Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Aslinda refarandum yapmalari lazim suriler gitsin mi kalsinmi diye
    Lanet Olsun Hepsine Yapmıyorlar İşte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsey8795

Bu mesaj silindi.
    Kardeşim Kürtlerle Ne Alakası Var ? Türkiye Tek Kürtler ve Türklerindir ...
  • Bunlar Ülkeye Zarar Verdikleri Halde Milletimiz Yazıktır,günahtır deyip acıyorlar birgün Bunlar ülkeyi havaya uçuracaklar hadi hayırlısı
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Yani insafsız değiliz acımasına bizde acıyoruz, dünya boktan bir yer işte ne yapacan.

O zaman dünyada ne kdr yoksulluk ve savaş olan ülke varsa hepsi vatandaşlarını bize yollasın varmı böyle bir aptallık böyle bir gerizekalılık.

Milyonlarca vatandaşımız, TÜRK VATANDAŞI İŞSİZ lan işsiz açlıktan işsizlikten intihar ediyorlar, bizim görevimiz önce onlara yardım etmek biz daha kendimize yetemezken 3-5 milyon suriyeliyemi bakacaz, beyinsiz herifler ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 31 Mayıs 2019; 13:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Yani insafsız değiliz acımasına bizde acıyoruz, dünya boktan bir yer işte ne yapacan.

O zaman dünyada ne kdr yoksulluk ve savaş olan ülke varsa hepsi vatandaşlarını bize yollasın varmı böyle bir aptallık böyle bir gerizekalılık.

Milyonlarca vatandaşımız, TÜRK VATANDAŞI İŞSİZ lan işsiz açlıktan işsizlikten intihar ediyorlar, bizim görevimiz önce onlara yardım etmek biz daha kendimize yetemezken 3-5 milyon suriyeliyemi bakacaz, beyinsiz herifler ya.
    Aynen kardeşim işsizlik demişken kendimden örnek vereyim 1 Senedir İşsizim evdekiler caz yapıyor çalışmıyorum diye iş aramaya çıkıyorum Senden önce birini aldık gibi bahane ediyorlar alıyorlar surileri çalışıtırıyorlar Arkadaşımın Babasının Fatih'te Ofisleri Var Full suriyeli çalışıyormuş ofiste Surileri Çıkarsın diye babasıyla Tartışmış babası suriler yerine oğlunu çıkarmış Bende bir ara işssizlik yüzünden kendimi asmayı düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

İstanbulda yüzmeye giden adamın Suriyeliden tek farki nufus cuzdani olmasidir.
    hadilen , 10 numara yüzülüyor kıyılarında, herkesin tatile gidecek parası yok...
  • eğer ipini koparan bu ülkeye girebilip her türlü imkandan faydalanabilecekse benim vatandaşlığımın ne önemi var?

önemi yoksa niye vergi veriyorum? maaşımın nerdeyse yarısına çöküyor devlet her ay.

milliyetçilikten vazgeçip ümmetçiliğe geçtiğimizden beri rezil kepaze oldu ortalık. her yer kaba, pis, kültürsüz nezaketsiz insanlarla doldu.

ulan bizim milletimiz bile yeteri kadar medeni değilken bir de elin suriyelisi pakistanlısı afganı doldu, kabus gibi yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

hadilen , 10 numara yüzülüyor kıyılarında, herkesin tatile gidecek parası yok...

Alıntıları Göster
    Tatile Gitsen Ne Olacak ki ? İstanbul'un bütün Denizlerinde Olmayan 1 tane Suriyeli göreyim kafamı keserim İstanbul'un Bütün Denizinde var hatta aqua Marina da bile var paralı olmasına rağmen
  • Ya Anlamıyorum yemin ederim Türkiyede Bunlar Binlerce Olay yaptılar Tazic,adam öldürme Her Şey Var Hala Nasıl Kalabiliyorlar ülkede ?
  • 4 sene öncesine kadar taksimde oturuyorduk,zaten o ara değişimler başlamıstı biz o ara istanbulda yasanmaz deyip muglaya tasındık,çok dogru karar vermişiz çünkü orada en son gittigimde denize ben de hatırlıyorum siyah sortlu kaprili 20 kişi flaan,eglenmek var eglenmek var etrafındakiler zerre umurunda değil adamlarıın bagırmalarmı dersin ,hele o bakısları vs yok mu sanki sen yanlııs yerdesin orassı onun,istanbul bitmiştir arkadaslar bu en basit bir olay.
  • Dünyanın En Aptal Ülkesi Tahminimce Türkiye'dir Suriyelileri pasaport olmadan gezdiren Kendi Milleti Açlıktan ölüp başka millete yardım eden Kendi milleti İşsiz olup başka millete iş veren bedavaya lüks ev verip,Ailenin her üyesine maaş veren rezil bir ülkedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: proudmoore117

4 sene öncesine kadar taksimde oturuyorduk,zaten o ara değişimler başlamıstı biz o ara istanbulda yasanmaz deyip muglaya tasındık,çok dogru karar vermişiz çünkü orada en son gittigimde denize ben de hatırlıyorum siyah sortlu kaprili 20 kişi flaan,eglenmek var eglenmek var etrafındakiler zerre umurunda değil adamlarıın bagırmalarmı dersin ,hele o bakısları vs yok mu sanki sen yanlııs yerdesin orassı onun,istanbul bitmiştir arkadaslar bu en basit bir olay.
    İstanbul Değil Kardeşim Türkiye Bitmiştir ...
  • Paran yoksa konuşmaya hakkın yok bu kadar basit. Arap tersten oku= para

Türk= krut ;)

Adamlar 1-0 direk önde....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürdün, Lübnan gibi arap ülkeleri Suriyeli mülteciler için 1 milyon sınırı koydu, iki senedir mülteci almıyorlar.
    Biz ise 5,5 milyona yaklaştı nüfusları, ayrıca Afganlılar ve İranlı mülteciler de gelmeye başladı.
    Artık metro ve Otobüslere kalabalıktan biinemez hale geldik.
    Mülteci sayısı kademeli olarak azaltılmalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Aynen kardeşim işsizlik demişken kendimden örnek vereyim 1 Senedir İşsizim evdekiler caz yapıyor çalışmıyorum diye iş aramaya çıkıyorum Senden önce birini aldık gibi bahane ediyorlar alıyorlar surileri çalışıtırıyorlar Arkadaşımın Babasının Fatih'te Ofisleri Var Full suriyeli çalışıyormuş ofiste Surileri Çıkarsın diye babasıyla Tartışmış babası suriler yerine oğlunu çıkarmış Bende bir ara işssizlik yüzünden kendimi asmayı düşünüyordum

Alıntıları Göster
    Öyle deme kardeşim Allah'ın zoruna gider sen sabret, Allah'tan iste verir inşallah.

Ama senin yerine suriyeliler çalışıyor işte malesef, bizim milletde cahil işte bunu göremiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Öyle deme kardeşim Allah'ın zoruna gider sen sabret, Allah'tan iste verir inşallah.

Ama senin yerine suriyeliler çalışıyor işte malesef, bizim milletde cahil işte bunu göremiyorlar.

Alıntıları Göster
    Sabrediyorum Kardeşim Benim Allah Büyük Hayırlısı Ne diyelim .
  • Haftalık surilere gömme konusuna hoş geldiniz ama sizin burda söylenip durmanız bir işe yaramıyor keza suriyelileri bağrına basanlar istedikleri gibi at koşturabiliyor hala ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında savaşla işgal edilirdi bilinirki en son İstanbul 1918-1923 arası İngiliz ve Fransız askeri birliklerince işgal edildi ve bu nedenden ötürü Osmanlı Devleti başkenti ele geçirilmiş ve düşmüştü.

Devir ve dönem değişti artık batılılar arap afgan savaş maksadı ile senin ülkene gönderiyor ve ülkeni bilfiil mülteci akını ile işgal ediyor baştaki maşa görevini yerine getiriyor ülkenin belli kesimi ise buna göz göre göre engel olmayıp kabul ediyor destekliyor birde oy veriyor ne denirki ülkenin bölünmye eve belki parçalanmaya kadar gidecek buhranlı dönemlerinin temelini attıklarının farkında değil kimler kimler parçalandı kimler kimler bölündü bakın yugoslavya parçalandı zamanında yine fransız ve ingilizlerin osmanlıdan aldığı kuzey ortadoğu yani Suriye ve Irak hattı nüfuziyete göre çizilmişti herhangi mezhep o bu şuna göre tayin eilmemişti bu nedenden ötürüde olaylar orada dinmiyor ve emin olun Suriye dürzi sünni ve kürd-türkmen etmenler olarak üçe bölünecek Irak'ta aynı şekilde türkmen-kürdi vsünni ve şii olarak bölünecek bölünmek zorunda dibimizde kürdistan eyaletini çıkaracaklar suriye ve ırakın orta yerinden sünni birleşim gerçekleşecek.Bunu emin olun yapacaklar.İşlerinede gelecek bir bakıma.

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ürdün, Lübnan gibi arap ülkeleri Suriyeli mülteciler için 1 milyon sınırı koydu, iki senedir mülteci almıyorlar.
    Biz ise 5,5 milyona yaklaştı nüfusları, ayrıca Afganlılar ve İranlı mülteciler de gelmeye başladı.
    Artık metro ve Otobüslere kalabalıktan biinemez hale geldik.
    Mülteci sayısı kademeli olarak azaltılmalı..
    Sabit değilki hem bu gelenler birbiri ile kanlı bıçaklı oluyor birde durumuna hiç bakmadan tavşan gibi ürüyorlar 5.5 çoktan 6.5 olmuştur.Ülkedeki 1 sene içinde doğum yapan Suriyeli sayısı 500 bine dayanmış bu bilgi ta ocak ayında idi birde şuan kaç olmuştur 1 milyon olmuştur tahmin ediyorum ve analı kızlı üremeye devam ediyorlar.Bu ülkemiz adına da büyük tehlike.Buna birde utandamdan göz yumuyorlar.Bunlara oy verenlerin vatanda hainliğinden farkı yok.Bu gelenlerde emin olun gitmeyecek ve kürt sorununa ek suriyeli sorunu çıkacak ve yukarıda da attım bu çarpışma itişmeler neticesinde öyle veya böyle suriye ev ırak bölünüp dibimizde kürt-türkmen devleti sünni arap şii arap devleti şeklinde bölünecekler.Bu bölünme hem dini bakımından olumlu karşılanacak hemde arka planda İsrail'e kolaylık sağlayacak batılılar.Büyük devletler tehlike yaratıyor.Lübnanla bile tam olarak baş edemiyor mesela İsrail.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.