Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çocuklarla güzel bir parkta pazarımızı geçirelim dedim. Kaydırak gibi büyük oyun yapılarında çocuklar güzel güzel oynuyordu. Birden bire 8-9 tane küçüklü-büyüklü suriyeliler parka hücum etti. Bir insanı 5 gün aç bırak, nasıl yemeğe saldırıyorlarsa aynen parka saldırdılar. Hayvanı getirsem daha edepli, terbiyeli olur. 5 dk sonra babaları geldi. Ufak kola ve cips almış. Bütün hepsine birer tane verdi. Bütün park cips oldu, yediklerinden çok yerlere döktüler. İşin kötüsü kolayıda ne kadar kaydırak veya oyun aleti varsa hepsine döktüler. Dayanamadım artık kızdım, 2 dk sonra baba bütün çocukları alıp parkı terk etti. Parkta oldukları 10 dk içinde park ahıra döndü, herkes nefret etti.

İddia ediyorum, 10 sene sonra meclise girip hak-eşitlik diye bağıracaklar.
  • Bende bugün esenlerden otobüse bindim. Abartmıyorum o sefer de 10 tane Suriyeli gördüm. Tipten nasıl anlıyorsun demeyin içimizdeler kaç yıl oldu. Artık alıştık. Esenler de küçük Şam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Bu mesaj silindi.
    CHP li leri de katalım bence. Hiç çekilmiyorlar zira.
  • Yakında suç oranları arttığında farkına varılacak bu tehlikeli artışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Yaşınız küçük değil ama saçmalamışsın.

Her olayı din olgusuyla düşünüp tepki vermeyin. Az çevrenize veya en basit örneği hastaneler bakın. Bunlara sağlanan imkanları karşılamak için vergiler yükseliyor, SGK sürekli zararda. Belediyesinden Valiliğine bunlara para yardımı yapılıyor, Sigortasız çalışma bunlarda hiç vergi ödemeden kaçak dükkan işletmede bunlarda.

Bizim ne suçumuz varda boğazımızdan kesilen parayla bunlar rahat ettirilirken, kendi ülkemizde sürünüyoruz. İnsanları yaşamaktan soğuttunuz. Herkes mutsuz, sinirli, geleceği için kaygılı.
  • Suriyelileri bile anladrm ülkelerinde savaş var tamamda bu afgan,pakistanlı,tacikistanlı,türkmen,özbek,tunuslu gibi garip ırklar neden giriyor ülkeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FK -- 29 Nisan 2019; 11:2:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yallah ingiltereye
  • Şu yorumlar batıda bir gazetede çıksa türkiye rezil olur. Bildiğin ırkçısınız, ku klux klan yerli versiyonusunuz elinizde güç yok allahtan.

ne anlatıyon sen hastamısın nesin
  • Suçlu biziz. Çünkü biz ses çıkarmadık.

• İstanbul'un bidahaki misafirleri kim olacak acaba cumhuriyetin ilk yıllarında Anadolu çomarları geldi diye üzülüyorduk sonra kürtler geldi diye üzüldük şimdi de suriyeliler ve araplar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

istanbul arap şehridir.
    Önceden de dünyanın en büyük Kürt şehri derlerdi bu da anlamsız olmaz herhalde
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    hocam o 1 tane dilenci olmazsa olmaz zaten suriyeli gelmediginde de turk geliyor degisen bir sey yok.Neyse ki genelde hep Konak’ta takiliyorlar alsancaga falan bulasmiyorlar ara sokaklara

• Gürcü cumhurbaşkanı tarafından yönetilen ülkede ne bekleyebiliriz ki
    Hebele höbele..
  • Bunlar bu ülkeden gitmezler. Ne onlar gider, ne de "birileri" onları gönderir.

• Dünyada ülkesine bu kadar kontrolsüz bir şekilde mülteci alan bir millet daha yoktur.

Sınır kapısı maşallah yol geçen hanı. Anasını satim biz yurt dışına çıkarken anamızın babamızın çocukluğuna kadar kontrol ediyorlar. Biz gelen mührü basıyoruz.

Araplardan nefret etmek biraz ağır olmuş ama karakter, yaşayış ve sosyal anlayış olarak bize uymadıkları kesin.

Tavır, hareket ve davranışları beni de rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bridget1988

prof dr ümit özdağ çok ciddi uyarılar yaptı ama halk zaten ülke'nin nasıl bi tehlikede oldugunu biliyor ama korkudan kimse gık dıyemıyor.Şimdi bunları göndermekte artık kolay değil.DÜşününki göndericez sizi desinler bunlar yakar ortalığı.2011'den beri burdalar ve hızla çoğalıyorlar.Kilis ve hatay'da türkler artık azınlık.İstanbul'da ki sayılar 550 bin civarı.korkunc bi rakam.İmamoğlunun tek basına onları gönderme yetkisi oldugunu sanmıyorum.hadi diyelim ki göndericekler bunları nasıl tespit edip toplayacaklar peki ? oda ayrı bi soru.Erdoğan 3 gün önce 36 milyar dolar harcadık dedi.Ülkenin sonunu pek hayırlı görmuyorum.sayfalar dolousu yazılır da ne çare !!!
    nereye yıkıyorlar? 1 bölük asker koy önlerine, bakalım ne yapabiliyorlar?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.