Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi ciddi bu ülkeden artık umudu olan varmı :D Türkiye kalmadı geçmiş olsun her yönüyle battı yıkıldı yağmalandı tek umudum ahiret bunlar ve oy verenler bızım gelecegımızı yaktı dılerım ordada onların yanışını ızlerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Yalova'da Aynı..... Yazacak çok şey var ama neyse..!!
    Doğma büyüme Yalova'lıyım kendi memleketimde turist oldum resmen Yalova artık Suriye'nin bir ilçesi oldu yapıcak bişey yok. Zaten son zamanlarda Yalova halkı da rezilleşmeye başlamıştı üstüne araplar suriyeliler geldi daha da leş oldu
  • İstanbuldan zaten nefret ederdim insan fazlalığından şimdi birde suriyeliler çıktı bundan sonra hiç gitmem herhalde kardeşlerim orada gezmek için çağırıyorlar ama her seferinde erteliyorum Eskişehirde bile gördükçe deli oluyorum. CHP gelmeden önce bunları göndereceğini söyledi şimdi yapsınlar bakalım bekliyoruz. Kendi ülkemde rahat gezemiceksem nerede gezeceğim. Has Türk evladıyız sözde. Kimse kusura bakmasın ben milliyetçiyim Türk dışındakileri Türkiye de istemiyorum.
  • Ülke bitti okeye dönüyoruz. Kafa atsak yinede çıkamıyoruz hesap her türlü bize kaldı arkadaşlar.
    Tek çare dikkatleri farklı yöne çekip arkaya bakmadan topuklar göte vura vura kaçmak...

İnsan kendi ülkesinden iğrenir nefret eder mi ya?
    Ben her gün dilenci görmek zorunda mıyım? TEM otoyolunda dilenci görmek zorunda mıyım? OTOYOL LAN OTOYOL...
    Allahın hiçliğinde gecenin bir vakti arabayı çekmişim kenara hatunla oturuyoruz. Suriyeli dilenci gelip cama vurdu beynimden vurulmuşa döndüm.
    Arkadaşım mağaradan dün mü çıktın lan??? Bu kadar mı şeref ve beyin yoksunu olur insan?

Ne olursunuz ülkeye reset atın başka türlü olmayacak bu iş.
  • Elimizde bu kadar güçlü sosyal medya varken kimse neden ses çıkarmıyor. Ne zaman harekete geçeceğiz çok merak ediyorum.
  • Şuan Denizli'de oturuyorum ama bunlardan çok göremiyorum hep beyaz insanlar var, arada 2-3 tane afrikalı denk geliyor onlar da öğrenci ve oturmasını kalkmasını biliyorlar.

İzmir ise şuan fena değil çok suriyeli görmüyorum çok büyük olaylar çıktı bir kısmını başka yerlere yolladılar sanırım, İstanbul ise söylenilene göre kurtarılmış bölge olmuş özellikle Fatih, Antalya'da ise yolda yürümesini bilmeyen turistler var.
  • Geçen Kurban bayramı tatilinde Mersin'e gittim, Bir alışkalıktır ki haftada brkaçkez mutlaka koşarım, ilk koşuya Cumartesi günü, sahil kenarına çıktım, Her yer suriyeli , Eğer Yabancı biri olsan o bölgei Suriyelilere ait sanarsın, Sahilde TÜRK vatandaşı yok!!!
    Sanki şehrin Misafiri bizlermişiz gibi.. Her yer ama Her yer Suriyeli dolu. Bu bahsettiğim kısa bir mesafe değil... sahilin her yeri Suriyeli dolu, SKendi kendime dedimki hafta sonu diye bu kadar yoğun galiba , keşke öyle olsa hafta içide aynı Bu seferde etini mangalını nargilesini alan sahile gelmiş Her yer suriyeli çoluk çocuk ve o zibidi gençliği dolu... Bu insanlara yardım etmek belki vazifemiz ama bu iş bu kadar kontrolsüz olmamalı, şahsi görüşüm bu yanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Başka bir sözüm yok...

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 30 Nisan 2019; 1:12:54 >

• her arapça konuşanı suriyeli zannetmeyin. katarlısı kuveylisi suudi lisi adamlarların çoğu turist ülkene doviz getiriyor. dolar olmuş 6 lira bundan şikayet edemezsin.
  • Harbiden öyle kuscak gibi konusuyolar bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stallone12

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dedimya kardeşim bütün aapları suriyeli diyenlere söyledim
  • Geçen hafta bugün İstanbuldaydım. Zeytinburnu, Beylikdüzü, Yeşilyurt, Bakırköyde gördüğüm insanların 3te1 i yabancıydı.
    Sadece araplar değil rus cumhuriyetlerinden ve başka yerlerden gelenler de var.
    Bunların kültürü bizim kültürümüzle uyum sağlamıyor.

İstanbul işgal altında.
  • o beğenmediğin araplar ülkenin şuanda batmasını önlüyor. bence bu kadar önyargılı olma. suç arapta değil getirende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hadi oradan be, bide yeni moda bu. Tepkisini koyanlara faşist diyip duruyorsunuz

memleketi fethettiler ama faşist olmamak için laf demeyelim öyle mi? Ne ala memleket ya oh bee.

eytlilerin yüzüne bakmayan hükümet bu surilere milyar dolarlar harcadı, hiç mi vicdanın sızlamadı?

bu memleketin has evlatlarının başı kel de surilerin ki değil mi?

Alıntıları Göster
    ulan Arap-Türk ayrımı yapan sen ve senin o kokuşmuş çürümüş ırkçı faşist zihniyetin değilmiş gibi bide üstüne utanmadan ajitasyon yaparak ırkçılığını faşistliğini meşrulaştırmaya çalışıyorsun bu memleketin has evlatları ne zamandan beri Arap-Türk-Kürt-Arnavut-Boşnak-Çerkez-Rum-Romen diye ayrım yapmış ne zamandır cebini düşünüp mazluma sırt çevirmiş yıllardır suriyeliler üzerinden ipe sapa gelmez yalanlarla ırkçılığı yaygınlaştırmaya ve normalleştirmeye çalışarak bu milletin içine fitne sokan hoş görüsünü dinamitleyen çıbanlarsınız siz. Bu memleketin kültürüne tarihine o kadar fransız kalmışınız ki Çanakkale'de bizimle savaşan halepli şamlı bosnalı kerküklü mezartaşlarını görmemişiniz irlanda'da kıtlık yaşandığında yardım koşan osmanlının durumu çok mu iyiydi? bu milleti ırkçı yapamayacaksınız ister suriyeli ister kürt ister ermeni nerde bir mazlum varsa biz yardım etmeye devam edeceğiz fatihte ırkçılık yaparak oy kazanacağını sanan iyi partinin yaşadığı hüsranı yaşayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tego

Orayidami istala etmisler.
    Türk yok desem yeridir. Her taraf peçeli arap, arapların tuttuğu siyah minibüsler, etrafında kafeler, oteller saçma sapan boks makineleri 1 liralık mısırcılar falan. Gölün içinede pedallı yüzen zımbırtılardan koymuşlar bi resim çekeceğim salak salak şeyler her tarafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 30 Nisan 2019; 5:47:29 >
  • Almanya da yaşamış biri olarak. Burda yazılanları gördükçe üzülüyorum. Almanların bize dediklerinin kat kat fazlasını biz başkalarına söylüyoruz. Biz ne zaman bu hale geldik. Irkçılık almış başını gitmiş.
    Eğer dışarıdan gelenleri geldikleri yere gondersek inanın Türkiye'de adam kalmaz. Kimimiz bosnak, Arnavut, selanik, kafkas, kırım, bulgar, Makedon vb yerlerden gelmişiz. Ne yapalım ozaman Mehmet Akif Ersoy u vatandaşlıktan atalım. Atatürk'ü kovalım. Böyle saçma şey olur mu?
    Ayıp vallahi ayıp. Donanimhaber artık böyle ırkçı faşist paylaşımlara neden izin veriyor. Yoksa düşen okunma oranlarını böyle faşist ırkçı söylemlere izin vererek artıracağını mı sanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Tek kelimeyle üzücü 3 kurus para icin guzelim yerleri ne hale sokmusuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Bu mesaj silindi.
    Allah bana da böyle tipsiz bir kız nasıp etsin, lakin bende tipsizim.

• Denizlide yaşıyorum burda da çoklar ama İranlılar daha çok. İranlılar biraz olsun daha Türk kültürüne yakın ve medeniler giyimleri suriyeliler kadar berbat değil

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.