Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Bir ülke düşünün ülkesinde 4,5 milyon yabancı ülke vatandaşı olsun ve bunu yapan iktidara hala daha oy verenler olsun.

Yahu sırf Avrupayı korumak için büyük ortadoğu projesi eşbaşkanı Batı sınır kapılarını kapattı hatta övüne övüne ''Bugün Avrupa iç huzura sahipse bu Türkiye'nin ülkesinde 4,5 milyon civarında Suriyeliyi misafir etmesine borçludur'' demesine rağmen hala daha bunlara oy veriyorlar.

Beka sorunu budur.
    Ülke Afganistanlı,Pakistanlı ve Suriyeli dolu.
    Bu ülkenin etnik yapısı kökünden bozuluyor ve sözde yerli-milli olanlar buna ön ayak oluyor.

1915 yılında çıkartılan Tehcir Kanunu gibi bir kanun çıkartıp ne kadar yabancı varsa hepsinin geriye gönderilmeleri sağlanmalıdır.

Ama bu iş arapcı iktidar yüzünden şuan imkansız...

Umarım bu arapların ülkeden gönderildikleri günleri görürüz yoksa gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız etnik çatışmaların olduğu bir ülkede yaşamak zorunda kalacak
    Vallaha hocam şimdikiler ses çıkarmıyor bunları göndermezlerse yeni nesil döve,döve gönderir bunları bunlar olduğu sürece türkiye hiç gelişmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Örnek tabiiki de thebiqboss

Alıntıları Göster
    boş yapma ben akp ye vermiyorum oyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Zengin mekanı değil miydi hocam florya

Alıntıları Göster
    eskiden öyleydi şimdi kendi ülkemizde suriler yüzünden açlık çekiyoruz Florya'ya gidin bakın cafe'nin bahçelerinde milkshake,fastfood keyfi yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

Bu mesaj silindi.
    hocam özellikle gümüşpala tarafı dolu artık insan gezemiyor bunlar yüzünden
  • Suriyelilerin Gitmesi Demek Tekrar Eski Türkiye Demek Ekonomide Yükselir İşsizlik de kalmaz
  • Ülkenin gidişatını iyi görmüyorum. Faşistler artarsa ülkede suriyeli kıyımı başlayabilir nazi özentiliğinden sokaklarda masum-zalim olmasına bakılmaksızın bir kıyım başlayabilir. Sonu da nazi almanyası gibi olur ülkenin faşistlik yapmasıyla kalır.
  • Suriyelileri suçlamanın bir mantığı yok. Bugün Norveç herkesi alıyorum desin, bir anda bu ülkeden de oraya bi on milyon gider. Beşi de zaten bu mülteciler olur.
    Gidende, savaştan kaçanda suç olmaz. Suç plansızca işler yapanlarda ve politikacılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Suriyelilerin Gitmesi Demek Tekrar Eski Türkiye Demek Ekonomide Yükselir İşsizlik de kalmaz
    Kim ister öyle bir şey olmasını, bu suriyelilerle bitirecekler Türkiyeyi.

pkk ile bitiremediler, fetö ile bitiremediler, şimdi suriyeliler ile bitirecekler işte.

Türkiye için en büyük tehdit suriyelilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Kim ister öyle bir şey olmasını, bu suriyelilerle bitirecekler Türkiyeyi.

pkk ile bitiremediler, fetö ile bitiremediler, şimdi suriyeliler ile bitirecekler işte.

Türkiye için en büyük tehdit suriyelilerdir.

Alıntıları Göster
    Hocam zaten böyle giderse ülkenin Yeni İsmi " Türkiye Arap Cumhuriyeti " olacak
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Ben mayısın basında gittim
    Her yıl da Istanbul'a giderim .Çok severim çünkü ama ilk defa bu kadar kötü geldi bana bi şehir .O güzelim eminönünde şöyle uzaktan bakıp ağladım. Yazık bu ülkeye .Bunun particiligi vs ı yok .Çocuklarımıza kapkara bir gelecek bırakıyoruz. Utanıyorum sıkılıyorum. Kabullenemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Bende gitmekten vazgeçtim. Hiçbir şekilde kabullenilir bir yanı yok bu durumun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar istisnasız tüm tatil yerlerindeler. Abant oteline gittik100 kişiden 98 i Arap Suriyeli vs.. altınpark yine öyle. Piknik alanları öyle

• Ee bu halka otobüs biletinde ucuzlatma yapan adama kimin parasıyla yapıyorsun dedi suriyelilere kimin parasıyla yardım ediyorsun diyen bir halk olsa bugünlere gelmezdik 10 sene sonra çocuklarımıza okullarda kim bilir neler yapıcaklar ahlaksız sürüsü bunlar ülkeyi asimile etme projesi olarak görüyorum.

• riaz kullanıcısına yanıt
    adamların mülteci sayısına bak 44..

118 mülteci de dosyası inceleniyor (yakında onları da atarız yani). birde bunlar okumuş kaliteli mülteci ona göre

bizde 4.000.000 yazıyla dört milyon tane var hemde en işe yaramazından

ülkeyi bu duruma getirmek vatana ihanettir başka birşey değil

daha durun İran karışsin İranlilar da gelecek. zaten çoğu burda

• Ülkenin öz vatandaşından daha iyi şartlarda bakılıp muamele görürlerse o kıyımın sebebini kötüye gidişat görmeyin bence siz ben annemin göğüs filmi için eşşek gibi bie saat sıra bekliyorum mazlum ama bayramda suriyeye gitmesini bilen elemanlar ise kendilerine özel verilmiş sıra numarası ile kendilerine özel ayrılmış arapça bilen elemanla sıramın önüne geçiyor adaletmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Ülkenin öz vatandaşından daha iyi şartlarda bakılıp muamele görürlerse o kıyımın sebebini kötüye gidişat görmeyin bence siz ben annemin göğüs filmi için eşşek gibi bie saat sıra bekliyorum mazlum ama bayramda suriyeye gitmesini bilen elemanlar ise kendilerine özel verilmiş sıra numarası ile kendilerine özel ayrılmış arapça bilen elemanla sıramın önüne geçiyor adaletmi ?
    Adaleti masum bebekleri cocukları öldürerek mi sağlayacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

adamların mülteci sayısına bak 44..

118 mülteci de dosyası inceleniyor (yakında onları da atarız yani). birde bunlar okumuş kaliteli mülteci ona göre

bizde 4.000.000 yazıyla dört milyon tane var hemde en işe yaramazından

ülkeyi bu duruma getirmek vatana ihanettir başka birşey değil

daha durun İran karışsin İranlilar da gelecek. zaten çoğu burda
    Sonra hep birlikte haçlılara karşı kök söktürecez inşaALLAHHH. Sayımızla geçicez onları. En az 20 çocuk yapıcaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.