Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Irkci degilim fakat ulkemize 4-5 milyon vasifsiz multecinin alinmasi rezalet bir durum, bunlarin ulkelerinde savas bitti... Ulkemizde agir issizlik var, bu kadar insan ne diye bizim ulkemize aliniyor, aslinda bir tahminim var, malum bunlar vatandas olurlarsa veya cocuklari, gelecekte oy deposu ve demografik yapiyi degistirip siyasete sekil vermek.

Kimse misafirperverlik falan demesin, kapi komsumuz olse haberimiz yok bu devirde, kimse kimseye acmisin tokmusun diye bile sormuyor, komsusunu bile dusunmeyen insanlar, suriyelileri mi dusunuyor ?

Hadi oradan.
  • Şükür bu günlere dini bütün zenciler var ülkede. Yoksa din elden gidiye🤣. Espri bir yana Yürü Git Allah ile arana giren var sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi tek çözümü var. Bırakıp gidicen bu ülkeyi. Hani derler ya akıllı olup sorun çekmektense deli ol dünya seni çeksin. Git gelişmiş bi ülkeye oranın deliside biz olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

He valla pakistanlılar süriyeliler bıdı bıdılar olmasa türkiye türk insanlarıyla çok güzelim ülkeydi. hiç tecavüz olmuyordu, herkes birbirine saygılıydı. hep bu pakistanlı fln işte türk olmayanlar kirletti
    Evet guzelim bir ulke degildi. Ama bizim yerli itimiz kopugumuz bize yetiyordu. Ustune arabini ithal etmeye gerek yoktu. Kimse Turkiye Norvectir, Turkler de Norvecliler gibi medenidir filan demiyor ama zaten problemleri olan bir ulkeyken daha da problemli insanlari aldik fazla fazla. Istediginizi deyin ama Pakistanlilar Suriyeliler Afganlar vs Turklerden daha kotuler. Umarim bundan Turkler en iyisidir dedigimi filan cikarmazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Evet guzelim bir ulke degildi. Ama bizim yerli itimiz kopugumuz bize yetiyordu. Ustune arabini ithal etmeye gerek yoktu. Kimse Turkiye Norvectir, Turkler de Norvecliler gibi medenidir filan demiyor ama zaten problemleri olan bir ulkeyken daha da problemli insanlari aldik fazla fazla. Istediginizi deyin ama Pakistanlilar Suriyeliler Afganlar vs Turklerden daha kotuler. Umarim bundan Turkler en iyisidir dedigimi filan cikarmazsiniz.

Alıntıları Göster
    Bunu kabul etme cesaretinde bulunmana sevindim. Demek ki konu pakistanlılar ya da süriyeliler değil. Ama hala kendi ırkını daha üstün görmeye çalışıyorsun. Bir kere şöyle bir mantık var. Her insanın iyisi olduğu gibi kötüsüde var. Burada yanlış olan ise, bir kaç kişi yüzünden bunu genele vurmak. İşte türklerin her zaman yaptığı, ve kendini göremediği şey'de bu işte :) Şimdi şöyle düşün, sen kendini iyi olarak görüyorsun, ve türksün, ama başka türk olan bir insan senin gibi değil, aksine şerefsizin önde gideni. Sen kalkıp "ay aman o türk değil benim gibi değil o türk olamaz" diye savunabiliyorsun değil mi ? Ben de kürt'üm mesela. Ve genel olarak çoğu türk insanı kürtleri hor görür, ne bileyim genelde kültürsüz, köylü olduklarını öne sürerler. Bir kere köylü olmak aşağılık bir konu mu ? Ya da kültürsüz olmak insanı küçük mü yapar ? Ya da her kürt terorist midir ? Bu yüzden her pakistanlı ya da süriyeli it kopuk değil. Onlar olmadan öncede bu ülkede geçim sıkıntısı vardı. Onlar olmadan öncede kadınlar bu ülkede aşağılık varlıklardı. Atatürkcüyüm diye geçinen her erkek kadını 2. planda tutuyor. Oysa benimsediğini düşündükleri atatürk kadınları ön plana koymuştur :) Türk erkekleri için kadınlar en başta birer seks objesidir.

• Bu arada atatürk'ün hayvanlarla olan fotoğraflarını paylaşıp "ah bak atatürk işte böyle insandır, hayvanları bile düşünür" diye benimseyen aynı insan başka bir gün çıkar forumda konu açar ve "hayvanlar ima edilmelidir. sokakta tek başıma gezemiyorum" diye yakınır.
  • Ulan arap suriyeli bilmem ne diye kafatasçılık yapma. İran ın yarısı Türkiye'de Arap turistler kuzey afrikadan ortadoğudan geliyorlar. Araplar kadar para harcayan millet de yok. Turizm geçen sene yüzde 20 küsür büyümüş. Türkiye ye para akıyor. Dolar kuru fırladıkça daha da gelecekler. Bulgarlar bile alışverişe Türkiye'ye koşuyor. Türkiye'ye dolar lazım onlar da getiriyorlar. Senin egonu tatmin edecez dile sarışın beyaz ırk hollandalıları isveçlileri getirecek halimiz yok. Eğer paran varsa sen de yalla Ukraynaya Avrupaya.
    Hiçbir milleti genelleyerek aşağılayamazsın. İNSAN OL BİRAZ İNSANNNNNNN!!!
    Bu söylediklerinin aynısını Türkler için Avrupada söylüyorlar... Biraz empati yap insanlık öğren.
  • Ben 35 yaşındayım. Annem turgut ozal zamanlarında f tipi ceza evinde 6 ay boyunca ciddi derecede psikolojik ve fiziksel anlamda işkence gördü. Suçu neydi biliyor musun, kürt olmak :) Ağzımı açmak istemiyorum bu konuda, çünkü bu sadece 35 senedir yaşanan bir şey değil. Ve çoğu insan kürtlere karşı yapılan bu faşizan baskıdan dolayı bile ağzının suları akıyor. Bu mu insanlık ? Ben ne kadar kötü olduğunu düşündüğüm bir varlık olsa bile, o varlığın bir hiç uğruna kötü bir şekilde can vermesini istemem. Hadi diyelim bu oldu. Üzerine zevk almak nedir ? Dediğim gibi bir insanın edindiği bilgiden çok o bilgiden sonra edinmesi gerektiği anlayış önemlidir. En önemlisi ise empati kurmaktır. İyi ve ya kötü bir şekilde bunu yapabilmektir. Kısacası kimse kusursuz yaşamıyor bu hayatı, herkesin bir eksiği var. Olmasaydı neden bir başkasının eksikleriyle uğraşıp duralım ki ?
  • celocan3458 kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç Selocan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arap kadınları azgın ve sex'e doymuyor diyorlar doğrumu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir insanı suçlamak kolaydır. Ama bu büyük bir olay değildir. Cesaret eden kişi önce kendini eleştirir. Kendini kusursuz sanan bir insanın da böyle bir zamanda ciddi problemleri vardır, kendini bile anlamıyordur. Ben de farkında olmadığım zamanlar hep kendime zıt görüşlü olan düşünceleri eleştirirdim. Bunu saklamıyorum. Yaptım. Yalnız daha sonra düşündükten sonra kendiminde bir işe yaramadığını gördüm. Çünkü sadece düşünmek yetmiyordu. Bir şeyleri benimseyip o şey gibi olduğumu sanmak yetmiyordu. Eksik olduğumu, yetmediğimi ve yaratıcı olmadığımı anladım. Ben de herkes gibi önüne gelen herşeyi tüketip, önce heyecanlanıp, sonra her zaman ki gibi herşeyden sıkıldığı gibi kendini heyecanlandıran herşeyden sıkıldım. Boş bir insandım. Ve hala öyle olduğumu düşünüyorum.

"Buraya sürülmüş, bütün edebiyatların o ölümsüz oyunlarını oynayacak bir sahnem oldu. Size o duyulmadık zenginlikleri bir bir gösterecektim. Sizin bulduğunuz o gömülerin tarihini inceliyorum. Sonrasını görüyorum! Kaos kadar hor görülüyor işte bilgeliğim. Sizi bekleyen şaşkınlığın yanında nedir ki benim hiçliğim."

• Kimse us'a yatkın değil. Genelde insanların düşünme yetileri sınırlıdır. Dayatılarla biçimlenmiş beyinlere sahibiz. Bir yere kadar düşünebiliyoruz. Oysa bir insan böyle bir zamanda us'a yatkın bir şekilde düşünseydi eğer, kendi değersizliğinin farkına varırdı herşeyden önce. Kibirliyiz işte iyi bir insandan daha çok...
  • Hocam tamamen merakımdan soruyorum, annenizin cezaevine alınma/girme sebebi neymiş? Nasıl anlatıyor?
  • Vatandaşlık vermezsen eğer, bir ihbar hattı oluşturursun, en ufak toplumsal rahatsızlık yaratanları ihbar ettirirsin, sınırdışı hooop şutlarsın zor kullanarak gerekirse.

Ama vatandaşlık verdiklerin için, geçmiş olsun...
  • Gına geldi bu mültecilerden.. Tramwaya biniyorsun sağın solun yabancı kişiler, kendi ülkemizde yabancı biz olduk sanki. Acilen sınır dışı edilmeli, istanbul yaşanmaz bir kent oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Bunu kabul etme cesaretinde bulunmana sevindim. Demek ki konu pakistanlılar ya da süriyeliler değil. Ama hala kendi ırkını daha üstün görmeye çalışıyorsun. Bir kere şöyle bir mantık var. Her insanın iyisi olduğu gibi kötüsüde var. Burada yanlış olan ise, bir kaç kişi yüzünden bunu genele vurmak. İşte türklerin her zaman yaptığı, ve kendini göremediği şey'de bu işte :) Şimdi şöyle düşün, sen kendini iyi olarak görüyorsun, ve türksün, ama başka türk olan bir insan senin gibi değil, aksine şerefsizin önde gideni. Sen kalkıp "ay aman o türk değil benim gibi değil o türk olamaz" diye savunabiliyorsun değil mi ? Ben de kürt'üm mesela. Ve genel olarak çoğu türk insanı kürtleri hor görür, ne bileyim genelde kültürsüz, köylü olduklarını öne sürerler. Bir kere köylü olmak aşağılık bir konu mu ? Ya da kültürsüz olmak insanı küçük mü yapar ? Ya da her kürt terorist midir ? Bu yüzden her pakistanlı ya da süriyeli it kopuk değil. Onlar olmadan öncede bu ülkede geçim sıkıntısı vardı. Onlar olmadan öncede kadınlar bu ülkede aşağılık varlıklardı. Atatürkcüyüm diye geçinen her erkek kadını 2. planda tutuyor. Oysa benimsediğini düşündükleri atatürk kadınları ön plana koymuştur :) Türk erkekleri için kadınlar en başta birer seks objesidir.

Alıntıları Göster
    Cok baska yerlere atlamissin. Turkleri Pakistanlilardan veya Suriyelilerden filan ustun gormemin sebebi bulunduklari ulkeler. Olayin irkla alakasi yok, bazi ulkeler bazilarindan iyidir. Bazi kulturler de ayni sekilde bazilarindan iyidir. Sanirim bu herkesin icten ice kabul ettigi ama itiraf edemedigi bir gercek.

• Demokrasi diye birşey var halk oyları ile ülkeyi bu hale getirdi

Kendi köyünde rahat rahat oturup benim İstanbul Merter de oturduğum mahalleyi istila eden araplar için oy kullanıyor çomar tayfası , acilen eyalet sistemi gelmeli benim bölgeme köylü çomar karisamamali

• Irkçılığı sevmem ama pisliği, pis insanı hiç sevmem, ve şunu söylemek istiyorum. Günümüzün insanları da (Türk topraklarında doğmuş ya da Türk olduğunu iddia edenlerden bahsediyorum) en az Araplar kadar pis ve bir o kadar kural tanımaz, vurdumduymaz. Bunun kuşakla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Belli kuşağın insanı temiz, çevreye ve insana saygılıyken, diğer belli bir kesim tam zıttı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.