Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke kolay olsaydı, millet olarak hainlere bakmakla yükümlü değiliz. Bizde kovmasını biliriz.
  • Gezi parkı olaylarında, taksimi işgal eden gezi eylemcilerinden intikamını arapları ülkeye doldurarak alan uzun adam...
  • Batılılar gibi yaşıyorum küçüklüğümden beri. Düşünce tarzım, ilgi alanlarım vesaire gibi şeyler bu ülkeye ait değil. Kimse beynimi yıkamadı.

Sen türk müsün diye soranlar oldu. :D

Kimlikte TC yazıyor ama tam bir batılıyım.

İmkanım vardı gitmemi engellediler yurtdışında yaşamayayım diye.

Engelleyenlerde hangi kafada siz tahmin edin ampul falan.

Hakkımı helal etmiyorum.
  • Suri bumbum.. Ülkenin anasını şey ettiler resmen. K:ovamıyoruz da kardeşim..
  • iyi oluyor iyi yokmu daha birkaç milyon daha alalım
  • Vakti zamanında Kürtlerden hatta Kürtçe'nin ıslığından bile rahatsız olan kişilere YÜCE ALLAH 4 milyon bedevi Arap gönderdi
  • hepsine metropolleri yasaklayacaksın sadece güneydoğu da yaşayacaklar. hiç olmazsa orayı kalkındırsınlar.
  • kadıköy'e ayak basamıyor yobazlar.. biliyorlar onlara burada huzur yok.. biz arındırılmış bölgedeyiz ancak diğer ilçeler özellikle akp belediyelerinde durum bambaşka..
  • Bizim askerimiz şehit oluyor bu pis suriyeli lerde denize giriyor hükümet adamları nasıl hesap verecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece İstanbul bile malum partiye oy vermeme sebebi.
    Dünyanın en güzel şehirlerinden birine şimdi dönüp bakasın gelmiyor. Gezmek için bir nebze çekilebilir ama kalmak tam bir işkence.
    Yazık şu güzelim şehre, bizlere yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

hepsine metropolleri yasaklayacaksın sadece güneydoğu da yaşayacaklar. hiç olmazsa orayı kalkındırsınlar.
    Bir Türk milliyetçisi olarak söylüyorum bunu, diğer şehirleri gezmedim ama Diyarbakır mesela Konya, Erzurum gibi şehirlerden çok daha medeni. İnsanları daha iyi, cana yakın. Onlar da istemez bu çöl bedevilerini.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Ülkede 4 milyon suriyeli varsa dişimi kırarım
    En az 8.000.000

toller bu durumdan oldukça hoşnut bu arada, damlarlar bu konuyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Bir Türk milliyetçisi olarak söylüyorum bunu, diğer şehirleri gezmedim ama Diyarbakır mesela Konya, Erzurum gibi şehirlerden çok daha medeni. İnsanları daha iyi, cana yakın. Onlar da istemez bu çöl bedevilerini.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum. 2012 de diyarbakıra gitmiştim. gerçekten insanları çok anlayışlı. biraz feodal bir yapıları var kadınlar tek başına erkekleri olmadan pek kaale alınmıyor ama diyabakır insanı çok iyiler. ondan öncesi ve sonrası Erzurum Ve Konya ya da gittim hatta konyaya çok gittim. inan o gerginliği iki şehirde de hissediyorsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 31 Mayıs 2019; 20:55:39 >

• Suriyeden buraya gelenler paralı olanlar.Parası olmayanlar zaten oralarda ya öldüler yada sefil hayat yaşamaya başladılar.

Dikkat edin suriyelilerin çoğu burada iş yeri sahibi istanbul için konuşuyorum çoğu elit semtlerde oturuyor.Şimdi kimse bana devlet bunlara yardım etti para verdi demesin buraya gelenlerin hepsi paralı olanlarıydı.

Suriyeliler TR ye ilk geldiklerinde sıcak bakıyor hallerine üzülüyordum ama bunlar eskide kaldı.Çünkü artık ülkeleri neredeyse temizlendi zaten ülkelerindeki terörün %80 ini temizledik kalanı için gidip onlar savaşsın kendi ülkeleri için çabalasınlar biraz diye düşünüyorum o yüzden.

Araplara hiç girmiyorum zaten hayatımda araplar kadar görgüsüz kaba öküz bir toplum daha görmedim.Ama para onlarda hemde bok gibi bizim memleketimize geliyorlar bir yeri sadece beğenmeleri yetiyor kaç para değeri 500 bin tl? al sana 1 milyon tl deyip koyuyorlar parayı adamın önüne bizimkilerin salyaları akıyor araplar böyle böyle yer ediniyorlar bizim ülkemizde

Bu arada ak partiliyim suriyelileri farkında olmadan bizim başımıza bela etti diye nankörlük yapamam yapılanları unutamam.Önceki hükümet bu ülkede senelerce iktidar oldu hiç bir şey yapmadı bu gün o hükümetin elindeki şehirlerin hepsine bakın rezillik sefalet içinde yaşıyorlar en meşhurları izmir dir düşünebiliyormusunuz izmir gibi bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

Katılıyorum. 2012 de diyarbakıra gitmiştim. gerçekten insanları çok anlayışlı. biraz feodal bir yapıları var kadınlar tek başına erkekleri olmadan pek kaale alınmıyor ama diyabakır insanı çok iyiler. ondan öncesi ve sonrası Erzurum Ve Konya ya da gittim hatta konyaya çok gittim. inan o gerginliği iki şehirde de hissediyorsun :D

Alıntıları Göster
    O yüzden bence ülkede ne kadar Suriyeli varsa AKP'nin rekor kırdığı illere gönderelim, kardeş kardeş yaşasınlar.

3.6 milyondu sanırım kayıtlı Suriyeli sayısı.

Konya: 500 bin
    Erzurum: 500 bin
    Rize: 500 bin
    Kayseri: 500 bin

En çok Suriyelinin olduğu illerden biri olmasına rağmen, hatta kendilerine öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar denmesine rağmen rekor oyla yine AKP diyen Gaziantep'e ise kalan 1.6 milyon. Bu gurur onların.

Ümmet olmak bunu gerektirir, biz ensarız diyen bu güzide illerimiz böyle bir teklifi red edecek değil herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

O yüzden bence ülkede ne kadar Suriyeli varsa AKP'nin rekor kırdığı illere gönderelim, kardeş kardeş yaşasınlar.

3.6 milyondu sanırım kayıtlı Suriyeli sayısı.

Konya: 500 bin
    Erzurum: 500 bin
    Rize: 500 bin
    Kayseri: 500 bin

En çok Suriyelinin olduğu illerden biri olmasına rağmen, hatta kendilerine öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar denmesine rağmen rekor oyla yine AKP diyen Gaziantep'e ise kalan 1.6 milyon. Bu gurur onların.

Ümmet olmak bunu gerektirir, biz ensarız diyen bu güzide illerimiz böyle bir teklifi red edecek değil herhalde.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle... çok güzel olur. sonra otur izle

• Ülkenin yarısından 1 fazlası , kimliksiz insanlar ile suç pislik nargile dumanı ile yaşamayı seçiyorsan 49%olsan katlanıcaksın.

Bundan 6-7 yıl önce Florya Menekşe pljaına kekolar gelirdi.Sonra Güneş plajı açıldı.Aynı su aynı kum ama giriş ücretli 7.5 tl şezlong var.Su temizse gayet günü birlik güzel bir tatildi.Şuan ücretini geçtim.Üstüne para verseler gidilmez.
    Orada birisi seni bıçaklasa kim vurduya gidersin , adamların kimliği dahi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemde yabancı istemiyorum bro, referandum yapılmalı ve sonuç olumlu çıkarsa gönderilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemize yabancıların doldurulması tamamen etnik yapıyı orta ve uzun vadede yoketmeye yönelik bir siyonist projesi ve halen tıkır tıkır işliyor bu proje. Sık sık işim gereği Arap ülkelerine seyahate giden biri olarak Arapların ne kadar dejenere olduğunu çok iyi bilen biriyim. Ülkemizdeki Arap sevici Atatürk düşmanlarının, düşmanlığının asıl sebebi Atatürk'ün Osmanlıda yerleştirilmeye başlanılan Türkleri Araplaştırarak benliklerinden, örflerinden, adetlerinden uzaklaştırarak yoketme amacının Atatürk tarafından bozulmasıdır. Atatürk Türkleri özüne döndürmeye çalışan bir liderdir. Osmanlı sevicilerin hiçbiri Selçukludan bahsetmez.

Günümüzde yaşanılan tüm olumsuzlukların, sapıklıkların, kavgaların, tahamülsüzlüklerin, kutuplaşmanın, düşmanlığın, hırsızlığın, kaypaklığın tek sebebi Araplaşmaktır ve özümüzden uzaklaşmaktır. Genlerimizde bulunan savaşma ruhunu bile öldürdüler. Artış savaşlar cephede olmuyor. Atatürkün gençliğe hitabesini okumanızı öneririm yeniden.

Neyseki yeni gelen gençlik bilinçlenmeye başladı ve inşallah bu günler de atlatılacak. Çocuklarınıza dürüstlüğü, adaleti, gururu, imanı öğretin, gerisi teferruat.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.