Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
5
Favori
42.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
542 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackSmoke

bunun hoşuna gider hocam

Alıntıları Göster
    din kardeşi ya hani, aynen bencede
  • pozitif man P kullanıcısına yanıt
    Kemalistler ekmeğini elinden aldı dimi atm ci seni..!

O bok kokan izmir bok kokan insanlardan iyidir!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanks

Genelde senin gibi insanları görmüyorum çok şükür bu güzel ülkemde yoksa senin gibi düşünmeyen 1 kişi bırakmazsınız.Birde bu şikayet edenlerin çoğu kendi göçmen çıkıyor bunada şaşırıyorum.
    Bak kardeşim batma dönemindeki Osmanlı ve ondan sonraki TC devleti hiç bir zaman Özal ve Erdoğan dönemindeki gibi plansız ve saçma politikalarla ülkeyi yabancı saldırısına maruz bırakmadı. Ben de 93 Osmanlı-Rus savaşları sırasında Gürcistan'dan müslüman olduğu için sürülen mecburi göçmenlerdenim. Bunun adına mübadele de deniyor. Yani göçmen dediğin aslında bu vatanın öz evlatlarıdır. Arnavuttan, Buşgaristandan ve diğer yerlerden gelenler bu toprakların avrupa ve balkanlardaki öncü aileleridir.Oralarda Müslüman ve Türk kimlikleri ile tutunamadıkları için buradadırlar. Ve bu insanlar memlekete bunlar gibi kaos ve karmaşa getirmemişlerdir.

Özal zamanında PKK'yı ithal etti. Erdoğan bakalım neyi ithal etmiş hep beraber göreceğiz. Vatan evlatlarının ülkeye mecburi göçlerini şimdiki Suriyeli istilası ile karıştırma. Biri ülkeye fayda getirmişken diğeri kaos getiryor. Biz öz vatanımıza dönmüşken onlar Avrupaya geçemediği için buradalar. Türkiye umurlrında bile değil. Avrupay geçiş fırstını bulsalar yiyip içip sıçıp enkaz bırakarak kaçarlar Türkiye'den. Bakınız Avrupa Türkiyeyi 3. dünya ülkelerinden gelen göç istilası için nasıl kullanıyor görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 1 Mayıs 2019; 14:56:3 >

• Daha bunlar iyi günlerimiz, bunun bedelini çocuklarımız, torunlarımız ödeyecek. 30-40 seneye ölmez hayatta olursak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 1 Mayıs 2019; 15:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Daha bunlar iyi günlerimiz, bunun bedelini çocuklarımız, torunlarımız ödeyecek. 30-40 seneye ölmez hayatta olursak göreceğiz.
    Çok doğru dedin kardeş.. Zira haberleri daha şimdiden alıyorum çocuk sayesinde.. Sınıftaki Suriyeli çocuklar genelde sınıf seviyesinin çok gerisinden geliyorlar. Kapasite bakımından oldukça gerideler. Ve sorun dil sorunu da değil kapasite sorunu. Bu çocuklar iyi eğitim alamayacaklar ve sonuç olarak aileleri bunları sokaklara salacak (ki şimdiden salmış vaziyetteler sıkıntılı işleri kovalıyorlar). Bu çocuklar normal şartlarda zararlı faaliyetlere itilecekler ve memleketin başına bela olacaklar.
  • IKBY'de kürt kefil olmadan kiralık satılık ev bile vermiyoruz la biz bunlara iş bile bulamıyorlar sosyal yardım bile yapılmıyor siz iyisiniz arap olasım geldi çok üzüldüm istanbul güzel yer 3 defa gitmiştim çok beğenmiştim her taraf it kopuk dolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 1 Mayıs 2019; 16:42:42 >
  • pozitif man P kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiç mi mantık yok sende sen sürünürken adam gününü gün ediyor insan bi düşünür yahu pes artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Maaşallah konuya İslam düşmanı ateistler, kemalistler ve ırkçılar dolmuş sizin Arap düşmanlığınızın tek nedeni kainatın efendisi alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın ( S.A.V. ) Arap olmasıdır size tek bir soru soracağım : Acaba Araplar müsluman değilde hiristiyan olsaydı aynı tepkiyi verecekmiydiniz ?
    Bu adam ya suriyeliler üzerinden para kazanıyor ya da paralı bir aktrol.

Başka mantıklı izahı olamaz. Bu ağız direk onların ağzı çünkü. Sıkışınca din iman kitap.

araştırın bu adamı sigortasız suriyeli çalıştırmıyorsa bende bir şey bilmiyorum :)))
  • Ooo Arap mi seversiniz

• Bız her yerde uyum sagladik bunlara idam gelsede sapıkları idam edilse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suriye'nin solcuları işte onlar savaşmak isteseler buraya gelip o naneleri yemezler ama İslam'ın güzelliği işte bunlar gibilere bile sırtını dönmüyor.bunun hükümete çamur atacak yanı yok.bize CHP gibi bela vererek Allah cezalandırıyor zaten😁😂

• hanibene H kullanıcısına yanıt
    Bak kemalist,dinsiz,islam düşmanlarının (!) desteklediği İngiliz askerleri Irakta müslüman çocuklarını dövüyor :https://www.youtube.com/watch?v=fxi5kxzx3V0

Yahu sizin kadar müslüman görünüp müslüman ülkelerin içine .ıçan,müslüman katledilmesine destek veren,müslüman kadınların tecavüze uğramasına ses etmeyen iki yüzlü asalak takımı bu ülkede hiç var olmamıştı...

Çok merak ediyorum akşamları nasıl uyuyabiliyorsunuz?Bunca müslümanın kanı ellerinizdeyken,müslüman kadınların ahları üzerinizdeyken anlatır mısın biz dinsiz,kemalist islam düşmanlarına (!) he?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 1 Mayıs 2019; 18:39:34 >

• Gel bir de adanayı gör

• K.çekmece 'de bebege tecavüz eden Pakistanlı haberi düzmece. Diger şeyler doğru olabilir, sahiller Arap dolu olabilir, vs fakat Pakistanlı haberini konuya dayanak olarak eklemen yanlış, cunku haber bir yalan.
  • selcuk_ S kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını okudumda tamamen boş kendin göçmen olduğun halde hala istila diyorsun ne yani sen müslümansın mübarek onlar arap müslüman olsada önemli değil def olsunlar şunu hiç unutma Türkiye o kadar büyük devlettir ki nerde zalimden zulum görmüş insanlar varsa kucak açar ispanyadan kaçan yahudilere osmanlı kucak açtı bosna sırp savaşında evsiz kalanlara yine biz kucak açtık üstelik gelen boşnaklara arazi temini verdik ve ben göçmen olmadığım halde bunu dert etmiyorum dahada çok kucaklarım sizin yaptığınız ırkçılık bu çok kötü ve iğrenç bir şey bunun siyasetle hiç alakası yok bu tamamen sizin nefretinizden kaynaklanıyor.
  • Amaç belli din kardeşi işini geçin hiçbir ülke böyle bir sayıda farklı ülkenin insanını nedeni ne olursa olsun kabul etmez edemez. Tek bir amaç vardır türk bazlı kökeni değiştirmek ve o pis ve iğrenç arap ırkı ve aptal gelişmemiş yapısını bu ülkeye zorla empoze etmektir.

Başaramazlar ise kendileri tüm benlikleri ile bir daha gelemeyecekleri bir silinmeye maruz kalacaklar.
  • Ey Marmara’nın mavi kucaklayışı içinde
    sanki ölmüş gibi dalgın uyuyan canlı yığın.
    Ey köhne Bizans, ey koca büyüleyici bunak,
    ey bin kocadan artakalan dul kız;

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda dinsiz kemalist bla bla yazıp sonraki mesajda biz kemalist dinsiz bla bla lara anlat diyorsun. Yazdığın cevap tam tersi olmuş taraf mı değiştirdin bi anda anlamadım. İroni mi yapıyorsun yoksa ne yazdığını mı bilmiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.