Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ümmetçi kardeş o kadar meraklıysan aç evini al birkaç Suriyeli aile yardım et.. bu milletin dayanacak gücü kalmadı. Benim insanıma verilmeyen bin tane hak onlara veriliyor, pekçok şeyde kolaylık sağlanıyor.. bayram tatillerinde ülkelerine gitmeyi biliyorlar ama.. demek ki savaş falan yok artık.. misafirliğin de kısası makbuldür.. bu arada Çanakkale’de yatan Suriyeli dediğin ırk aslen Suriyeli Türkmenlerden oluşuyor, Arap her daim Türk’ü sırtından vurmuştur.. ırkçıyım evet.. ülkemde Türk düşmanı Arap istemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon da yıllardır bunlarla doldu özellikle yaz aylarında metrekareye 20 tane arap düşüyor, yediğini oldugu yere bırakan hacet gördüğü yerde sofra kurabilen tuhaf insanlar,bunların yüzünden herşey ateş pahası oldu ama yine turistler sonuçta biryere kadar idare edilebiliyor birde ne iş yaptığı belli olmayan pasbal pasbal gezen tipler var bi süre sonra büyük bela olacakları açık ve net ,harbiden de bu hükümet toplumun altını sessiz sessiz dinamitliyor anlamadıkları şey bir gün o dinamitler patlayacak o zaman nereye kaçacaklar.....bu millet kutuplarada kaçsalar intikamını alır intikam var diye 150 sene bile yaşar.....bilmiyorlar ....öğrenecekler!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

Almanya da yaşamış biri olarak. Burda yazılanları gördükçe üzülüyorum. Almanların bize dediklerinin kat kat fazlasını biz başkalarına söylüyoruz. Biz ne zaman bu hale geldik. Irkçılık almış başını gitmiş.
    Eğer dışarıdan gelenleri geldikleri yere gondersek inanın Türkiye'de adam kalmaz. Kimimiz bosnak, Arnavut, selanik, kafkas, kırım, bulgar, Makedon vb yerlerden gelmişiz. Ne yapalım ozaman Mehmet Akif Ersoy u vatandaşlıktan atalım. Atatürk'ü kovalım. Böyle saçma şey olur mu?
    Ayıp vallahi ayıp. Donanimhaber artık böyle ırkçı faşist paylaşımlara neden izin veriyor. Yoksa düşen okunma oranlarını böyle faşist ırkçı söylemlere izin vererek artıracağını mı sanıyor?
    Biz almanyaya yük olmuyoruz aksine ödediğimiz vergilerle almanyaya katkımız bile var. Kanuna kurala uymak mecburiyetindeyiz. Üstelik almanyada doğma büyüme olmamıza rağmen bir Türk olduğumuz için extra da dikkat ediyorum bazı şeylere ki bana ve milletime laf gelmesin. Suriye liler bunların hangisine dikkat edecek kapasitede sence ?

• onların ülkesinde ırza tecavüz edicen meydanda s. ler herkesin önünde recm cezasıyla öldürürler bizim ülkemizde hiç ederler bu işte ülkenin durumu . siyasi emeller uğruna ülke düzenin bozulması rezalet birşey , onlar geliyor biz onları ezeceğimize onlar bizim yaşam kalitemizi bozuyorlar . dünyanın neresinde var bu mülteci sığınmacılığını halkın haklarının üstü... neyse
  • Bir ara kaçamak olsun diye yazın florya sahiline gitmiştik arkadaşla inanın büyükçekmecedeki deniz gibiydi orası milletin kaç milyona aldığı sahil manzaralı evlerde neler ile karşılaşıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toplu taşıma kullanmıyorum avrupa yakasını boğazın kenarları hariç kullanmıyorum anadoluda çekmeköy sultanbeyli ve etrafını gezmiyorum bu araplar yüzünden otoban kenarındaki viaporta bile daha uğramıyorum size tavsiyem her yerde gezmeyin.

Bakırköy sahili ben beni bildim bileli bozuk zaten bu arada araplar daha da bozmuş demekki.

Sultanahmet'e gidin tarihi boğaz manzarasında tadini çıkarın ordaki tüm yabancılar Excuseme Excuseme diye geziyor.

• Siyasal islamın sonuçlarından biri de bu mesela. Millet değil ümmet dediler, halkta bunu destekledi. Şimdi hep beraber bu problemin sonuçlarına katlanacağız.

• BABAHAKKI B kullanıcısına yanıt
    Suriyeliler vergi verse fikrini değiştirecek misin? Yapma komik olma.
    Almanya da yaşayan Türkler senin kadar dikkat ettiğini sanmıyorum. Çok büyük bir kısmı işsizlik maaşı alıp hayatlarını gecirir. İşsizlik maaşı kesilmesin diye, Vergi vermemek için kaçak işlerde çalışır. Lütfen biz birbirimizi biliriz. Kendi aramızda doğruları konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamunpatra -- 30 Nisan 2019; 9:31:19 >
  • Bir müslüman olarak ülkenin durumunu şaşkınlıkla izliyorum. Suriyeliler ülkelerinde iç savaş çıktı kimin yanında savaşsalar elde kalıyor. Kimse masum değil. Çözüm ordaki çıkarlarından dış devletlerin vazgeçip orayı yaşanabilir şekilde hakla bırakmak
  • Eli silah tutanları askere alıp suriyeye savaşa göndercez deyin. Bir yandan da doğu ve batı sınırlarını açın. Avrupaya da işaret çakın. 1 taşla 3 kuş vurabiliriz. Avrupaya gitmelerini enegelledik ne gördük azar. Suriyeyi bedava pkk ya abd ye devrettik ne gördük ambargo. Üstümüze ek sorun aldık. Bunları savaşa gönderirsek ya da avrupaya; hem avrupa yola gelir hem abd çantada keklik olmadığını görür. Biz de belki pkk devleti(gelecekteki israil) ile komşu olmayız.
  • x3x kullanıcısına yanıt
    Olayı nasıl yönettiğine bağlı. Yahudiler de ümmet diyor ve tüm dünyada etkinler. Biz de tüm dünyadaki Müslümanları etkin bir şekilde organize edip kullanabilsek ortaya çıkacak gücü düşün. Ama Müslümanlar yitik, Müslümanımsılarla Müslüman görünen münafıklar iş başında!'
  • Ağlayanlar napacak Arapları kovacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

normal insan sanıp cevap varmıştım, özür dilerim.

Alıntıları Göster
    Sizin normal insandan anladığınız canınızı sıkacak hiç bir şey söylemeyen insanlar. Lügatınız bozuk ve bu benim sorunum değil.
  • Bundan 5 10 sene sonra hırsızlık çocuklara kadınlara tecavüz zirve yapacak bu iğrenç insanlar kendi ülkelerini yok edip kaçmış çekirge sürüsü gibiler iş işten geçmeden uyanın yoksa ilerde istesenizde gitmeyecek bu pislikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi “ arap “ yarım adası

• Havalar her ne kadar ısınmaya başlasa da Silivri Soğuktur gençler...

• Media marktta çalışırken suriyelilerde beyaz yabancı kimlikler vardı

Bir karar çıkartılarak ellerindeki kimliklerinin artık iptal olduğunu

buna bağlı olarak pttden yapılan yardımların kesileceğini.

suriyeli çalıştıran vergi ödemeyen işverene de kardeşim bugünden itibaren çalıştırıyorsan türkten farkı olmadan vergini alırım demesi

ülkelerinde ki savaşın bittiğini

Türkiyede yaşayan insanların refah ve huzurunu korumak adına ülkede bulunan tüm suriye uyruklu vatandaşların en yakın nufüs müdürlüğüne gelerek işlemlerinin yapılması güvenle ülkelerine gönderilmesi

yapılamaz mı?

-----
    Geçenlerde csgo oynuyorum
    1 takım suriyeli lobi yapmışlar 4 kişiler bende tek arattım cachede bunlar denk geldi
    İngilizce konuşurken arap şivesi anlaşılıyordu çok dert etmedim
    İçlerinden biri biz suriyeliyiz bursada yaşıyoruz demesin mi... oyundan soğudum...
    Girdik muhabbete onların gözünden nasıl görünüyor dünya diye.
    Adamlar Erdoğanı arapların başında kurtarıcı Komutan olarak görüyorlar.
    Araplara göre Erdoğan Bu dünyaya gelmiş Kahraman...
    Maaş muhabbetine girdik ne alıyorsun falan? Her ay belirli bir günde giyisi yardımı oluyormuş.
    Ürünlerimiz çok kaliteliymiş çok beğeniyormuş.
    Her ay 18+ geçik tüm aile bireyleri pttden para alıyor kendisi de dahil. 1500tl adam başı dediğini hatırlıyorum
    Okul masraflarımızı karşılıyorlar dedi çok yardımcı oluyorlar burada olmaktan çok mutluyuz dediler.
    Bu sefer o merak etti erdoğanı seviyormusun diye? Hi hi dedim çok beğeniyorum adamın dibi dedim ASDASDASD

yani anlayacağınız adamların keyfi yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 30 Nisan 2019; 15:23:48 >

• Bunları arap diyerek genellemeyin arkadaşlar, konuya bu açıdan bakarsanız biz Türkler olarak da rezil bir milletiz. Evet çoğunluğu görgüsüz, saygısız ve pis insanlar ama bunun yetiştikleri coğrafya ile alakası var daha çok. Sen de suriyede doğup büyüsen muhtemelen üç aşağı beş yukarı böyle bir tip olacaktın.
    Referandum yapılmalıydı, zaten kimse istemiyor bunları. İşlerine gelmediği için bize sormadan doldurdular

• quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

Almanya da yaşamış biri olarak. Burda yazılanları gördükçe üzülüyorum. Almanların bize dediklerinin kat kat fazlasını biz başkalarına söylüyoruz. Biz ne zaman bu hale geldik. Irkçılık almış başını gitmiş.
    Eğer dışarıdan gelenleri geldikleri yere gondersek inanın Türkiye'de adam kalmaz. Kimimiz bosnak, Arnavut, selanik, kafkas, kırım, bulgar, Makedon vb yerlerden gelmişiz. Ne yapalım ozaman Mehmet Akif Ersoy u vatandaşlıktan atalım. Atatürk'ü kovalım. Böyle saçma şey olur mu?
    Ayıp vallahi ayıp. Donanimhaber artık böyle ırkçı faşist paylaşımlara neden izin veriyor. Yoksa düşen okunma oranlarını böyle faşist ırkçı söylemlere izin vererek artıracağını mı sanıyor?
    Sen herhalde İstanbul'da yaşamıyorsun. Burdaki durum felaket. düşünki sen Berlin'de oturan bir almansın yabancılar gelip senden paralarını alıyorlar, seni taciz ediyorlar, seni tehdit ediyorlar, ve üstelik senden aldıkları paralardan dolayı çalışmıyorlar çocuk yapıyorlar. Bunları görüp ırkçılık yapmamak için kenarda pıspıs oturur musun?
    Bu bizim yaptığımız ırkçılık değil akpartinin işbilmezliği. 5 Milyon suriyeli + milyonlarca afgan ıraklı ülkede ne işi var? Ben şimdi kalksam Almanya'ya gitsem vizem bittiği an sınır dışı edilirim. Ama Türkiye'de bunlara bir yaptırım yok!
    Konuyu biraz araştır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.