< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 1 Haziran 2019; 1:4:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 1 Haziran 2019; 1:4:36 > |
Bu millet, milliyetçiliğini kaybetmenin cezasını çok ağır çekiyor ve çok ağır çekmeye de devam edecek.
|
Bir ülke düşünün ülkesinde 4,5 milyon yabancı ülke vatandaşı olsun ve bunu yapan iktidara hala daha oy verenler olsun.
Yahu sırf Avrupayı korumak için büyük ortadoğu projesi eşbaşkanı Batı sınır kapılarını kapattı hatta övüne övüne ''Bugün Avrupa iç huzura sahipse bu Türkiye'nin ülkesinde 4,5 milyon civarında Suriyeliyi misafir etmesine borçludur'' demesine rağmen hala daha bunlara oy veriyorlar. Beka sorunu budur. Ülke Afganistanlı,Pakistanlı ve Suriyeli dolu. Bu ülkenin etnik yapısı kökünden bozuluyor ve sözde yerli-milli olanlar buna ön ayak oluyor. 1915 yılında çıkartılan Tehcir Kanunu gibi bir kanun çıkartıp ne kadar yabancı varsa hepsinin geriye gönderilmeleri sağlanmalıdır. Ama bu iş arapcı iktidar yüzünden şuan imkansız... Umarım bu arapların ülkeden gönderildikleri günleri görürüz yoksa gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız etnik çatışmaların olduğu bir ülkede yaşamak zorunda kalacak |
Olayın milliyetçilikle alakası yok dinle alakası var bu adamlar suriyeliler hristiyan olsa böyle yardım edelim insandır demezdi bu ülkeye milliyetçilik zarardan başka bir şey vermemiştir
|
Bu iğrenç insanlar yüzünden isbike üyeliğimi kullanamıyorum. Akşam 9-10 gibi Avcılar sahilde tüm çimenliklere yayılmışlar mangal yapıyorlar nargile içiyorlar. Bir de mangal o kadar iğrenç kokuyor ki normal mangal değil kedi mi pişiriyorlar ne yapıyorlarsa Allah belalarını versin
|
kimseyi ırkına falan göre yargılamam zor durumdaki insanlara yardım edilmesini gerektiğini savunurum.Onların ülkesinde savaş var banane onlardan falan demem ama yardım etmenin de gerekli koşulları var.önxelikle kimse mağdur olmayacak.maalesef bir sürü insan mağdur oldu bu durumdan.bu kadar plansız bir şekilde olmaz.çok büyük hata.
|
Suriyelilere helal olsun adamlar savaşmadan toprak kazandılar
|
Türkiye'nin hatası çok fazla mülteci almak oldu. Zaten bizim kendi derdimiz başımızdan aşkın. İşsizlik yüksek.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Mayıs 2019; 15:41:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 29 Mayıs 2019; 17:3:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|