Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metropol dediğin öyle olmuyor. elitlikle metropol u niye karıstırıyorsun. kavram karmasan var herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT123

hocam burada ağlamak yerine bunları gidip suriyelilerin suratına söylesene?
    Hangi Birinin Suratına Söyleyeyim ? 5 Milyon tanesinin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdero

Kahrolsun faşizm. Yaşasın halkların kardeşliği, bizimle yaşadıkça farklı renkler daha güzel günler göreceğiz
    Sen Git Suriyeli Kardeşlerine Renkli Güzel günler yaşa bir gün kafanı keserler atarlar bir yere
  • umarım ekrem imamoğlu başkan olur da istanbul için bu saçmalıklara bir çözüm bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

2 ay önce Fatih'e gittim heryerde Suriyeliler var. ayrıca dükkanlar açmışlar heryerde Arapça tabelarar. Bir an sorguladım kendimi acaba yurtdışına çıktımda haberim mi yok diye. Sokak başlarında durmuş millete tip tip bakıyorlar.. Ulan harbi diyorum kendi sokakları, kendi ülkesiymiş gibi davranıyorlar. Madem onları aldın belli kısıtlamalar getireceksin. Senin kendi vatandaşın, milletin zorluklar çekerken onlar böyle rahat rahat yaşayamaz.! Hiçbir Arap ülkesi ve hiçbir ülke onları istemiyorken. Yardım etmiyorsan biz neden böyle yapıyoruz. Ayrıda Avrupa Birliği onlar Avrupa geçmesin diye Türkiye ye 1.5 milyon euro harçlık parası verdi.
    Bu ülkenin sonunu böyle hazırlıyorlar bölünmeye giden yol direk savaşla değil demografik yapıyı boz birbirine bütünlüğü boz nefret tohumlarını ateşle toplumun kabul etmeyeceği tarzda ve sayıda farklı bir etnik unsur ekle ekonomik buhran yaşat iç savaşa Şevket kendi kendini bitirsin sende otur izle senin fabrikalarını yabancılar alsın işlerine yabancılar ortak olsun bir güzel sömürsün her yerinde ithalat tavan olsun dış borcun alsın başını gitsin sonradan dışardan işgal bekle adamlar seni içten vuruyor içeri yerleştirdiği ajanlar tepene koyduğu kuklalar ile altın tepside gelişmiş ülkelere sunuluyor ülken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

artik onlar suriyeli degil yeni turk vatandaslari, hepsinin burada çocuklari dogdu, hepsi turk vatandasi!
    ben size baska bir sey anlatayim. Uzun yillar yurt disinda kaldim.40 senedir evliyim.Esim belçikali.Geçenlerde ona oturum almak için göç idaresine gittim. Maalesef alamadim. 40 çesit belge istiyorlar. Bir taneside evlilik cuzdani. Tamam var ama belçika da unutmusum. Oturma iznini vermediler. Cezali duruma dusmemek icin esim ulkesine dondu.
    Halbuki esimin butun sulalesi benim nufus kayidinda yazili. Göç idaresi sirf beni bastan savmak icin kabul etmedi. Benim kizdigim veya kabul etmedigim orada bizimle ayni durumda oturum almak isteyen suriye veya baska arap ulkelerinden insanlara ayni bu zorluklar neden yapilmiyor?
    Bimer e cimer hepsine yazdim. Maalesef hiç bir cevap yok. Neden bir suriyeli benim esimden daha imtiyazli?
    Arap seviciler yüzünden para var çıkar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Bu ülke için optimum nüfus 40 milyondur, istanbul'un taşıma kapasitesi ise max 10 milyondur. ''En az 3 çocuk yapma, her yerden göçmen alma, evlenenlere 8bin lira destek sözü'' ile tam olarak ne yapılmak isteniyor anlayabilmiş değilim.

Ülkenin nüfusu 80 milyon oldu ve bu nüfus ülke genelinde homojen değil. Türkiye'yi dik bir çizgiyle Adana hizasından bölerseniz 60 milyon insan, çizginin solundaki bölgeye sıkışmış durumda. Devlet hastanelerinde muayene olamıyorsun kalabalıktan, uyduruk şehirlerde bile trafik kilit durumda millet hala araba almaya çalışıyor, toplu taşımalarda yer yok, insanlar tarım/hayvancılığı bıraktı herkes üni okuma derdinde, üni mezununa ihtiyaç yok o yüzden işsizlik rekor seviyede, tarım/hayvancılık lazım kimsenin uğraştığı yok. Beklenen İstanbul depremi gelse nüfusa yetecek hizmet ve altyapı olmadığı için yüz binlerce insana yardım bile gidemeden insanlar ölüme terk edilecek.

Yüzyıllar önce kalabalık ordular avantajdı ama 21. yy'da artan teknolojiyle asker sayısının da bir önemi kalmadı. Nüfusun ısrarla arttırılmaya çalışılmasıyla ne amaçlanıyor lütfen biri açıklasın inanın aklım almıyor olanları
    Evet bu zamanında 55 milyondu iş potansiyeli varken şuan varolan iş potansiyelinde azaldığından ve tamamen tüketim odaklı ve ithalata dönük yaşam teşvik edildiğinden 45 milyona düşmüş olabilir ülkenin gıda besleme barınma iş doğal yaşam bazında refah içinde yaşayabileceği sınır ama bakıyoruz o 3 yapmış bu 5 yapmış al sana 80 milyon ve mülteciler ile 90 bu ülke Pakistan olma yolunda hızla ilerliyor sonunu kendi getirecek

• Nasıl artıyor ya türkiye dünyanın en genç nüfuslarından biri. Türkiyede meb + yök'e bağlı okullarda toplam 25 milyon öğrenci var. Bu sene 2.5 milyon aday yksye girecek. Ülkenin %31'i öğrenci.

Önemli olan genç nüfusun fazlalığı değil, bunların kalitesidir. 25 milyon öğrenciye nasıl imkan olanak sağlayacaksın? Sağlanmıyor da zaten çoğu ot gibi mezun oluyor. Sayı çok olunca desteği hak eden beyinler de daha az ilgi görünce ülkeden kaçmanın yolunu arıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizden bir çok kişinin yaşamak isteği Amerikandan bir kare Çin mahallesi... Medeniyette batıyı örnek alanlara gelsin...
    İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

Ekleme ;
    Almanya Breman dan bir kare

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yilanci -- 1 Haziran 2019; 14:49:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.yilanci

İçinizden bir çok kişinin yaşamak isteği Amerikandan bir kare Çin mahallesi... Medeniyette batıyı örnek alanlara gelsin...

Ekleme ;
    Almanya Breman dan bir kare

Çin Zaten Benim Hayalim Yaşamak İsteiğim Yer HONG,KONG

• konudaki videoları izledikçe, fotoğrafları gördükçe çıldırıyorum

banlanmak olmasa çok ağır küfür edicem

mahvettiniz lan güzelim ülkeyi
  • Sadece müminler kardeştir; öyleyse kardeşlerinizin arasını bulun. Hucurat Suresi 10

Bu ümmeti kürt, türk, arap diye birbirine düşürenler ve bunlara bilerek veya bilmeyerek alet olanlar Ahirette bunun hesabını öyle veya böyle verirler.
  • İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik !

"If the Arabs had the choice between two states, secular and religious, they would vote for the religious and flee to the secular." - Ali Al Wardi

Iraklı sosyolog size arapları özetlemiş.. Bunlar iyi günleriniz. Siz bir de bu sokaklarda gezen çocukların 18 yaşına gelip oy kullandığı zamanları göreceksiniz. Anaları babaları zaten malum.. Suriyeliler yüzünden TR uzun yıllar boyunca siyasal islamdan kurtulamayacak.

Güney Avrupa ülkesi olmak varken ortadoğu çöplüğündeki ülkelerden biri olmayı tercih etti insanlar. Neyse, herkes kendi seçiminden sorumludur, ne yaşayacaksa kendisi yaşayacak. Mesleği olan, okumuş olan insanlar dünyanın refah ve özgürlük dolu ülkelerinde huzurlu bir yaşam sürecek. Diğerleri ise suriyelilerle başbaşa kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 1 Haziran 2019; 15:13:16 >

• Adam binlerce şehit vermemize sebep olan abd uşağı pkk yı sevenlerle, sırtımızı ypg ye pkk ye dayadık diyenlerle bir olmuş aynı mitingde yer alıyor onlarla aynı safta yer almaktan gocunmuyor. Gelmiş burada suriyelilerden bahsederek aklı sıra VATANSEVERLİK MİLLİYETÇİLİK kasıyor!
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    Yallah suriyeye

• Kayaşehirde ev kiraya vericem arayan 5 kişiden 3 ü arap

• Oradaki adam en ufak Bi yanlışında sınır dışı ediliyor ve birçoğu da okumuş kültürlü nesil buraya gelenler suriyeli Arap sapık tecavüzcü gözünü kırpmadan cinayet işleyip bomba patlatan cinsten

• Shifter06 S kullanıcısına yanıt
    Dostum, Sınır dışı değil hapis adamlar vatandaşlıkları var... Kasmana gerek yok

• 0M42 kullanıcısına yanıt
    O yüzden herkes İzmir ve diğer CHPli belediyelerin yönettiği yerlerde yaşamayı tercih ediyor. Bir de İzmir’i örnek vermiş. İzmir hem göç alıyor hem de İzmir’de emlak fiyatları yükseliyor. Bu ekonomik krizde bile.

• Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Genç nüfus demiyorum 18 yaş altından bahsettim Yani çocuklardan çok kasmanıza gerek yok babanıza sorun kaç kardeşler bir de kendinize bakın kaç kardeşsiniz 10 12 milyon civarı emekli var her sene bu sayı artacak. Çalışan nüfus azalacak yiyen nüfus artacak bunlar 1 sene sonra değil 20 sene sonranın tahminleri.
    Genç nüfus iyidir demiyorum ki zaten Türkiye bu fırsatı kaçırdı dediğiniz gibi çöp oldu fakat bu çöplerin yaşlı olması mı genç olması mı avantaj bunu düşünün

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.