Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En son gecen eylul ayinda geldim,aksaraydan eminonune giden tramvayada neredeyse Turk gorememistim arap suriye afgan pakistan ne ararsan vardi.tiklim tiklim ayakta duracak yer yok o derece . Eminonune gidecekken sirkecide zor attim disari kendimi ordan yurudum galata koprusune ,dahada gezmeye gelmem dedim.Ne hale gelmis en son 5-6 yil once felan gezmistim ondan buzamana nekadar ipi kopuk varsa dolmus istanbula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    Enayi toprağı.

• Vallaha Bir An Önce bunları ülkeden göndermeliyiz Yoksa Felakete yol açacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Hangi Birinin Suratına Söyleyeyim ? 5 Milyon tanesinin ?

Alıntıları Göster
    bir yerden başlamak lazım

• La konuda araplar lanet ırktır düzelmez o kadar peygamberlik olduğu halde tarihlerinde yozlaşmışlar diye arkadaşa açıkladım kendimi adminlerin neyi zoruna gidiyosa hiç bi şekilde uyarılmadan mesajı silmişler direk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spee-D kullanıcısına yanıt
    Seni öyle bı biplerimki kendine gelirsin fasist yobaz, insanlık dusmani

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

La konuda araplar lanet ırktır düzelmez o kadar peygamberlik olduğu halde tarihlerinde yozlaşmışlar diye arkadaşa açıkladım kendimi adminlerin neyi zoruna gidiyosa hiç bi şekilde uyarılmadan mesajı silmişler direk
    Maşallah çok zekisin Peygamberler sadece Araplara geliyor oylemi. Allah Allah şimdi bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu artık her yerde kullanirim. Arkadaş hadi bilmiyorsun en azından sus adam sansinlar. Hangi peygamber Araplara gönderilmiş bı söyle de her kes ilminden faydalansin.

• ejdero kullanıcısına yanıt
    Bana faşist diyen önce kendine baksın. İnsanlık düşmanıymışım. Öyle yok gelip hazıra konmak. He senin gibiler hazıra konmayı veya yediği kaba pislemeyi iyi bilir. Sonra gelip halkların kardeşliği diye dırdır edip durur.

• quote:

Tatile Gitsen Ne Olacak ki ? İstanbul'un bütün Denizlerinde Olmayan 1 tane Suriyeli göreyim kafamı keserim İstanbul'un Bütün Denizinde var hatta aqua Marina da bile var paralı olmasına rağmen

Alıntıları Göster
    en çok biz dertliyiz ama yüzülüyor, biz gelince aslında tam tersi onlar çekiniyor , türkler 1-0 önde , sadece tek dolaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Bebek sahilde beyaz külotla denize atlayan çocuk,sen misin?

Alıntıları Göster
    luzumsuz bir davranış olmazdı , algıda seçicilik , herkesin parası yok dedik nereye geldik, ülkemiz mal dolu sen gibi , hayır ben olsam ne olacak :D utanılacak yada ezilecek nesi var ,,, biz para diyoruz adam külot edep diyor... bazı insanların gerçekten yüzme shortu alacak parası bile yok, utanmalısın bi short git bak 50 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

luzumsuz bir davranış olmazdı , algıda seçicilik , herkesin parası yok dedik nereye geldik, ülkemiz mal dolu sen gibi , hayır ben olsam ne olacak :D utanılacak yada ezilecek nesi var ,,, biz para diyoruz adam külot edep diyor... bazı insanların gerçekten yüzme shortu alacak parası bile yok, utanmalısın bi short git bak 50 tl

Alıntıları Göster
    ne boş yaptin birader,dilenci misin anlayamadim.para para para.şort alacak paran yoksa git calis,50 lira buyuk para degil.dilencilik kotu bir sey.

sen kendini acindiriyorsan suriyeli de acindirsin,ulkemizde savaş cikti tatile gidecek param yok sahile inmek benim de hakkim degil mi diye.utanilacak ezilcek nesi var desin.adamin buna hakki yoksa beyaz kulotla bebek sahile atlayan adamin veya belediyenin fıskiyesine giren çocugun da yok,bu kadar basit.ne sefil edebiyati yaptin,IBAN gonder bu kadar ezilip buzulecegine,hallederiz

• Hiç Bir Şekilde empati kuramıyorsunuz biz surilere çözüm arıyoruz siz kendinizle kavga ediyorsunuz anlamadım .
  • Adminlerde yorumumu siliyorlar Hey Allah'ım ya sanki kötü bişey yazıyoruz artık surileri dışlamakta suç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdero

Kahrolsun faşizm. Yaşasın halkların kardeşliği, bizimle yaşadıkça farklı renkler daha güzel günler göreceğiz
    Daha güzel günlere değil ebemizinkini tersten görmeye doğru gidiyoruz gibi duruyor. Arap seviciler sizi! Siz kahrolun asıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

ne boş yaptin birader,dilenci misin anlayamadim.para para para.şort alacak paran yoksa git calis,50 lira buyuk para degil.dilencilik kotu bir sey.

sen kendini acindiriyorsan suriyeli de acindirsin,ulkemizde savaş cikti tatile gidecek param yok sahile inmek benim de hakkim degil mi diye.utanilacak ezilcek nesi var desin.adamin buna hakki yoksa beyaz kulotla bebek sahile atlayan adamin veya belediyenin fıskiyesine giren çocugun da yok,bu kadar basit.ne sefil edebiyati yaptin,IBAN gonder bu kadar ezilip buzulecegine,hallederiz

Alıntıları Göster
    olm sen nasıl bir gerizekalısın :D ilk yorumu oku gel sığır, orada durumu olmayan insanlar var dedim , tam tersi benim durumum çok iyi ve durumu olmayan insanları düşünüyorum, konu ülkede durumu olmayan çok insan var... bunu anlayamıyorsan geber gitsin duyarlı olun lan biraz.

• sefil edebiyatı
    50 lira büyük para değil lafın
    ne kadar duyarsız olduğunun kanıtı zaten , sana cevap yazan elleriminde allah belasını versin

üstteki 2 kelime ne kadar kansız ve duyarsız olduğunu kanıtlıyor, konuyu saptırmakta ayrı bir şerefsizlik , sana hitap ettiğim kelimelerde doğru olsada benim karaktersizliğim olsun
  • quote:

Adminlerde yorumumu siliyorlar Hey Allah'ım ya sanki kötü bişey yazıyoruz artık surileri dışlamakta suç oldu.
    hacım davanda haklısında ,bizim türklerin anlamadıkları şey süriyelilerden farkımız olmadığı :D başlıktaki bazı arkadaşlardan belli oluyor, insanlarımız rahata erince , alt kesimdeki insanları unutmamalı. inş birgün onlarda düşer zorluk çekerler be :D süriyeliler ölsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

olm sen nasıl bir gerizekalısın :D ilk yorumu oku gel sığır, orada durumu olmayan insanlar var dedim , tam tersi benim durumum çok iyi ve durumu olmayan insanları düşünüyorum, konu ülkede durumu olmayan çok insan var... bunu anlayamıyorsan geber gitsin duyarlı olun lan biraz.

Alıntıları Göster
    kaybol len fakir,durumum çok iyi diyor bi de kskfkksf.burdan şileye gidecek arabasi yok,çilekeş anasının yaptigi tarhanaya tamah ediyor bi de durumum cok iyi diyor :d git çalıs birader çok samimi soyluyorum.

çalısıyosan da asgari ucretin 2020 lira oldugu yerde altgecitten 20 liraya alacagin şortun edebiyatini yapıp ağlama,bu kadar basit.ya da hayat çok zorsa İstanbul'da yaşama.yaşıyorsan varoşluk yapma,yapiyorsan da suriyelileri eleştirme.O yuzden kulotla Bebek sahile atlayan adamin Caddebostan sahildeki nargileci Suriyeliden farki yok,ikisi de goruntu kirliligi

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Daha güzel günlere değil ebemizinkini tersten görmeye doğru gidiyoruz gibi duruyor. Arap seviciler sizi! Siz kahrolun asıl.

Alıntıları Göster
    Ne kadar Arap İngiliz sevici var ebesine atl...m.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.