Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iktidarın ülkeye yaptığı hainliği başka hiçbir hükümet yapmadı! Amaç Türk ırkını seyreltmek bağlarını kopartmak iç savaşa meyilli hale getirmek!!!
  • Ekrem başkan Arapça tabelaları da kaldırır inşallah. Pazar günü Haliç de biraz gezdik arkadaşla sahile öyle bir dolmuşlar yamyam gibi bakıyorlar etrafa bir de kalabalık geziyorlar. Sırtlan sürüsü gibi insanın canını sıkıyor bunların böyle rahat takılmaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Araplar olsa iyi. Akdeniz bölgesinde pis İngiliz, Rus ve Almanları da görmek mümkün. Bu Avrupalı reziller savaşla işgal edemedikleri ülkemizi kültür yolu ile veya insanlarımızı rezillikleri ile etkileyerek işgal etmeye çalışıyorlar. Bir de bu alman ve İngilizlere ev ve daire satanlar yok mu, kıl oluyorum onlara da.
  • Genelde senin gibi insanları görmüyorum çok şükür bu güzel ülkemde yoksa senin gibi düşünmeyen 1 kişi bırakmazsınız.Birde bu şikayet edenlerin çoğu kendi göçmen çıkıyor bunada şaşırıyorum.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Yalova Arap birliğine gireli çok oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Ülkenin halini en iyi anlatan resim olmuş

• Ne kadar Arap yağlayıcısı varsa gitsin Araplarıyla koyun koyuna yaşasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ve en kötüsüdüe ne biliyormusnuz arkadaşlar, hani şu saniye Türkiyeden bütün araplar ve suriler gitse genede bozulan kültür yapımız kolay kolay düzelmeyecek belki bir 10 sene sürer diyorum. Çünkü artık ilkokul kitaplarında ne okutuluyor bilemiyoruz, her yer dolmuş imam hatip böyle böyle bir sürü şey hangi birini düzelticen, çok üzülüyorum ama gerçekler bunlar hala Türkiyemi acaba burası sorguluyorum
  • arapin en varo?u geliyo istanbula 100dolar bozduruyo gül gibi alisveris yapar yer icer. milli para sürünürse sonuc bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

Bu mesaj silindi.
    Suriyeli kekolar anana, bacına, kız kardeşine göz koyup laf attıkları zamanda aynı şeyleri düşünürsün umarım :)
  • Uzun zaman sonra Ortaköy'e gittim kusacaktim

• kendine türküm diyen ama yunanlı gibi yaşayanlarda istila ettiler istanbulu. araplar en azından kendisi gibi davranıyor ama bu 2 yüzlü ve toplumu bozan sözde türk ama gerçekte yunanlı gibi yaşayanlar esas yılanın başıdır.
  • Arrrrrap kardeşlerimiz inşAllah daha da fazla gelecek ülkemize Pakistanlı kardeşlerimiz ile birlikte My Muslim Turkey insAllah
  • Su pislikleri gönderin ülkemizden artik 10 sene sonra pkk nin yeni versiyonu aso (arap suriye ordusu ) diye toprak ister bunlar bak demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Suriyeli kekolar anana, bacına, kız kardeşine göz koyup laf attıkları zamanda aynı şeyleri düşünürsün umarım :)

Alıntıları Göster
    bunun hoşuna gider hocam
  • birbilenadam B kullanıcısına yanıt
    Avrupa ve abd gibi tum gelismis ulkeler parasi olani aliyor. Senin dediklerin parasiyla gelip kalanlar, onlari degil yollamak basinin ustunde tasiman lazim. Sen once parasiz suriyeli, irakli,iranli,afgan,ozbek,tatarlari geri yolla bak ulke nasil duzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FK

Suriyelileri bile anladrm ülkelerinde savaş var tamamda bu afgan,pakistanlı,tacikistanlı,türkmen,özbek,tunuslu gibi garip ırklar neden giriyor ülkeye
    Onlarda bize ve ortadoğu kaosuna çok meraklı değiller. Avrupaya geçemeyince en yakınında park etmiş bekliyorlar. Gidebilseler dakka durmazlar burada.. Kötünün iyisi diyerek idare ediyorlar işte.. Bizde çok ilerledik refah seviyemiz çok arttı da zamanında Almanya'ya giden Türkler gibi gelip bizim için çalışacaklar sanıp Almanya bizi gısganii diyoruz. Resmen bataklığa çevirdik ellerimizle memleketi..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.