Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ederim İstanbul Bitmiş ya Uzun zamandan beridir denize gitmiyordum, Arkadaşımla Denize gidicektik İstanbul,Florya Sahiline gittik Hayatımda böyle bir şey görmedim ben 4 insandan 3'ü Suriyeli,afgan,Pakistanlı yüzücektik denize işeyen bir küçük çocuk gördüm bütün günüm berbat geçti boş yere geldik Hayatımın en kötü günüydü Çimlikler'de Nargile keyfi yapanlar'dan tutun dans edenlere kadar birde millete laf atıp, ıslık öttürüyorlar pislikler Tek sahil değil Aqua florya avm nin içinde Bile dolu Hatta bunuda geçtim Dükkanları Bile var Arapça tabelalara cafe,food Filan yazmışlar Resmen Florya'yı satın almışlar türk birine rastlamanız zor İstanbul'da yaşayan varsa Kesinlikle Florya'ya gitmemesini öneririm hayatınızın yanlışını yaparsınız Tek florya değil aksaray,,avcılar,Fatih,Taksim, her yer dolu bunlar din kardeşimiz diye yalandan doldurdular ülkeye bende Müslümanım ama banane bunlardan ? bunların pisliğini çekmek zorundamıyız ? madem din kardeşimiz Dubai 'de müslüman ülke oda alsın o zaman ülkesine ama Dubai akıllı bir ülke böyle pis insanları Türkiye'den başka kim başına alıp bela etsin ki ? Suriye'ye tatile gittiklerine göre güvendeler demek ki bir an önce hepsi defolup gitsinler ülkelerine... Dünyanın En Aptal Ülkesi Tahminimce Türkiye'dir Suriyelileri pasaport olmadan gezdiren Kendi Milleti Açlıktan ölüp başka millete yardım eden Kendi milleti İşsiz olup başka millete iş veren bedavaya lüks ev verip,Ailenin her üyesine maaş veren rezil bir ülkedir ,, Kim Garibanın Hakkını,Hakkımızı Yiyorsa Haram zıkkım olsun Allah bu Ülkeyi Bu Hale Getirenlerin Belasını versin ... Bunlar Müslümanlığı Kötülüyor Bunlar yüzünden biz Müslümanlar Mahçup oluyoruz Biraz İmkanım Olsa 1 sn Durmam Ülkede .

Bugünde Çekmeköy Alemdağda 2 Suriyeli, 25 yaşındaki Özbekistanlı bir genci dövüp öldürdükten sonra boğazını kesiyor:

İzleyinde Rezilliği Görün

Florya'daki Parti Yapan Suriyeliler :
    Öylesineyoutube
    Florya da plajda Suriyeliler "Suriye diye bağırıyor"
    https://www.youtube.com/watch?v=yzpk4QIrD08
    &
    Öylesineyoutube
    Florya / Yeşilköy sahili heryer suriyeli istilasinda yeni video
    https://www.youtube.com/watch?v=5KwG6nJA73k

Avcılar'daki Suriyeliler :
    Her An Herşey Olabiliryoutube
    AVCILAR SAHİLDE SURİYELİLER REZİLLİK
    https://www.youtube.com/watch?v=NzKAk15c-LI

Taksimde Suriye Bayrağı Açıp Bağıran Suriyeliler :
    Nuh'un Gemisiyoutube
    Suriyeliler İstanbul Taksim’de yılbaşını böyle kutladı
    https://www.youtube.com/watch?v=Vi11M6JE1bc

Fatih'teki Suriyelilerin Lokantaları
    İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 1 Haziran 2019; 1:4:36 >

• Bir ülke düşünün ülkesinde 4,5 milyon yabancı ülke vatandaşı olsun ve bunu yapan iktidara hala daha oy verenler olsun.

Yahu sırf Avrupayı korumak için büyük ortadoğu projesi eşbaşkanı Batı sınır kapılarını kapattı hatta övüne övüne ''Bugün Avrupa iç huzura sahipse bu Türkiye'nin ülkesinde 4,5 milyon civarında Suriyeliyi misafir etmesine borçludur'' demesine rağmen hala daha bunlara oy veriyorlar.

Beka sorunu budur.
    Ülke Afganistanlı,Pakistanlı ve Suriyeli dolu.
    Bu ülkenin etnik yapısı kökünden bozuluyor ve sözde yerli-milli olanlar buna ön ayak oluyor.

1915 yılında çıkartılan Tehcir Kanunu gibi bir kanun çıkartıp ne kadar yabancı varsa hepsinin geriye gönderilmeleri sağlanmalıdır.

Ama bu iş arapcı iktidar yüzünden şuan imkansız...

Umarım bu arapların ülkeden gönderildikleri günleri görürüz yoksa gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız etnik çatışmaların olduğu bir ülkede yaşamak zorunda kalacak
    kimseyi ırkına falan göre yargılamam zor durumdaki insanlara yardım edilmesini gerektiğini savunurum.Onların ülkesinde savaş var banane onlardan falan demem ama yardım etmenin de gerekli koşulları var.önxelikle kimse mağdur olmayacak.maalesef bir sürü insan mağdur oldu bu durumdan.bu kadar plansız bir şekilde olmaz.çok büyük hata.
  • Bu millet, milliyetçiliğini kaybetmenin cezasını çok ağır çekiyor ve çok ağır çekmeye de devam edecek.
  • Bu yaz İstanbul'a uğramayı planlıyordum ama vazgeçtim. Kültürel çatışmanın merkezi olmuş bir şehir artık. Keşke herkes kendi köyünde kalsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Mayıs 2019; 15:41:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bu yaz İstanbul'a uğramayı planlıyordum ama vazgeçtim. Kültürel çatışmanın merkezi olmuş bir şehir artık. Keşke herkes kendi köyünde kalsaydı.
    Hocam Aklınız varsa gelmeyin pişman olursunuz hayatınızın yanlışını yaparsınız .
  • kimseyi ırkına falan göre yargılamam zor durumdaki insanlara yardım edilmesini gerektiğini savunurum.Onların ülkesinde savaş var banane onlardan falan demem ama yardım etmenin de gerekli koşulları var.önxelikle kimse mağdur olmayacak.maalesef bir sürü insan mağdur oldu bu durumdan.bu kadar plansız bir şekilde olmaz.çok büyük hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin hatası çok fazla mülteci almak oldu. Zaten bizim kendi derdimiz başımızdan aşkın. İşsizlik yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3778EF5F2

kimseyi ırkına falan göre yargılamam zor durumdaki insanlara yardım edilmesini gerektiğini savunurum.Onların ülkesinde savaş var banane onlardan falan demem ama yardım etmenin de gerekli koşulları var.önxelikle kimse mağdur olmayacak.maalesef bir sürü insan mağdur oldu bu durumdan.bu kadar plansız bir şekilde olmaz.çok büyük hata.
    Bende kimseyi yargılamam ama bunlar artık tak etti nereye kadar gidecek böyle ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hocam nasılsınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: g70g

Hocam nasılsınız ?
    Tesekkur ederim kardesin sen nasilsin
    Nickin yeni taniyamadim

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam.Sonumuz pek iyi gözükmüyor.suç oranları artıyor ekonomi kötüleşiyor gitgide daha da yaşanmaz oluyor

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hocam dövme konularıma yorum yapardınız eski nick Enes7000T

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Olayın milliyetçilikle alakası yok dinle alakası var bu adamlar suriyeliler hristiyan olsa böyle yardım edelim insandır demezdi bu ülkeye milliyetçilik zarardan başka bir şey vermemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 29 Mayıs 2019; 17:3:36 >
  • tüm dünyada metropol dediğin öyle oluyor. lafa gelince büyük istanbul, dünyanın en büyük şehri demeyi biliyorsunuz
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Sivaslı Lazkiyeli İdlibli Kayserililerle dolu metropol

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Olayın milliyetçilikle alakası yok dinle alakası var bu adamlar suriyeliler hristiyan olsa böyle yardım edelim insandır demezdi bu ülkeye milliyetçilik zarardan başka bir şey vermemiştir
    Genelleme yapma.
    Ben kişisel olarak, Hristiyan-Müslüman farketmez mülteci istemiyorum kendi ülkemde.
  • İstanbulda yüzmeye giden adamın Suriyeliden tek farki nufus cuzdani olmasidir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.