Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Bu mesaj silindi.
    Amerika ya sövüyorsun ingilizce nickname kullanıyorsun ne ayaksın aslanım? Atatürk ve inönü ye iki ayyaş diyerek hakaret eden asrın lideriniz birleşmiş milletlere ab ye katılmak için ilk başvuran kişi.Git ona sor, amerikayla ortak devriye attıran da o.İsrail uluslar arası sularda vatandaşlarımızı öldürürken " ne veriyorsun müzik notası mı veriyorsun" diye dalga geçende o.Ayrıca kemalist ve dinsiz kelimesini aynı cümle içinde kullanırken dikkat et, millete kafir derken kendin kafir olma.Milleti doğru yolundan saptıramayacak sizin gibi maaşlı troller.Yok olup gideceksiniz tarihe karışıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önceden 18-20 li yaşlarda bir Suriyeli kız benden para istemişti az bişey de değil kira parası istiyorlar anasını satım. Bende öğrenciyim ama kalacak yerin yoksa gel demiştim. Eve bakmaya gittik anası babası yok kardeşleri var. Neyse nasıl olacak derken aramızda hallettik. Çoğalmalarina vesile olmamışımdir inş.

• Bu yorumuna ne cevap vereceğimi düşündüm düşündüm ama bulamadım...Yani resmen kendi kendini rezil etmişsin.Keşke bana trol deyinceye kadar (!) bu işaretin ne anlama geldiğini bileydin ve cevap yazdığım kişinin yorumunu okuyup neden öyle bir yorum yaptığımı ikisini birleştirip algılayabilseydin yorumumun aslında 'ironi' olduğunu anlardın ama işte olmayınca olmuyor demek ki

Umarım ironinin ne anlama geldiğini de biliyorsundur

Ayrıca Türkçe dil bilgisindeki işaretleri,ünlemleri,noktalamaları öğrenmeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Nisan 2019; 7:33:53 >

• Sen insan sevmiyor bize şükran erduvan sen olmak fedocu sen asılmak sen yakılmak.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:36:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu yorumuna ne cevap vereceğimi düşündüm düşündüm ama bulamadım...Yani resmen kendi kendini rezil etmişsin.Keşke bana trol deyinceye kadar (!) bu işaretin ne anlama geldiğini bileydin ve cevap yazdığım kişinin yorumunu okuyup neden öyle bir yorum yaptığımı ikisini birleştirip algılayabilseydin yorumumun aslında 'ironi' olduğunu anlardın ama işte olmayınca olmuyor demek ki

Umarım ironinin ne anlama geldiğini de biliyorsundur

Ayrıca Türkçe dil bilgisindeki işaretleri,ünlemleri,noktalamaları öğrenmeni tavsiye ederim
    Ne bileyim öncesinde yazılanları mı okuyorum direk son sayfaya baktım, öncesinde yazılanlara baksaydım ironi olduğunu bilirdim fakat sende öyle bir yazmışsın ki direk tetikliyor insanı

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş her şeye de dini alet etmeyin artık. Her sıkıştığınızda kullanacağınız oyuncak değil din. Günahtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 29 Nisan 2019; 8:16:27 >
  • Bir de bu arap ve suriyeli leri savunanlar var, insanlik filan diyenler var.

Oncelikle biz insanlari arap veya suriyeli diye ayirmiyoruz.. Bizim sorunumuz bu insanlarin dusuk ahlaki degerleri, gorgusuzlukleri ve toplum duzeni bozmasi.

Bunlari ayni cevre de yasamayan insanlar, kiclarindan atip tutoyor, ben birebir ic ice yasiyorum, ve kesinlikle medeniyetten nasiblerini almamislar, tum duzeni bozuyorlar..

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Güçlü güçsüzü ezer abd güçsüz ırak güçlü olsaydı aynı şeyi ırak yapardı geç bunları .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin batma nedenlerinden biri de bu Suriyelileri ülkeye kabul etmektir.
  • Arkadaşlar emin olun avrupanın büyük şehirlerinde de durum aynı. Araplar her yere yayılmış durumda ve kültürsüzlüğünü apaçık gösterip kendilerinden iğrendiriyorlar. Ayrıca islam dinini çok ama çok kötü sembolize ediyorlar. Yakın zaman içerisinde protestolar başlar ülkelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Arkadaşlar emin olun avrupanın büyük şehirlerinde de durum aynı. Araplar her yere yayılmış durumda ve kültürsüzlüğünü apaçık gösterip kendilerinden iğrendiriyorlar. Ayrıca islam dinini çok ama çok kötü sembolize ediyorlar. Yakın zaman içerisinde protestolar başlar ülkelerde.
    Turkiyede bise olmaz insanlar koyundan farksiz ensesine vurup ekmegini almalik insanlar

• Oy verenler , Çocuğunuz torununuz yok mu allahsızlar.

• İktidar değiştiği zaman giderler ancak, o zamana kadarda vatandaşlık almış olur çogu.
  • Bu ülkeyi topla tüfekle bitiremezler ama bu şekilde bitirebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.