Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada gittiği her yeri pisleten, huzuru bozan, hiç bir işe yaramayan başka bir ırk var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP nin aldığı belediye değilmi bursa.Millet bu durumdan memnun ki oyunu vermiş, bize söz söylemek dusmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Kimse Türklere armagan etmedi bu ülkeyi, Türkler söke söke aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Kimse Türklere armagan etmedi bu ülkeyi, Türkler söke söke aldı.

Alıntıları Göster
    Atatürk armağan etti demek istedim .

• Konu 8 sayfa olmuş bir mesaj daha atayım.

Bu insanlar AKP'nin 2023 için oy deposudur, nah gönderirler. Bu bütün negatif tepkiler Suriyelilerin AKP'ye daha da sarılmasına neden olacak. Vatandaşlığa geçen Tüm Suriyeliler sandıkta AKP'yi görecektir.
  • Türkiyeyi ucuz işgücü olarak dünyaya pazarlamanın en büyük ayağı surileri türkiyeye almaktı.

• Yasasin arap kardeslerr

• 10 - 15 sene sonra anadilde eğitim de talep ederler, Arapça TV kanalları da çoğalır.. Kısaca üredikçe başımıza bela olurlar. Burada da keza iranlı, Suriyeli, Afgan tonla acayip ne idüğğ belirsiz insan var. Bu ülkeye ve bu ülkenin insanına ihanettir. Tarih unutmayacak.

• Bir suriye değil ki her yerden akın akın geliyorlar. Kendi nüfusumuz olmuş 82 milyon civarı, 5 milyona yaklaşan suriyeliler sonra diğer afgan, pak, afrikalı, orta asya ve diğer arap ülkelerinden gelenlerle 90 milyona doğru gidiyoruz herhalde Bir de bizi almanya veya abd ile kıyaslayanlar var güler misin ağlar mısın Ümmete kapılarımızı açtık ümmet 50 milyon gelse ne diyecekler merak ediyorum Bugün ırak da veya iran da bir iç karışıklık olsa en az +20 milyon daha ekleyin. İnsana insan olduğu için saygı duyarım ırkı meshebi için değil. Benim ülkemin kaldıracağı yük belli. Eğer geliyorlarsa da benim ülkemin kurallarına uyacaklar. Arapça levha görmekten Türkçe levha arar olduk. Oturup bir düşünelim neden bir tepki var diye. Şimdi sen bize sığınanlara soru sor eminim çoğu bizden memnun değil ırkçı der bunlar.Benim yararlandığım bir çok şeyden yararlanabiliyor belki bir ücrette vermeden. Bizim yaptığımızı bu dünya da kimse yapmaz bunlara. Kendi ırkından olanlar bunları öldürüyor, süründürüyor, ülkesine almıyor biz kapıyı açıyoruz. Sonra çıkışı ya bizde ya da 'gavur' batı da arıyorlar. Dahası geldiler de kaçı geri gidecek orası daha önemli. Çok şey yazılır çizilir de ne fayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

Türkün müslümanlığı diğer ülkelerden farklıdır. Hatta o yüzden araplar bize kafirden daha kafir yozlaşmış gudubetler der genelde.

Alıntıları Göster
    Bektâşilik Yavuzun El Ezher'den Eşâriliği ithal edip bu toprakları yobazlıkla doldurduğundan beri "tatlı su müslümanlığı" olarak bilinen bir mefhum. Geçti o günler, "hüüğğğ türkçe ezan zulmü hüüğğğ" diye zırlayanlara ses çıkarmadığınızda. Orta yolda duramazsınız artık. O yolu kazıdılar.

Yok öyle Arap emperyalizmine baş kaldırıp halife gibi geçinmek. Ya ne kadar Arap varsa ümmet sayıp sahipleneceksiniz ya da kendinize geleceksiniz. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Bektâşilik Yavuzun El Ezher'den Eşâriliği ithal edip bu toprakları yobazlıkla doldurduğundan beri "tatlı su müslümanlığı" olarak bilinen bir mefhum. Geçti o günler, "hüüğğğ türkçe ezan zulmü hüüğğğ" diye zırlayanlara ses çıkarmadığınızda. Orta yolda duramazsınız artık. O yolu kazıdılar.

Yok öyle Arap emperyalizmine baş kaldırıp halife gibi geçinmek. Ya ne kadar Arap varsa ümmet sayıp sahipleneceksiniz ya da kendinize geleceksiniz. Bu kadar.

Alıntıları Göster
    @basgan reyiz senin önceki adın geçiyor.

• İş Arap olmakla bitmiyor.Arap coğrafya'sinda en asalak en aşağılık en hain milletlerden başında Suriye'liler gelir!

• yakında yallah arabistana diyemeyeceğiz üstad

arabceptionnnnnn
  • Bizim apartman da suriyeliler var ( 10 kisi tek daire de ). Apartman buyuk ve genis bahceli. Adamlar son 1 aydir bahce de 3-4 kere et mangal yapti.

EYY, BUNLARI SAVUNANLAR, en son ne zaman et mangal yaptin kardesim??? ( Adamlar hep dileniyor, hem de 3-4 yerden maas/yardim aliyor, tum gun bahcedeler ya cay/cekirdek ya da mangal, sende git 10 saat, calis 2000 TL ye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Nisan 2019; 16:38:4 >
  • Taksim galata Haliç sahillere adım atılmıyor.

Bazen diyorum ki nasıl oldu böyle :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu konuları görünce aklıma artı 18 eşcinsel videoları geliyor. Muhaliflerden birisi böyle bi konu açıyor birkaç muhalif ortaya ilk baş yorumları atıyor geri kalanlar da onları şey yapıyor artılıyor.

10 kişiden 7si arapmş YALLAH diyip suya atlıyolarmış ba ba ba ba.

Cennet şehirliği kalmamış hmm. Ben kuponla gaz maskesi alıp haliçte 2 saat süren trafikte dışkı koklamayı özledim cennet gibiydi.
    Ne de olsa sadece Türk moku vardı.

Patlıyoduk abi o zaman bi kere. Çöpleri kafamıza göre atıyorduk yığıyoduk sonra da onu patlamasını sağlayarak eğleniyorduk eğlenme hakkımız vardı. AKEPE döneminde hepsi elimizden alındı. Çok yazık.

AKEPE bizi paramızdaki 0lardan etti lan biliyorsunuz bilimsel muhalif arkadaşlar ne kadar 0 olursa bir sayı o kadar büyük olur. Paranız 1.000.000 yani BİR MİLYONKEN AKEPE bunu 1 (bir) yaptı.

2001'de 1.225.411,82 TL idi dolar kuru akape bunu aldı 6-7 yaptı zararı görüyor musunuz?

Mesela yolda 90 km/s ten fazla gitmezdik şimdi akepe yol yabdı akepe yüzünden millet otoyolda 120-130 km/s basıyor bu da akaryakıt israfı demek.

HELE HELE ASGARİ ÜCRET. 120.000.000 yani YÜZ YİRMİ MİLYON LİRADAN 2000 türk lirasına indi. Rezillik.

Sen yokken de et alamıyorduk ama en azından çeşmedeki suyumuzdan sülükler yani ET AKIYORDU ET. Böyle bi bolluktan nereye getirdin bizi görüyor musun.

Biriktirdiğimiz çöplere gıptayla bakamıyoruz akepe hepsini topladı ne yazık ki geldikten sonra.

Cennet vatanımızdan ettin bizi akepe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 29 Nisan 2019; 16:50:11 >

• Guzel kardesim, AKP doneminde bolluk 2002-2012 arasi olan, 400 milyar borcla yapildi, problem o borclarla, yollar, kopruler, tesisler yapildi. Yani avrupanin tam istedigi seyler, boylece adamlar bize tum urettiklerini satti, herkes ev aldi, araba aldi, arsa aldi, borcun tadini cikardik, yedik, ictik, 5 yildiz oteller de costuk. 1 gram uretim yapmadik o borclarla.

Simdi o borclarin odeme vadesi geldi, ama kasa da para yok.

Araban bati urunu
    Telefonun bati urunu ( Vestelin icindeki parcalrin %90 bati ve asya urunu )
    Bilgisayarin bati urunu
    Gidalarin batidan/dogudan geliyor
    Enerji batidan/dogudan geliyor

Adamlar bize sattikca satiyor, yerli ve mill ne urunumuz kaldi? Bati bize borc veriyor ama yol ve kopru yapmak sartiyla, neden cunku hem o borcu faizi ile geri alicak, hem de renosunu, audisini, mercedesini, bize saticak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Nisan 2019; 17:0:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

@basgan reyiz senin önceki adın geçiyor.

Alıntıları Göster
    Beni herkes tanır kardeş

Yalnız aktüel nicki değiştirmem lazım

Galiba yeni nick İmamoğlu olacak,Yasin tilaveti çok etkiledi beni

Selam ve dua ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Beni herkes tanır kardeş

Yalnız aktüel nicki değiştirmem lazım

Galiba yeni nick İmamoğlu olacak,Yasin tilaveti çok etkiledi beni

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster
    Allah'a emanet ol sende.

• Bir istanbulumuz vardı o da araplarla dolu .

Alanlar utansın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.