Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur.Yakın zamanda türkiyenin her yeri böyle olcak..Eğerki bir babayiğit çıkıp hepsini göndermezse..Ne yazıkki bu millet başına gelmeden anlamıyor.Şuan yavaşdan başladı zaten 5 sene sonrasını düşünmek istemiyorum.
  • Biz bunları niye ülkemize aldık hala anlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülke için optimum nüfus 40 milyondur, istanbul'un taşıma kapasitesi ise max 10 milyondur. ''En az 3 çocuk yapma, her yerden göçmen alma, evlenenlere 8bin lira destek sözü'' ile tam olarak ne yapılmak isteniyor anlayabilmiş değilim.

Ülkenin nüfusu 80 milyon oldu ve bu nüfus ülke genelinde homojen değil. Türkiye'yi dik bir çizgiyle Adana hizasından bölerseniz 60 milyon insan, çizginin solundaki bölgeye sıkışmış durumda. Devlet hastanelerinde muayene olamıyorsun kalabalıktan, uyduruk şehirlerde bile trafik kilit durumda millet hala araba almaya çalışıyor, toplu taşımalarda yer yok, insanlar tarım/hayvancılığı bıraktı herkes üni okuma derdinde, üni mezununa ihtiyaç yok o yüzden işsizlik rekor seviyede, tarım/hayvancılık lazım kimsenin uğraştığı yok. Beklenen İstanbul depremi gelse nüfusa yetecek hizmet ve altyapı olmadığı için yüz binlerce insana yardım bile gidemeden insanlar ölüme terk edilecek.

Yüzyıllar önce kalabalık ordular avantajdı ama 21. yy'da artan teknolojiyle asker sayısının da bir önemi kalmadı. Nüfusun ısrarla arttırılmaya çalışılmasıyla ne amaçlanıyor lütfen biri açıklasın inanın aklım almıyor olanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 1 Haziran 2019; 3:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akpnin istanbula attığı rant ve beton kazığından sonraki en buyuk ihanetıdır...
    Esenyurt surıyenın yenı başkentı...

• quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

Suriyelilere helal olsun adamlar savaşmadan toprak kazandılar
    Sanırım ,DH forum tarihinin en doğru tespitlerinden bir tanesiyle daha karşı karşıyayız,

Üstelik öz vatandaşımızdan daha çok hakka ve korunmaya sahipler,
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim, 5 milyon milyon vasıflı, ahlaklı, insana ve dogadaki tum canlilara saygili parlak suriyeli mülteciyle cok iyi bir metropol olduk.

Yalniz gecen gunlerde 2 suriyeli "brokoliyi kac dakika haslarsak vitaminlerini kaybetmeyiz" konusunda tartışıyorlardi, üzülüyorum bu kadar da bilinçli olmalarına.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bu millet, milliyetçiliğini kaybetmenin cezasını çok ağır çekiyor ve çok ağır çekmeye de devam edecek.
    ''Bu millet milli bilincini kaybetmiştir'' başlıklı bir konu açmıştım, çok da güzel içerik yazmıştım, konu popüler konusuna girmişti, ama yönetim sebepsiz yere silmişti her zamanki gibi.

Herneyse sana sonsuz katılıyorum, milliyetçiliği bırakıp ümmetçiliğe yönelmemiz bize sefalet ve perişanlık getirecek.
  • Bu gidiş hayra alamet değil. Ekonomi daha da battıkça millet suçu Suriyeliye bulacak. Al sana ondan sonra iç çatışma.
    Belki de planlanan bu iç çatışma sonrası Türkiye'yi Türklerden alıp Araplara vermek dini bir devlet kurmak. Mega plan bu gibi geliyor artık bana. Araplar ülkeyi ele geçirip artık şeriat var dese ona biat edece 50 milyondan fazla Türk vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 1 Haziran 2019; 8:53:43 >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Türkiye ortalama yaş gittikçe artıyor. Bu da demektir ki yaşlı nüfus artıyor. 1970 lerde 18 yaş altı nüfus yüzde 50 den fazla iken şimdi bu oran yüzde 20lerde Bu kaybı Suriyeli gençler çok güzel telafi ediyor.
    Kısa zaman sonra (10 20 yıl) her taraf yaşlı dolacak. Şimdi bile 12 milyon emekli var ve hepsi maaşlı bunlara milyonlarcası eklenecek. Şimdi ülkece genciz aç kalsak da hasta olsak da sorun olmuyor. Yaşlanınca masraflar artar ve bakım güçleşir. Sonrasında ise bir kadından 5 10 tane doğuran Suriyeliler egemen olur. Eskiden Kürtler çok çocuk sahibi olurdu artık onlarda da modernleşme eğilimi yüzünden fazla çocuk yapmak yok. Dolayısıyla buna alışsak iyi olur.
    Kendi elimizle ülkemizi Araplara verdik. Bu gün kayıtlı 5 milyon Suriiyeli var çok değil 10 sene sonra bu sayı sadece çoğalarak
    üreyerek 10 milyonu bulur. {Üstelik yeni göç dalgaları geliyor. Bir de siyasi olarak görünür olurlarsa siyasetçiler oy için ne tavizler verir.} Bu da ülkenin yüzde 10u eder ki genç ve dinamik oldukları için etkileri yüzde 10 dan fazla olur.

• iktidarın yaptıgı en buyuk yanlıstır bana gore. ekonomi kısa zamanda olmasada belkı 4-5 seneye duzeltılebılınırken 5-6 milyon suriyeli bu ulkenın demografik yapısını tamamen alt-ust eder. sagolsunlar amip gibide cogalıyorlar birkac sene sonra 10 milyon suriyeli-arap-afgan olunca ulkede neler olucak hepbirlikte goruruz.yazık bu vatana!!
  • Beyler agri dogubeyazitta gorev yapiyorum memlekete gidip geliyorum ayda bir iran sinirindan yaya olarak 10 arli 20 serli geliyorlar bunun sonu yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bu millet, milliyetçiliğini kaybetmenin cezasını çok ağır çekiyor ve çok ağır çekmeye de devam edecek.
    Irkçılık diyecektin heralde, milliyetçilikle açıklanmıyor beklentin

• İbret alın işte surilerden, önlem almassak 10 yıl sonraki halimiz...

• artik onlar suriyeli degil yeni turk vatandaslari, hepsinin burada çocuklari dogdu, hepsi turk vatandasi!
    ben size baska bir sey anlatayim. Uzun yillar yurt disinda kaldim.40 senedir evliyim.Esim belçikali.Geçenlerde ona oturum almak için göç idaresine gittim. Maalesef alamadim. 40 çesit belge istiyorlar. Bir taneside evlilik cuzdani. Tamam var ama belçika da unutmusum. Oturma iznini vermediler. Cezali duruma dusmemek icin esim ulkesine dondu.
    Halbuki esimin butun sulalesi benim nufus kayidinda yazili. Göç idaresi sirf beni bastan savmak icin kabul etmedi. Benim kizdigim veya kabul etmedigim orada bizimle ayni durumda oturum almak isteyen suriye veya baska arap ulkelerinden insanlara ayni bu zorluklar neden yapilmiyor?
    Bimer e cimer hepsine yazdim. Maalesef hiç bir cevap yok. Neden bir suriyeli benim esimden daha imtiyazli?
  • hepsi ülkelerine gönderilsin.
  • Valla gençler hiç kusura bakmayin Tarbuş şahane.

Hiç ön yargı yapmayın gidin bi felafel tabağı söyleyin. Garsonlar Turkcede ogrendi. Ön yargi kötüdür.

Vedat Milor bile Saruja ya gitti gecen yaz siz halen kör sağır birbirinizi agirliyorsuniz.

• Kahrolsun faşizm. Yaşasın halkların kardeşliği, bizimle yaşadıkça farklı renkler daha güzel günler göreceğiz

• ejdero kullanıcısına yanıt
    Ha biptir oradan.

• 2 ay önce Fatih'e gittim heryerde Suriyeliler var. ayrıca dükkanlar açmışlar heryerde Arapça tabelarar. Bir an sorguladım kendimi acaba yurtdışına çıktımda haberim mi yok diye. Sokak başlarında durmuş millete tip tip bakıyorlar.. Ulan harbi diyorum kendi sokakları, kendi ülkesiymiş gibi davranıyorlar. Madem onları aldın belli kısıtlamalar getireceksin. Senin kendi vatandaşın, milletin zorluklar çekerken onlar böyle rahat rahat yaşayamaz.! Hiçbir Arap ülkesi ve hiçbir ülke onları istemiyorken. Yardım etmiyorsan biz neden böyle yapıyoruz. Ayrıda Avrupa Birliği onlar Avrupa geçmesin diye Türkiye ye 1.5 milyon euro harçlık parası verdi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.