyeyim dedim izledikten sonra bildiklerimi de unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByST7 -- 7 Haziran 2020; 17:52:46 >
  • rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt
    Uzun vidrolarinda fiziklebariştan veya umut onculden daha iyi anliyorum

• hocam o kadar mantıgı ezberleyip nolacak sınavda cıkanlar belli fizik mühendisliği sınavına girmiyoruz mantıgı öğrenip üstüne cekap çekicen zaten sorular güzel açıkçası.. mantıgıyla öğrenirken boguldugumu hissettim fiziklebarıs izlerken mesela.. ana mantıgı kavrasak yeterli formüllerin mantıgına girmeye gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilanı silebilirsiniz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla cozdugu sorular guzel diye izledim ben pek dinlemiyordum cozup cozup ileri sariyordum. Cembersel harekette egimli virajla ilgili sorulari 0 anlatim direk formulu yapistirip cozuyordu orada killandim bir ara. Ama cozdugu sorular guzel bence.

• Valla hic izlemedim vipfizigi ama piyasada cogu hoca formuulun nerden geldigini gosterip mantigini ogrettim diyor fiziklebaris ilyas gunes vs. Dershane hocalarinin %80i oyle zaten

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    hocam mantık ezberleme diye bir şey yok ki, mantık öğrenilir. ayrıca çoğu konunu mantığını anlamak basit zaten, senin dediğinin aksine ezber yapmak çok zor ve yorucu, onun yerine mantığını öğrenirsin rahat rahat yorum yaparsın sorularda.
  • elihen E kullanıcısına yanıt
    ilyas hoca hep öyle yapyıor, mantığını anlayın deyip ezbercilik yapıyordu hep.
  • Hocam tam böyle bi konu açacaktım izliyor musunuz diye ben çok sevmedim acikcasi

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    hocam diğer hocalarda formülün mantıgını veriyor zaten onlar cok gereksiz 1 tane formülün nerden geldiği icin 15dk konu anlatım yapıyor mantıgını öğrenmek bu değil..

• fizikle barış varken vip fizik izlenir mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

ilyas hoca hep öyle yapyıor, mantığını anlayın deyip ezbercilik yapıyordu hep.
    tyt de yapıyor mu bilmiyorum ama ayt de ben görmedim öyle bir şey limit türev integral dizi log polinomları izledim çok güzel anlatıyor ilyas hoca
    fizikle barışın ispatları uzun sürmüyor ki adam 2 dakikada veriyor ispatı
    hiç öyle bir şeye denk gelmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.