Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm ajanslarda servis edildi bu haber. Bi link atsana yalan haber diye okuyalım. Siz hala kimi koruma derdindesiniz o gün görmemiş öküzleri kolluyorsan inşallah sana musallat olurlar çocuğunuz varsa ona demiyorum özellikle sana diyorum çünki onlar daha hiçbirşeyden habersiz melek. Yarın büyüdüklerinde bu ülkenin halini sana sorduklarında bu tecavüzcü pis sapıkları sorduğunda anlatırsın. Diyecek lafım kalmadı artık. Bundan öte köy yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 1 Mayıs 2019; 22:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanibene H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kişileri koruma derdim yok. Sadece asıl gerçek ne ise onu bulmaya çalışıyorum. Sözkonusu Pakistanlı haberinde magdur, zanlı ve magdurun anne-babası olmak üzere olaya müdahil 4 kişi var, bu 4 kişiden hiçbirisinin 1 tek resmi daha yok! Magdurun resmi olmasın, okey. Hadi zanlının da resmi güvenlik gerekçesiyle olmasın. Anne baba nın resmi neden olmaz? Önce bunu açıkla, sonra yersiz ithamlarda bulun. veya önce bildiğini sandığın şeyin "asıl gerçek" olup olmadığından 100% emin ol, sonra "Yarın büyüdüklerinde bu ülkenin halini sana sorduklarında..." şeklinde senaryo hayal et. Bildiğin şeyler eksik olduğu ve sen de o yalan haberle kandırılarak yanlış yönlendirildiğin için kızmıyorum, ancak bu uyarıyı vermeliyim. Ve bir ayrıntıya daha dikkat: Pakistanlı tecavüzcü haberinin yalan olduğunu belirtmek, ülkedeki Suriyeli arap sorununu yoksaymak değildir. Ülkedeki Suriyeli araplardan ben senden daha cok rahatsız oluyorumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Ümmetçi kardeş o kadar meraklıysan aç evini al birkaç Suriyeli aile yardım et.. bu milletin dayanacak gücü kalmadı. Benim insanıma verilmeyen bin tane hak onlara veriliyor, pekçok şeyde kolaylık sağlanıyor.. bayram tatillerinde ülkelerine gitmeyi biliyorlar ama.. demek ki savaş falan yok artık.. misafirliğin de kısası makbuldür.. bu arada Çanakkale’de yatan Suriyeli dediğin ırk aslen Suriyeli Türkmenlerden oluşuyor, Arap her daim Türk’ü sırtından vurmuştur.. ırkçıyım evet.. ülkemde Türk düşmanı Arap istemiyorum..
    ırkçılığını faşistliğini kabul ettiğin için sözlerinin önemi yok ben faşistim de geç uzatma
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    yürü git len
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Başka bir sözüm yok...

Alıntıları Göster
    Mekanları cennet inşallah, Allah onlardan razı olsun gani gani rahmet eylesin

• Tek buna bakın yeter, anlamı büyük aslında.....
    İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Bu araplar olmazsa perakende sektörü çöker sizlerde dolayli yoldan işsiz kalırsınız. Yatın kalkın dua edinde araplar turkiyeye tatile gelmeye devam etsinler.
    Bide vatandaş demiş ki cennet İstanbulu ne hale getirdiler. Ulan istanbulda yaşamasak İstanbulu önceden bir bok bileceğiz :) galiba vatandaşın bahsettiği cennet 1960 ların İstanbulu :)
    o kadar seviyorsan evine alsana birtanesini yardıma muhtac olanları var, yada hadi abarttım diyeyim altın üstün sağın solun komple suriyeli komşu olsa neyaparsına acaba ! herneişte calışıyorsan senden ucuza calıştığı için seni işsiz bıraksa nederdin acaba
  • apeirons kullanıcısına yanıt
    31
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanks

Yazdıklarını okudumda tamamen boş kendin göçmen olduğun halde hala istila diyorsun ne yani sen müslümansın mübarek onlar arap müslüman olsada önemli değil def olsunlar şunu hiç unutma Türkiye o kadar büyük devlettir ki nerde zalimden zulum görmüş insanlar varsa kucak açar ispanyadan kaçan yahudilere osmanlı kucak açtı bosna sırp savaşında evsiz kalanlara yine biz kucak açtık üstelik gelen boşnaklara arazi temini verdik ve ben göçmen olmadığım halde bunu dert etmiyorum dahada çok kucaklarım sizin yaptığınız ırkçılık bu çok kötü ve iğrenç bir şey bunun siyasetle hiç alakası yok bu tamamen sizin nefretinizden kaynaklanıyor.
    Daha ne dediğimi bile anlamayıp kendi aklındakileri yazmışsın.. KArdeşim diyorum ki plansız programsız yapılan ve bir anda gelen dalgayı hesap etmeden yapılan işler ülkeye zarar veriyor diyorum sen ırkçılıktan bahsediyorsun.. BEn göçtüğüm halde neden diğer göçenlere ırkçılık yapayım? Ancak buradan boş boş yaz. Sen Suriyeliler ilk zamanlarda perişan vaziyette geldiklerinde ne yaptın? Kime ne faydan oldu anlat bakalım? Ben ilk zamanlarda zor durumda olan Suriyeliler için dernekte yardımlar yaptım. yaklaşık 10 nüfus benden aldıkları yardımlarla geçiniyor.Kendi şahsi evimi açtım 2 yıl kira almadım (bunları yazmak istemiyordum ama senin gibi öküzlere başka türlü anlatılmıyor) Belleri doğrulunca ve gitmeyeceklerini anladığımda bu başıbozuk kabul politikasının memlekete verdiği zararları görüpte yazdım. Sen ne yaptın da beni ırkçılıkla suçluyorsun döt lalesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 11 Mayıs 2019; 16:21:57 >

• shanks S kullanıcısına yanıt
    La düdük göçmen göçmen deyip durma .
    Göçmen Kendi milletinin yanına gelendir. Sığınmacı ise başka bir milletin yanında ona sığınan dir.

Siz balkanlardan gelen Türkleri orta Asya'dan gelen Türkleri sığınmacı olarak mı görüyorsunuz?

Onlar öz ve öz Kendi insanımız. Balkanlar'da ki Türkler Anadolu'dan Osmanlı zamanında taşınmış insanlar. Suriyeliler Afganlar falan Kendi topraklarını bırakıp geliyorlar onlar göç etmiyor kaçıyor sığınıyor ama çekirge gibi Yok ediyorlar düzeni.

Çağımızın kavimler göçü bu Arap kavimleri Türk ve Avrupa topraklarına yerleşiyor. Ama bu onları Bulgaristan Yunanistan Kosova Arnavutluk gibi ülkeler den gelen Türkler ile aynı yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 18 Haziran 2019; 17:8:37 >
  • Her yaz geldiğimde ülkedeki arap sayısını artmış görüyorum. Bugün metroya bindim. Etrafımdaki 10 kişinin 4'ü yabancıydı. Çok rahatsız oldum, belki sana ne isteyen gelir diyebilirsiniz ama bu göç hayırlı sonuç vermez. Avrupa bunu biliyor ve o yüzden akıllı davranıp vize uyguluyor. Seneye gelmeyebilirim o kadar rahatsız oldum. Allahım enayisi bizmiyiz avrupa sadece parası olanı alırken baldırı çıplakları almanın sonucunu düşünmek zormu.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkeden geldiğini bilmiyorum. Ama o ülkedekiler senin için de aynı şeyi söylüyor. Ülkemize yazık oluyor. Şu dışarıdan gelen Türkler ülkelerine gitsede rahat rahat tatil yapsak diyor.
    Senin bu söylediğini biri sana dese ırkçı dersin faşist dersin. Sen başkasına söyleyince ırkçılık sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamunpatra -- 16 Temmuz 2019; 6:50:3 >
  • hamunpatra H kullanıcısına yanıt
    Ben gittiğim ülkedekiler gibi giyinip, davranıyorum. Ülkemde de aynı şekilde uygar davranıp, araç kullanıyorum. O yüzden hiç herhangi avrupalıdan farklı görünmüyor ve hissettirmiyorum. Ama ülkemizdeki Araplar bana bir Arap ülkesine gelmişim izlenimi uyandırıyor. Faşist değil, yurdumdaki değişimi görüyorum, belki sen içinde yaşadığın için, kazandaki kurbağa misali, değişiklik sen içinde yavaş yavaş olduğu için fark etmiyorsun.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Ben defalarca almanya ya gittim defalarca kreuzberg gittim. Senin dediğin gibi birşey görmedim. Oradakiler aynı bizim buradakiler gibi giyiniyir. Senin giyiniş tarzını bilemedim.
    Irkçılığın birinci belirtisi ben medeniyim onlar değil demek ile başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamunpatra -- 16 Temmuz 2019; 12:17:30 >
  • hamunpatra H kullanıcısına yanıt
    Yaşını blmiyorum ama on sene öncesi ile şimdi arasında istanbul sokaklarında fark görmüyorsan diyecek laf yok. Ayrıca bana ırkçı mı diyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.