Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar doksanlı yıllarda doğudan bir sürü insan gelmişti İstanbul'a. Konuşuyorlardı ama biz anlamıyorduk ne dediklerini, daha cocuktuk. Simdi onların hepsine sorsan İstanbulluyum diyor Türkçe. 20 sene sonra bu yeni gelenlerde sorduk mu İstanbulluyuz diyecekler. Acı ama gerçek.
  • Burkiling kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

Media marktta çalışırken suriyelilerde beyaz yabancı kimlikler vardı

Bir karar çıkartılarak ellerindeki kimliklerinin artık iptal olduğunu

buna bağlı olarak pttden yapılan yardımların kesileceğini.

suriyeli çalıştıran vergi ödemeyen işverene de kardeşim bugünden itibaren çalıştırıyorsan türkten farkı olmadan vergini alırım demesi

ülkelerinde ki savaşın bittiğini

Türkiyede yaşayan insanların refah ve huzurunu korumak adına ülkede bulunan tüm suriye uyruklu vatandaşların en yakın nufüs müdürlüğüne gelerek işlemlerinin yapılması güvenle ülkelerine gönderilmesi

yapılamaz mı?

-----
    Geçenlerde csgo oynuyorum
    1 takım suriyeli lobi yapmışlar 4 kişiler bende tek arattım cachede bunlar denk geldi
    İngilizce konuşurken arap şivesi anlaşılıyordu çok dert etmedim
    İçlerinden biri biz suriyeliyiz bursada yaşıyoruz demesin mi... oyundan soğudum...
    Girdik muhabbete onların gözünden nasıl görünüyor dünya diye.
    Adamlar Erdoğanı arapların başında kurtarıcı Komutan olarak görüyorlar.
    Araplara göre Erdoğan Bu dünyaya gelmiş Kahraman...
    Maaş muhabbetine girdik ne alıyorsun falan? Her ay belirli bir günde giyisi yardımı oluyormuş.
    Ürünlerimiz çok kaliteliymiş çok beğeniyormuş.
    Her ay 18+ geçik tüm aile bireyleri pttden para alıyor kendisi de dahil. 1500tl adam başı dediğini hatırlıyorum
    Okul masraflarımızı karşılıyorlar dedi çok yardımcı oluyorlar burada olmaktan çok mutluyuz dediler.
    Bu sefer o merak etti erdoğanı seviyormusun diye? Hi hi dedim çok beğeniyorum adamın dibi dedim ASDASDASD

yani anlayacağınız adamların keyfi yerinde.
    Yuh ya şaka gibi adamların cebine her ay 1500tl koy giysisinide al adamlarda akşama kadar CS GO oynarlar tabi,

Bizim askerimizde Suriyede savaşarak şehit düşer !

Hay sizin gelmişinizi geçmişinizi nasıl bir belaya bulaştık, nasıl kurtulacaz bunlardan anlamadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 30 Nisan 2019; 16:49:16 >

• Bu kötülüğü besleyen cehalet ile asıl mücadelemiz olmalı. Bunları yine başa getiren cehalet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCrusader9

Sen herhalde İstanbul'da yaşamıyorsun. Burdaki durum felaket. düşünki sen Berlin'de oturan bir almansın yabancılar gelip senden paralarını alıyorlar, seni taciz ediyorlar, seni tehdit ediyorlar, ve üstelik senden aldıkları paralardan dolayı çalışmıyorlar çocuk yapıyorlar. Bunları görüp ırkçılık yapmamak için kenarda pıspıs oturur musun?
    Bu bizim yaptığımız ırkçılık değil akpartinin işbilmezliği. 5 Milyon suriyeli + milyonlarca afgan ıraklı ülkede ne işi var? Ben şimdi kalksam Almanya'ya gitsem vizem bittiği an sınır dışı edilirim. Ama Türkiye'de bunlara bir yaptırım yok!
    Konuyu biraz araştır

Alıntıları Göster
    alıntı alınana itafen :

senin ayıp dediğin şeyi biz zavallı durumda mültecilere yapmıyoruz , ülkemizde sapıklıkla iştigal edip bedavadan yaşayıp ülkeyi birbirne katan , politik emellere alet olup halkın huzurunu mutluluğunu kaçıran , çocuklarımıza sulanan ceza bile almayan şerefsizlere söylüyoruz . garip garip söylemlerle demogoji yapma zaten bu yazdıklarına ancak aklı beyni olmayanlar kanar . git de bir gör ankaranın istanbulun halini . senin 20 yaşındaki yiğenine sulanıp kendi ülkesinde olmadığının bile farkına varmayıp caddelerde rahatça gezip artislik yapan pç lere bir kere şahit ol ondan sonra anlarsın ülkenin halini .. burası bizim ülkemiz onların değil , şu dediklerimin 10 da birini onların bağımsız ülkesinde yaptığını hayal et anında sokak ortasında döverler adamı politika emniyet aşayiş demeden .pislikler asayişi bozuyor sende buradan kalkıp çocuk aklıyla ruh hastalarını pislikleri birarada yıllarca mutlu mesut yaşadığımız göçmenlere mi sayarak gösterge yapıyorsun . akıllı olun akıllı , başka türkiye yok başka türk insanı yok . çoluk çocuğun eğlence yeri olmuş burası . şu laflarını 20 yaşında çocuk söylemez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 30 Nisan 2019; 16:53:18 >

• istanbulda yaşamış biri olarak 2 yıldır havalimanları dışında istanbula gitmiyorum.
  • islam zaten arap kültürüdür

akpde islamcı yani arapçıdır
  • Bursa nilüferdeyim burda suriyeli yok elit yer kendini belli ediyor fakat diğer 2 merkez ilçe olan osmangazi ve özellikle yıldırımda sayıları çok fazla.

• yakında Türk Kürt kardeştir arap kalleştir diye sloganlar atılacak
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Olivium AVM Zeytinburnu'nda ki sanırım. Bu rezil AVM'de Suriye günleri bile var.
    Zeytinburnu'nun bazı sokakları tamamen Halep'e dönmüş durumda.
    Bazıları denk geliyor, liseli hatta ortaokullu kızlara yan yan bir bakışları var resmen gözüyle tecavüz ediyor vatansızlar.
    Yakında bu varoş semtten kurtulacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 30 Nisan 2019; 18:1:41 >
  • Suriyeli yatırımcılar bu ülkeye dolaylı yoldan 100 milyar dolar girdi sağladı. Suriyelileri en çok sağanlar en çok dert yanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Bursa nilüferdeyim burda suriyeli yok elit yer kendini belli ediyor fakat diğer 2 merkez ilçe olan osmangazi ve özellikle yıldırımda sayıları çok fazla.
    Yıldırımın halini gördükten sonra insan emekköye bile şükrediyor
  • Yıllardır istanbuldayım daha suriyeli görmedim. Nerde bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Yıllardır istanbuldayım daha suriyeli görmedim. Nerde bunlar
    istanbulun ya en batı ya da en doğu kısmında olmalısınız. içlere doğru ufak ufak ilerleyin. ilerledikçe katman katman çoğaldıklarını fark edersiniz. gözden kaçırmanıza imkan ihtimal yok
  • Sanki türkler olarak dört dörtlük bir çevre korumamız varmış gibi konuşmayı ne zaman bırakacaksınız? Kendini ermiş sanan kadıköy modacı ve izmir malbayımcı tiplerin olduğu yerlerde bıraktığı çöpü biz türküz bırakırız diye mi savunacaksın? Veya doğal yaşam muhabbetiyle ormanların içine edip sadece cinsel ereksiyon amacıyla ormanlara kamp kurup mahveden sözde doğa sevdalısı gençleri türk diye mi normal göreceğiz?Elin arap tiplisi bir avrupalı kadar memlekete döviz sokuyor beğenmesen bile arada fark göremiyorum.Doğma büyüme istanbuldayım gerek duymadıkça kalabalık alanlara gitmiyorum sanki 5 sene önce oralar kalabalık değilmiş gibi konuşuyorsunuz.Bugün herhangi bir ilçede bulunan avm ye gitsen haftasonu aynı görüntüler var çok sakin bir yaşam istiyorsan istanbuldan gidebilirsin buranın kalabalık olduğunu herkes görebiliyor.İnsan kayırma işinizi iyi yapıyorsunuz rus gelse oh oh gözle bakarsın arap gelince çomara bak oluyor tabi.İstanbul çer çöp diyorsun başka zaman yerler bal dök yala misalimiydi? Araplar çoğu illeri elbette rehin aldı kur yüzünden paraları değerli oldu ve inan o elit gördüğün avrupalı tiplerden daha çok para bırakır hale geldiler.Aslında onlar daha yeni oldukları için esnafın kerizleme payı daha yüksek tabi.Bu insanlar elbet bir gün buralardan gidecek senin gibi sivri zekalılar sadece avrupalı tipler görmek istiyorsa memleketine geri dönebilir.Bu insanların parası olmasa kimse arapça yazı yazmaz dükkanına emin ol.Esnaf veya kendini bir tırt sanmayacağın bir kişiliğin geliştiği zaman turist kavramının genelini az çok anlarsın.

Genel olarak suriyelilerden memnun olmayabiliriz eminim ki onlarda senin gözünden akan kin ve nefreti görmek için buralarda yaşadığına sevinmiyordur.

Eminim ki bok kokan bakırköy sahile gitmek için can atmıyordur suriyeliler abartmayı ve ırkçı bir bakışı seviyorsunuz.Sen bu insanlara böyle bakıyorsun sonra avrupada türklere neden böyle bakıldı diyemezsin oda senin gibi düşünüp seni istemiyor gelişmiş ülkesinde.Onların yaptıklarından memnunsan gelip burada ağlamayacaksın.Eğer değilsen gelip burada salak saçma şekilde boş yapmayacaksın.

Burada gelmiş suriyeliler bizim gençlerimizi taciz ediyorlar ceza almıyorlar falan çekenler bile görüyorum hahahah arkadaşlar bu ülkede taciz ve tecavüzcünün ceza almamasının sebebi de mi suriyeliler?? Devlet kendi eliyle yarattığı denetimli serbestlik saçmalığı yüzünden kim içeri giriyor ki suriyeli girsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 30 Nisan 2019; 19:5:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Trabzon da yıllardır bunlarla doldu özellikle yaz aylarında metrekareye 20 tane arap düşüyor, yediğini oldugu yere bırakan hacet gördüğü yerde sofra kurabilen tuhaf insanlar,bunların yüzünden herşey ateş pahası oldu ama yine turistler sonuçta biryere kadar idare edilebiliyor birde ne iş yaptığı belli olmayan pasbal pasbal gezen tipler var bi süre sonra büyük bela olacakları açık ve net ,harbiden de bu hükümet toplumun altını sessiz sessiz dinamitliyor anlamadıkları şey bir gün o dinamitler patlayacak o zaman nereye kaçacaklar.....bu millet kutuplarada kaçsalar intikamını alır intikam var diye 150 sene bile yaşar.....bilmiyorlar ....öğrenecekler!!
    Söylediklerinin çoğu doğru ama araplara evlerini günlük 500-1k lira arasına kirayalayan yurdum insanları umarım buralarda veya ortamlarda bu araplardan bıktık demiyordur :))) aslında kaçan ruslar gibi araplarda akıllanacağı zaman demeye başlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Suriyeli yatırımcılar bu ülkeye dolaylı yoldan 100 milyar dolar girdi sağladı. Suriyelileri en çok sağanlar en çok dert yanıyor.
    yatırımcılar ? hasdhashdsahhdsahdsahasdhdsadas

ulan alayı çöl maymunu, karnını zor doyuruyor ne yatırımcısı
  • Geçen sene arkadaşlarla adaya gittik. Abartısız söylüyorum büyükada vapurunun %80 - 85 i suriyeliydi. Biz haftalık 1 gün iznimizi denk getirip asgari ücretle ucuza deniz görme planı yaparken bunlar için standart bir gündü. Bağıra bağıra konuşuyorlar ya o kadar rezaletti ki gerçekten kötü bir durumdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yatırımcılar ? hasdhashdsahhdsahdsahasdhdsadas

ulan alayı çöl maymunu, karnını zor doyuruyor ne yatırımcısı

Alıntıları Göster
    arkadaş , 2. dünya savaşı zamanında yahudi zenginlerini yontan almanların hikayesiyle karıştırdı heralde . hele de 100 milyar dolar haa . vay anasını yıllarca turizm den sağlayamadık bu geliri . ya birşeyler görüp hevese geliyorlar ya hala boş propaganda , kendinlerini rezil etmeye de takmıyorlar .

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.