Şimdi Ara

İstanbul Suriye,Arap İstilası Rezillik ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
3
Favori
20.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masum bebekleri öldürüp napıcak bence insanlarımız antepte öldürdükleri talihsiz kardeşimiz gibi olmasın diye iki seçenek sun ya devletin denetiminde çalışma kampı yada git bayramda ziyaret ettiğin suriyeye dön de ?
    Yada tıka basa aldığın elemanlar hakkında devletin bakanının mecliste yeni doğanlara vatandaşlık verelim demesine engel olalım mesela ? Ben neden ikinci sınıf vatandaşım bu adamlar binbir edebiyatla mazlummuş gibi el üstündeler ? Mazlumlar ama çüklerine sahip olamayıp çocuk da peydahlıyorlar nası iş bu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Kapıları açık olsada gitsem adamlar zaten geçen islamın en yaşanabilir ülkesine listesinede girdi mis

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Eskiden huzur islamda derlerdi, şimdi huzur İzlanda oldu... Gitmeyelim en iyisi biz, gidersek orası da bu çöplükten farklı olmaz çünkü. Bırakalım adamlar huzur içinde yaşasın.
  • Peygamberlerimizi Katmayın şöyle konulara biz surilerden bahsediyoruz siz peygamber diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Bu mesaj silindi.
    kardeşim ben sana pis dedin diye birşeymi dedim ? Dedim sadece Peygamberlerden Bahstemeyin dedim Surilerin Peygamberlerle Alakası bile yok Peygamberimiz Ahlaklı Temiz Bir İnsan Surilerle Kıyaslaman çok büyük bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 30 Mayıs 2019; 18:5:58 >
  • quote:

Masum bebekleri öldürüp napıcak bence insanlarımız antepte öldürdükleri talihsiz kardeşimiz gibi olmasın diye iki seçenek sun ya devletin denetiminde çalışma kampı yada git bayramda ziyaret ettiğin suriyeye dön de ?
    Yada tıka basa aldığın elemanlar hakkında devletin bakanının mecliste yeni doğanlara vatandaşlık verelim demesine engel olalım mesela ? Ben neden ikinci sınıf vatandaşım bu adamlar binbir edebiyatla mazlummuş gibi el üstündeler ? Mazlumlar ama çüklerine sahip olamayıp çocuk da peydahlıyorlar nası iş bu ?
    Ben suriyelilerin hatası yok demiyorum ki
  • Bende illa asılsın kesilsin demiyorum ama toplama kampı şeklinde alınıp çalıştırılmasına karşı çıkmam toplum içine salıp toplumun düzenini huzurunu bozdular sokağa çıkıyosun bi bakıyorsun esenlere bağcılara artık Kendi vatandaşın diye bişe yok boy boy çocuklarla vergisiz dükkanlarla ayrıcalıklarla keyif çatıyorlar hükümette susuyor bende buna karşıyım bu hümanistliği hiçbir yerde göremezsin türkiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bu mesaj silindi.
    Ne Yani Şimdi Allah'a İnanmak Felaketemi sürüklüyor demek istiyorsun ?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Müslümanmısın bilmiyorum ama o Peygamberler Bizimde Peygamberimiz
  • Bir de demiyorlar mı "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diye, ayar oluyorum. Yav arkadaş biz Türküz aç olan biziz, onlar her hakka sahip, biz yok yere kendi ülkemizde kendi vergilerimizle onlara bakıyoruz. Ve kendi ülkemizde biz Türkler yabancılık çekiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Bir de demiyorlar mı "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diye, ayar oluyorum. Yav arkadaş biz Türküz aç olan biziz, onlar her hakka sahip, biz yok yere kendi ülkemizde kendi vergilerimizle onlara bakıyoruz. Ve kendi ülkemizde biz Türkler yabancılık çekiyoruz.
    kardeşim Bu Ülkenin Başındaki CumhurBaşkanı Almasaydı O Zaman bu pislikleri ülkeye üstüne birde maaş veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Ne Yani Şimdi Allah'a İnanmak Felaketemi sürüklüyor demek istiyorsun ?

Alıntıları Göster
    Bu tarz insanların kişiliklerine baktığım zaman, inancın boyutu ile paralel olarak, bir insanda olması gereken değer yargılarının eksilerek azaldığını görüyorum. Yeterince açık mı?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Tamam kardeşim şimdi anladım olayı Arapların En iyisi Peygamberler zamanıydı Şimdiki Arapların Hepsi Pislik Ahlaksız Araplar zenginlik İçinde yaşayanlar örnek Dubai'deki Arap Pislikler müslümanım diye geziyorlar Sadece adı üstünde Müslüman Kendilerinin yahudilerden farkı yok Hristiyanlar bile Dubai'deki Müslümanım diye gezinen pis araplardan daha merhametlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 30 Mayıs 2019; 18:20:38 >
  • Şu anki gidişatı söyleyeyim ben size. İllü nurunu tamamlayacak. Zengin olanlar kaçar, çabuk kurtulur. Elit Suri ve işe yaramaz suriler gibi. Ama bu ülkenin işe yaramazının artık gidecek bir yeri yok. Züğürtlerin ve orta sınıfın hiç şansı yok. Biz burada öleceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.