Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iğrenç insanlar yüzünden isbike üyeliğimi kullanamıyorum. Akşam 9-10 gibi Avcılar sahilde tüm çimenliklere yayılmışlar mangal yapıyorlar nargile içiyorlar. Bir de mangal o kadar iğrenç kokuyor ki normal mangal değil kedi mi pişiriyorlar ne yapıyorlarsa Allah belalarını versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florya seksi bakimli guzel kizlarin mekaniydi simdi ortadogu kasabasi olmus😢

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chp gelince bu insanlar ülkesine dönecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Chp gelince bu insanlar ülkesine dönecek mi ?
    İnce'nin vaad'i o yönde idi. Belediyeler ancak yardımı kesebilir. Ama adam ne diyor ? Valilikten ben beslerim, belediye'ye gerek yok. O yüzden Cumhurbaşkanlığı değişmeli.
  • Handsomekont kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• Dubai ülke değil Emirlik

• selamun aleyküm nerde
  • Ben anlamıyorum arkadaş ülkenin çoğunluğu istemiyor suriyelileri ama muhalefette çıkıp kesin net bir şekilde biz gelirsek bunların hepsini göndereceğiz demiyor. Örneğin kk neden çıkıp evet biz gelirsek kesin göndereceğiz bizim seçim vaadimiz budur demedi geçen 24 haziranda? En yakın tren kaçtı seçim 4 sene sonra sonuçta..

Ekonomi falan önemli değil çünkü düzelmeyeceğini biliyorum. 4 sene sonraki seçimde her hangi bir parti eğer biz gelirsek suriyelilerin hepsini göndereceğiz derse onlara oy atarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Mayıs 2019; 23:19:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü bu adamların hepsi halktan toplumdan kopuk. başka açıklaması olamaz.

veya işlerine gelmiyor

• Daha bu iyi günlerimiz. 10 yıl sonrasını görün birde. Bunların bircogu da zengin oldu burda. Bu devirde paran yoksa istanbulda yaşayıp bu insanlarla muhattap olmak durumunda kalmak cok kötü. Parası olanda zaten kadıköy-beşiktaş arasında yaşıyor. Istanbuldaki kalabalıgı nasıl cekiyorsunuz hala anlamıyorum iş güç yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Dubai ülke değil Emirlik
    neyse ne hocam işte onlar alsın surileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

selamun aleyküm nerde
    Yaw hocam sende bunamı taktın yemin ettim yetmezmi ?
  • Neyi bekliyorsunuz ey istanbul halkı bu kadar sosyal mecra varken örgütlenip birşeyler yapamıyorsanız suç sizde şu seçim zamanı yaptınız yaptınız sonra geçmiş olsun.
  • quote:

Allah Bu Ülkeyi bu hale getirenlerin Belasını versin ...

Bitiş cümlesi ülkeyi bu hale getiren zihniyeti ele veriyor.

• 2014 yilinda istanbulu terk ettim ortamimda gayet iydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-563091384

Bu mesaj silindi.
    Vallaha Türkiye Bunları Aldıkları Gibi Sonuçlarına Katlanacak Almasaydı o zaman suriler bir sürü olay çıkarıyor milletimiz bir olup sokaklara inip protesto etmiyor her şehirden sokaklara inip surileri protesto etseler belkide çözüm olacak
  • İzmir de büyük çoğunlugunu temizlediler bunların. gitmeye mecbur bıraktılar. İlk geldiklerinde izmir de 300.000 civarı suriyeli vardı. 2018 yılı itibari ile 118.000 e düşmüştü. 2019 itibari 100.000 civarı suriyeli oldugu tahmin ediliyor.

Büyük çoğunlugu istanbula gitti. bir çoğu da çok acı durumlar yaşanan yunanistana deniz yolu ile göç olayını tercih etti. izmir de esnaf iş vermedi, inşaat işi ile ugraşanlar iş vermedi. sonuç olarak gitmek zorunda kaldılar. tabi halen daha basmaneye falan indiginiz de bolca suriyeli görmek mümkün ama eski nüfuslarına kıyasladıgınız da 1-2 yer hariç farketmek mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.