Şimdi Ara

Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü, gezi fotoğraflarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'den Transmoğolistan Expresi treniyle Gobi Çölü'nü aşarak gittiğim Moğolistan'da Ulan Bator'da kaldıktan sonra yolsuz arazilerde yolculuk yaptım, gerçek göçebe ailenin çadırında kaldım ve Budist manastırlara, Şaman çadırlarına, Orhun Yazıtları'na, Karakurum'a gittim. Yazılarımın birçoğu bloğumda yayınladım, diğerlerini de yakında düzenleyip koyacağım. Moğolistan'a veya gezdiğim 37 ülkeden herhangi birine gitmek isteyenlere yardımcı olurum.

http://www.celebialper.com/category/mogolistan

Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü, gezi fotoğraflarım

• Foto?raf güzelmi?. Fakat yazylarynyzy forumda payla?mady?ynyz için göremiyorum.
  • siteyi takibe aldım okuyorum şuan güzel site
  • Razer kullanıcısına yanıt
    Blogumda yazıyorum.www.celebialper.com
  • Alper bey ben en çok Kuzey Kore gezinizi merak ediyorum. Nasıl geçti, paylaşımlarınızı öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Alper bey ben en çok Kuzey Kore gezinizi merak ediyorum. Nasıl geçti, paylaşımlarınızı öğrenebilir miyim?

Kuzey Kore mi Fotoğraf çekimi yasakmış orda,halk rezil durumdaymış öyle diyorlardı
  • Yanlış hatırlamıyorsam Alper bey oradaydı.

• Sizin meslek neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TomBombadilo

Sizin meslek neydi?

Alper bey yanlış hatırlamıyorsam , kamu görevlisi. Bu arada kendisi , Kuzey Kore seyahatine ait fotoğraf ve videoları. Ayakkabı tabanına yapmış olduğu gizli bölmeye SD kartları saklayarak çıkarmış :) En kısa sürede paylaşımlarını bekliyoruz. @CelebiAlper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: TomBombadilo

Sizin meslek neydi?

Alper bey yanlış hatırlamıyorsam , kamu görevlisi. Bu arada kendisi , Kuzey Kore seyahatine ait fotoğraf ve videoları. Ayakkabı tabanına yapmış olduğu gizli bölmeye SD kartları saklayarak çıkarmış :) En kısa sürede paylaşımlarını bekliyoruz. @CelebiAlper

Bu kadar yer gezmek icin iyi para lazim haa :D ama nerde biz ogrencilerde para

• Gezi maliyetleri hakkinda da bilgi verirseniz daha aydınlatıcı olur. Güzel paylaşımlar. Bir de bloğunuzda türkiye sekmesi boş kalmış :)

• İlginize teşekkürler. Yakında, zaman buldukça çok sayıda ve ayrıntılı yazacağım.
  • Öğretim görevlisiyim.
  • detaylı inceleyemedim ama kısaca ilgimi çeken bir gezi olmuş.

bir araba yarışları vardı. başlangıç noktasını hatırlamıyorum ama ulan bator da son buluyordu. herkes eski arabalar ile katılıyordu. çöl geçiliyor, çadırlarda kalıyorlar ve finishi ulan batorda yapıp arabaları yine ulan batorda ki bir yardım derneğine bağışlıyorlardı. bu yarış hakkında bilginiz varmıdır?
  • Mesaj dursun güzel bir konu takip.

• lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Moğol Rallisi İngiltere'den başlayıp Ulan Bator'da sona eriyor. Sadece 1200cc'den küçük motor hacimli ve 10 yıldan genç araçlarla katılınabiliyor. Otobanlar kullanılamıyor ve herhangi bir destek ekibi eşlik etmiyor. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden katılanlar Prag'da buluşup bir parti yapıyor. İki ana yol var; Kuzeyden Rusya üzerinden veya Türkiye-İran-Türkmenistan üzerinden. Herkes Semerkant'ta birleşip devam ediyor. 2-3 kişilik 200 ila 300 ekip katılıyor. Ekip başına katılım ücreti 980 Sterlin.

www.celebialper.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.