Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bop eşbaşkanı görevini yapıyor kızmayın.
  • Bizim binada var bir kaç kişi, sabah asansöre bindiğimde elinde sigarayla yakalıyorum 2'dir.. Uyardım 3.sü olursa kapışırız diye bakalım ne olacak. İnsanlıktan nasibini almamış, asansörde sabahın köründe sigara içiyor adam.. Geçende sitenin süs havuzuna çocuğunu sokuyordu.
  • dün kız arkadaşlımla vialand yani adıyla isfanbuldayız, yurtdışında gibi hissettik kendimizi
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Armağan edilmedi hocam. Söke söke aldık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anti-Arap biri olarak bunların hepsinin....... neyse.
  • 2023 Seçimlerinde kim bunları atmayı ve adalet'i getirmeyi garanti ederse o kazanacaktır.
  • LeeSin06 kullanıcısına yanıt
    Cibiliyetsiz insanlıktan nasibini alamamış mahlukat. Sana insan demiyorum değilsin çünkü .

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Yallah ingiltereye

Alıntıları Göster
    Keşke zamanın da dedelerini ingilterenin ellerinden kurtarmasaydık.
  • Handsomekont kullanıcısına yanıt
    Akp ye oy veren adam bunları mı düşünüyor sence?
    Onlara göre Türkiye süper güç. Bütün dünya bizi kıskanıyor. Herşeyin en iyisi biziz sanıyor adamlar. Hayal aleminde yaşıyor bunlar.

Önünden yemeği eksilmediği sürece bunlar oy vermeye devam edicek. Ne zaman karnı guruldar o zaman birşeylerin farkına varacaklar. O zamanda iş işten geçmiş olur.

• Zengin arap gelmis para harciyor ? Neden rahatsiz oldunuz. Irkcılıkmı yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX1050TI'ya cevap : Kardeş biz dindar Nurcu'ların Mustafa Kemal'in harp ve siyasi dehasına bir lafımız yok bizim tenkit ettiğimiz ezanı Türkçe'ye çevirmesi ve o zamanın büyük hocalarından İskilipli Atıf Hoca'yı idam ettirmesi ve üstadımız Mehdi büyük alim Bediüzzaman Said-i Nursi hazretlerini adeta eşkiya gibi memleketin hapishanelerine atıp hapishane hapishane dolaştırması, türlü türlü işkencelere maruz bırakması ve zehirletip öldürmeye teşebbüs etmesidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksimde otelde stajyer garsonluk yaptım. Çok pis insanlar hepsi. Kahvaltı açık büfe diye, ne bulurlarsa alıyorlar. 4 kişilik masa tamamen tabak, bardak kaplı. Bardak koymaya yer bulamıyorduk. Adamlar artık ikinci katı çıkıyorlardı tabaklara.

2 3 yarım ekmeğe doldurup çantaya atmaya çalışan, yemek saati bittiği halde ısrarla oturan, sabah 8de oturup 12ye kadar yiyip içen. Türk yada diğer ülkelerden gelenler iğreniyordu, bize gelip Allah yardım etsin diyen biri vardı

Birde yanlış hatırlamıyorsam, İranli kadınların çoğu estetikten ifadesiz dolaşıyorlar ortalıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 29 Nisan 2019; 12:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt
    Haklı bir tarafın olmadığı için hemen hakarete başvuruyosun

• Sadece araplar olsa iyi pakistan afganistan hindistan dolu gecenlerde bizim orda bos arazide kriket oynuyorlardi . Kotu yani pislik icinde yasadiklari icin herturlu hastaligi buraya getiriyorlar bizim bunyemiz bunlar gibi bagisikligi guclu olmadigi icin bizi agir hasta yapiyor son yillarda gecmeyen alerjik hastaliklar ve gribin nedeni bu bence . Artik bu durum ulkemizi yuksek derecede tehdit ediyor . Hukumet sarayindan inmedigi icin halkin halinden bi haber . Beddua etmek istemiyorum ama hepsini allaha havale ediyorum benim yasadigim sikintinin kat be katini onlarda yasasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeeSin06 kullanıcısına yanıt
    21 Nisan'da katilmissin bu foruma senin ve senin gibileri trolsunuz belli bir ücret karşılığı devletine ihanet eden insanlarsiniız. İrkcisiniz insanlık ve ahlaktan nasiplenmemislersiniz .senin için tek yapacağım dua hidayete ermendir. Yoksa hem dunyada hem ahirette helak olursun

• Bu konunun savunalicak hicbir yani yok..

Iran, Suriye, Arabistan da yasayanlar mi Avrupaya goc etmeye calisiyor?
    Yok Avrupa da yasayanlar mi Iran, Arabistan, Suriye ye goc etmeye calisiyor?

Siz hic, Iran'a, Arabistan'a hayran olup, orda ki yasama ve insan haklarina hayran olup bir kamyonun kasasina binip zorla o ulkere girmeye calisan Alman, Fransiz, Ispanyol gordunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Nisan 2019; 12:50:9 >
  • Belediye seçimlerinde dediğin zincir baya bi gevşedi. İktidar o kadar aciz bir duruma düştü'ki devamlı karalama kampanyası yapıyor.

Geriye sadece billurlu ve net adam bulunması gerekiyor. Adaleti sağlayacak olan kazanacaktır.

Bunları dile getirmiyorlar herkes maddi vaatler veriyor. Adam çıksın desin'ki akşam karısını öldüresiye döven sabah çıkamayacak. Adalet nerde diyemeyeceksiniz çünkü adalet yerini her daim bulacak desin. Değil bir oy, milyonları toplar.

• iyi en azından yüreyebiliyorsunuz. burda adım başı 2tl'ciler mevcut geçen sene 1 tl istiyorlardı enflasyon nedeniyle zam gelmiş sanırım 2 tl'ye çıkarmışlar. işin garibi 5 dk rahat yürüyemiyor veya bi parkta oturamıyorsunuz ya abi sigaran varmı, abi 2 liran varmı yolda kaldım vs. vs. ve artık yürüyüş dahi yapamıyoruz ve bunlara birşey yapan da yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

iyi en azından yüreyebiliyorsunuz. burda adım başı 2tl'ciler mevcut geçen sene 1 tl istiyorlardı enflasyon nedeniyle zam gelmiş sanırım 2 tl'ye çıkarmışlar. işin garibi 5 dk rahat yürüyemiyor veya bi parkta oturamıyorsunuz ya abi sigaran varmı, abi 2 liran varmı yolda kaldım vs. vs. ve artık yürüyüş dahi yapamıyoruz ve bunlara birşey yapan da yok .
    Bizim burda ( Kocaeli ) durum daha vahim.

Adamlar artik yolda ceviriyor, diyor bana surda yemek ismarlasana, surdan geldim, falan filan.. 20 TL lik menu istiyor.. Istedikleri olmayinca sinirleniyor birde..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.