Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köşklerde, yerleşkelerde araplar olmadığı için birilerine hiiiiiç de batmayan durumdur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkedeki nadir şehirlerden Çanakkale yi görmeni isterim. Belki bir umut ışığı yeşerir içinizde

• bilmiyorum aranizda fatihe giden varmi yada orayada yasayan ? bakkal arapca ,eczane arapca,manav arapca,dukkanlar arapca, kafeler arapca icinde calisan suriyeli kahvesini icen suriyeli,dondurmaci arapca onunde dondurma yalayan suriyeli,elinde torbayla yuruyen suriyeli,dilenci suriyeli kosebasini tutan serseri suriyeli,avaz avaz bagiran eskici suriyeli. Arkadas ben duyuyordum fatih kucuk şam oldu diyede harbiden oyle olmus isim icabi gittim sok oldum bitmis ele gecirmisler. Birde kizarmis nohut diye birsey varmis bunlarin unlu yemegi pislik icindeki bit kadar dukkanlarda satiyorlar heryerde bunlardan satiyorlar. Calisan suriyeli yiyen suriyeli ama temiz olanina denk geldim lezzetli orasi ayri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap degil de Alman olsalardi sikayet etmezdiniz diyen tipler var Ulan İstanbul’un ara sokaklarinda kadinlari kizlari kesip laf atan, cocuklara tecavuz eden, kamuya acik yerde goriller gibi konusan Alman, İngiliz, Fransiz gordunuz mu hic?

Sahilden donla denize giren, malaklar gibi yatip butun gun nargile icen Avrupali gordunuz mu hic?

Ulan madem Suriyelilerle diger milletleri karsilastiracaksiniz biraz mantikli olun bari.

Bu saatten sonra artik cok gec, gidenler olacaktir ama cogu kalir bence. AKP biraz da milletin bu isgale seyirci kalmasindan, koyun gibi kabul etmesinden cesaret aldi. Bu millet biraz tepki gosterseydi, muhalefet irkci damgasi yemeden korkmadan bu konuyu dillendirebilseydi gene bu kadar kotu olmazdi.

Erdogan’in nihai amacinin bu yaratiklari suru halinde TC vatandasligina gecirmek, bu konuda hic suphem yok artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Nisan 2019; 21:8:42 >

• Belediye başkanı kessin arpalarını biz valilerimiz aracılığı ile yardım ederiz. Nasılsa bize giren çıkan yok. Giren çıkan millete yallah yallah

• RTE, AKP ve onun zihniyetindekiler sağolsun.
  • Bu tipler yüzünden ne AVM'ye, ne deniz kenarına, ne turistik yerlere, ne de piknik alanlarına gidesim yok. İnsanı hayattan soğuttular malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Arap degil de Alman olsalardi sikayet etmezdiniz diyen tipler var Ulan İstanbul’un ara sokaklarinda kadinlari kizlari kesip laf atan, cocuklara tecavuz eden, kamuya acik yerde goriller gibi konusan Alman, İngiliz, Fransiz gordunuz mu hic?

Sahilden donla denize giren, malaklar gibi yatip butun gun nargile icen Avrupali gordunuz mu hic?

Ulan madem Suriyelilerle diger milletleri karsilastiracaksiniz biraz mantikli olun bari.

Bu saatten sonra artik cok gec, gidenler olacaktir ama cogu kalir bence. AKP biraz da milletin bu isgale seyirci kalmasindan, koyun gibi kabul etmesinden cesaret aldi. Bu millet biraz tepki gosterseydi, muhalefet irkci damgasi yemeden korkmadan bu konuyu dillendirebilseydi gene bu kadar kotu olmazdi.

Erdogan’in nihai amacinin bu yaratiklari suru halinde TC vatandasligina gecirmek, bu konuda hic suphem yok artik.
    Alman geç bir ara bu araplari Balkan göçmenleri ile bile karşılaştırdı çomar sürüsü

Bu arada ülkede has be has Alman göçmeni var ama çomarlarin haberi bilgisi bile yok ki hayattan

https://youtu.be/e9J5LzSh9NM

• Bence o adam pakistanlı değil, suriyeli. Yalnız suriyeli olduğu ortaya çıkarsa büyük olay yaşanır o yüzden saklıyorlar. Büyük ihtimal durum böyle. Ayrıca, araplar suriyeliler ile birlikte T.C. vatandaşlığına geçirilip Türk tarihinin en büyük hırsız, Türk düşmanlarına oy vermeleri sağlanacak.
  • düşünsenize salonu bokla doldururmusunuz? bok tuvalaette olması gereken bir unsur salonda değil
  • geçenlerde eve doğru geçiyorum

yenikapı-havalimanı tramwayı şirinevlerde inicem sağım solum önüm arkam arapça konuşuyor. O esnada arkadaşımdan telefon geldi kendi anadilimi konuşuyorum şöyle herkes ters ters baktı?!?!?

Durağa yaklaştım inicem amanın bir koku yayıldı kapalı ortamda gaz çıkarmak nedir arkadaş. Yanımdaki teyze bastı isyanı aga bu nedir. yeter...

gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz. Bende top sakal var fakat dikkat ediyorum çevrenin %90nı sakallı sistematik bir şekilde araplaşıyoruz.
  • Bu araplar olmazsa perakende sektörü çöker sizlerde dolayli yoldan işsiz kalırsınız. Yatın kalkın dua edinde araplar turkiyeye tatile gelmeye devam etsinler.
    Bide vatandaş demiş ki cennet İstanbulu ne hale getirdiler. Ulan istanbulda yaşamasak İstanbulu önceden bir bok bileceğiz :) galiba vatandaşın bahsettiği cennet 1960 ların İstanbulu :)

• faşist zihniyet
  • Sen dua et 10 kisiden 7 si arap.fatih ilcesinde 10 kisiden 10 u arap.her aksam murat pasa cami nin yanindaki parkta cete uyeleri toplanip topladiklari kacak gocmenleri pazarliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

faşist zihniyet
    Dikkat ederseniz tüm yabancılardan değil sadece eli ile pilav yiyen pis kokan etrafı kirleten insana saygısı olmayan adap öğrenmemiş araplar konu buna faşizm diyemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Sen dua et 10 kisiden 7 si arap.fatih ilcesinde 10 kisiden 10 u arap.her aksam murat pasa cami nin yanindaki parkta cete uyeleri toplanip topladiklari kacak gocmenleri pazarliyorlar.
    fatih'te yaşıyorum

özellikle bir ara akşemsettin civarlarına( istanbul emniyeti ara yolu ve yukarı tarafları) gitmeni tavsiye ederim.

Hani abd'de çin mahallesi olur ya aynısının tıpkısı aha da işte, tek farkı suriyeli mahallesi olması.

Herkes arap, HERKES.

hele o bölgeye gidince burna gelen o keskin kızgın yağ kokusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

faşist zihniyet
    hadi oradan be, bide yeni moda bu. Tepkisini koyanlara faşist diyip duruyorsunuz

memleketi fethettiler ama faşist olmamak için laf demeyelim öyle mi? Ne ala memleket ya oh bee.

eytlilerin yüzüne bakmayan hükümet bu surilere milyar dolarlar harcadı, hiç mi vicdanın sızlamadı?

bu memleketin has evlatlarının başı kel de surilerin ki değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.