|
Bildirim
|
Valla biz artık bağcılarda bunlara uyum sağladık yapacak bir şey yok çat pat arapçada öğrendik yuvarlanıp gidiyoruz
|
Sen olayı kavrayamamışsın olayın dinle ne alakası var ? Sanki onlar müslümanda biz gavurmuşuz gibi konuşmuşsun biz neyiz bizde müslümanız.Sorun din değil, dini bahane etme boşuna.Sorun bu insanların medeniyetsiz geri kalmış cahil bir topluluk olması.Sorun türkiye nin demografik yapısını bozmaları sorun bizi asimile etmeleri.Sorun ekonomiyi alt üst etmeleri.Ayrıca kemalist olmak suçsa en azılı suçluyum, Atatürk ü sevmek onun düşünce ve fikirleri ışığında yürümek neden size batıyor bu kadar anlamış değilim.Eğer Atatürk gibi bir lider olmasaydı şuan adın yorgo morgo olurdu yaşadığın yerde kütahya değil bir yunan şehri olurdu dinin müslüman değil kim bilir ne olurdu.Belki de hiç olmazdın.Din devlet işlerini birbirinden ayırmış, doğruluk dürüstlük liyakat esas alınmış.İnsanlara seçme seçilme hakkı tanınmış yetmemiş insanlar dinini yaşasın islamı daha iyi öğrensin diye kuran ın türkçe mealini yazdırmış ama ne yazık ki yinede yaranamamış.Sizin gibi cahiliye devrinin hayranları tarafından linç görmüş ve kendisini sevenlere adını yaşatanlara kemalist denilerek ötekileştirilmiş.Atatürk ün kurduğu cumhuriyette yaşayıp atatürk e ve atatürk ü sevenlere karşı böyle agresyon göstermeniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu zaten açık ve net biçimde ortaya koyuyor.Eğer arap seviciyseniz çok seviyorsanız arapları ozaman yallah arabistana !
|
Güzelim İstanbul'u batırdılar bu suriyeliler,afganlar,pakistanlılar Tek Bu Zencilerden Şikayetçi Değilim Başımızın üstünde yerleri var ama diğerleri defolup gitsinler ülkeden Ulan Bana söyleyin Şu Zamana kadar hangi zenciyi hırsızlık,gasp,tecavüz,adam öldürme olayları yaparken gördünüz ? adamlar saat satıp , çorap,cüzdan satıp ekmek parası kazanıyorlar ama suriyelilerde ne ararsanız var İstanbul Diye Bir Yer Kalmadı artık ...
|
Yeni ve Güçlü Turkiyah.
|
Verecektik arkadaşım verecektik. Kimsenin peygamberle derdi yok. Kaba etinizden uydurmayın artık. Elin arabın soktunuz ülkeye ne güven kaldı ne bişey. Metroya biniyorum Türkçe konuşan adam yok. Ben öğrenciyim. Ay sonuna para yetsin diye uğraşıyorum. Adamlar 7/24 görüntülü konuşuyor. Nerden geliyor bu internetin parası. Ben adam akıllı internete giremiyorum. Öğrenciye kredi, araplara maaş. Maşallah ya ne güzel memleket. Denize giremiyoruz bunların yüzünden. Timsah sürüsü gibi geziyolar. Bunları gören kızlar turistler sudan çıkıyor. Huzur bırakmıyorlar huzur.
Alıp besliyorsunuz ama ilerisini düşünmüyorsunuz. Çok sevdiğim bi söz var. “Acıma yetime, döner koyar g*tüne” Bu adamlar milyonları aştı. İlerde senden ne haklar isteyecekler. Toprak isteyecekler. Seni işinden edecekler. O zamanda cehape aldı bunları diye iftira atarsınız. |
Bunların geriye postalanması sadece hükümetin kararına bakıyor.Öyle yerleşmişler,savaştan kaçmışlar filan hikaye.Adam gibi bir hükümet olsa başımızda bu Suriyelilerin tamamı toplanır ya Suriye'ye geriye gönderilir ya da G.Doğudaki mülteci kamplarına yerleştirilir.Dahası Avrupa ile olan sınır kapılarını da açarak bunların ülkeden göç etmeleri sağlanır.Yani bunların bu ülkede kalıcı kalmaları gibi bir durum asla ama asla gerçekleşecek bir durum değil.Tüm Türkiye hatta akapeliler bile bunlardan NEFRET ediyor.
Bizlere ırkçı diyenlere bakmayın.Irak'ın yağmalanmasında,Suriyede iç savaşın büyümesinde Amerikaya taşeronluk yapanlar kendileridir.Biz 2011 yılında Suriyede iç savaş başladığında bugünler ön gördük.Suriyelilerin Türkiye'ye akın edeceğinden,ekonomik-sosyal yapımızı bozacaklarını sürekli söyledik.Fakat bunlar Amerika ve İsrail ile birlikte Suriye'yi yağmaladılar,bombaladılar,on binlerce cihadçı teröristin Suriye'ye geçmesine göz yumdular.Bununla yetinmediler sırf Avrupayı korumak için Batı sınırlarımızı dahi kapattılar.Bugün Türkiye'de sokaklarda Suriyeli dilenciler varsa,binlerce Suriyeli Ege denizinde boğuluyorsa bunun vebali akape ve akapelilerin elindedir.Asıl ırkçı olan,asıl müslüman düşmanı olan kendileridir |
Arkadaş her şeye de dini alet etmeyin artık. Her sıkıştığınızda kullanacağınız oyuncak değil din. Günahtır.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 29 Nisan 2019; 10:56:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |