Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: estimates29

arkadaş , 2. dünya savaşı zamanında yahudi zenginlerini yontan almanların hikayesiyle karıştırdı heralde . hele de 100 milyar dolar haa . vay anasını yıllarca turizm den sağlayamadık bu geliri . ya birşeyler görüp hevese geliyorlar ya hala boş propaganda , kendinlerini rezil etmeye de takmıyorlar .

Alıntıları Göster
    bunların beyinleri öyle bir yıkanmış ki farklı bir gerçeklikte yaşıyorlar maalesef
  • Bir Alıntıdan gördüğüm kadarıyla çomarın biri suriyeli yatırımcılar demiş
  • Bu milletin nefret söylemi ve ırkçılıkla ilgili alacak daha çok yolu var...
  • Ama ırkçılık yapma .s .s diyen hümanistler bunları 12 saat 1000 lira maaşla çalıştırmıyorsa adam degilim

bunlar yüzünden kaç yüz insan şehit oldu keşke o şehit olanlar yerine burda hümanistlik taslayanlar geberseydi
  • Hala şu amipleri savunanlar var, gördükçe sinirlerim zıplıyor...
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Strlan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde Bela okudum sayende hocam. Allah bunların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraktım artık bu konuları. Yiyin birbirinizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Bu mesaj silindi.
    Konu başlığına değil sana cevap olarak yazıyorum: Peygamberlerin hep kendine geldiği bir kavim, son Peygamber kendilerine gelmeyince ve Arap ırkından olunca Araplara düşman oldular. Halbuki onlar O'nu evlatları gibi tanırdı. Kendi kitaplarında geleceği ve alametleri yazıyordu. Alimleri çok iyi biliyordu. Ama dünya çıkarı ağır bastı. Bugünkü algı operasyonundaki kinin temeli o günlere dayanır. Onlardan bir grup ise kendi dininden de uzaklaştı iyice. Ateistliği teşvik eden de o grup. Ama bunlar birbiriyle nasıl anlaşıyor tam bilemiyorum. Ateistliği sadece başkaları için mi istiyor yoksa kendi dinlerini bozdukları için maddecilikte mi birleşiyorlar bilemiyorum artık o kadarını. Araplar Peygamber zamanında ve sonrasında çok kaliteli insanlar çıkardı. İlk zamanlar ırka bakılmazdı zaten. Sonradan çıktı o iş. Bugüne etkisi çok olan Endülüs o zamanlar kuruldu. Belki sonra bozuldukları için İslam'ın sancaktarlığı Türklere geçti. Belki biz de epey bozulduğumuz için Avrupa Müslüman olur sancak onlara geçer kim bilir!

• O kadar saymissin da CHP li metrobus tacizcisini es geçmişsin yazıklar olsun.

• İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.
  • tüm mülteciler i ç s a v a ş ta ö l d ü r ü l m e k için planlı olarak getirildi.
  • Her şey bittiğinde geri yollanacaklar.Az sabır

• bu mesele şirinlikler ile geçiştirilecek bir konu değil,bu işlerin sonuçları olur.bu arap dediğin mahlukatlar osmanlı dönemi Türk'leri arkadan vuran bir millet,bunları pış pış edenler sonuçlarına sanırım katlanacak.

kendi ülkelerinde yapamadıkları ne varsa burada yapıyorlar,daha uçakta örtüler elbiseler değiştiriliyor vs.vs.

zaman alıştık ettik diyenlere bir ders verir,bu adamlar bu topraklarda öyle geniş geniş yaşayamaz,biz bu toprakları kanla canla vatan ettik yüzbinleri şehit verdik,bu şehitler ne oldukları belli olmayan kendi ülkesini savunmaktan aciz 3-5 çakal için verilmedi,halende şehit vermeye devam ediyoruz.mekanları cennet olsun. :(

çalışıp ülke ekonomisine katkı yaparlar ki çok zor,o zaman belki bir formül bulunabilir ancak bizler bu insanlar ile yaşayamayız TÜRK örf ve gelenekleri bunlar ile uyuşmaz.

devlet devletliğini gösterecek bu işi çözecektir,aksi halde sıkıntı büyük acizane bir vatandaş olarak böyle düşünüyorum.

• Herkes içindeki kini kusuyor. Sanki hergun kadın cinayetlerini görmüyoruz tvlerde. Şiddeti ve pisliği ırka bağlamak cok yanlış cogu yerde anadoluda ormanlık alanlarda bira şişeleri ve çerçöp. Ama asıl sorun şu ki insanlar komple gergin ve herkes çok yoğun çok yorgun kimse kimseyi konuşarak uyarmiyor, önce bakıyor, partisi ne ırkı ne ... En buyuk eksik eğitim sisteminde ilk gunden beri...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.