Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlara zorunlu askerlik olsaydı şimdi hepsi bedelli sırasındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Allah'tan İstanbul'da yaşamıyorum dedim içimden. Benim yaşadığım şehirde yani Bilecik'te de hatırı sayılır miktarda var fakat ilçesinde -şükürler olsun- çok karşılaşmadım.
    Üniversite tercihimi de ona göre yapmayı düşünüyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Yaşınız küçük değil ama saçmalamışsın.

Her olayı din olgusuyla düşünüp tepki vermeyin. Az çevrenize veya en basit örneği hastaneler bakın. Bunlara sağlanan imkanları karşılamak için vergiler yükseliyor, SGK sürekli zararda. Belediyesinden Valiliğine bunlara para yardımı yapılıyor, Sigortasız çalışma bunlarda hiç vergi ödemeden kaçak dükkan işletmede bunlarda.

Bizim ne suçumuz varda boğazımızdan kesilen parayla bunlar rahat ettirilirken, kendi ülkemizde sürünüyoruz. İnsanları yaşamaktan soğuttunuz. Herkes mutsuz, sinirli, geleceği için kaygılı.
    Hocam gittinmi bilmem, yabancılarla alakalı "göç idaresi" diye kurum binaları istanbulun bir çok yerinde. Kocaman bina, her binada 30-40 memur çalışıyor. Sırf bunlar için. Zararlar. Sineğin bile ekosistem için bir değeri var. Bunların yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Keşke zamanın da dedelerini ingilterenin ellerinden kurtarmasaydık.

Alıntıları Göster
    Neden gitmedin sen? Vizen mi yok yoksa?
  • kara kara pis ayaklı arap kızlarının ayaklarını emmek kadar güzel bir aktivite yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Valla biz artık bağcılarda bunlara uyum sağladık yapacak bir şey yok çat pat arapçada öğrendik yuvarlanıp gidiyoruz
    😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    İngilizler savunduğun Araplardan daha merhametli daha medeni insanlar en azından sizleri ve Arapları toplayıp yeni bir ülke kurup oraya göndermek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra göreceksin bu ülkede olacakları vatandaşlık isteyecekler belki iç savaş çıkacak sen hala ırkçılık diyorsun.

• Moribito kullanıcısına yanıt
    Bende kocaelidenim hocam neresindesin sen ?

• Sonuna kadar haklısın dostum.

Ben 2013 Temmuz'a kadar İstanbul'da ikamet ediyordum.Oradan taşındım.6 Yıl içerisinde ara ara gider gezerdim ama öyle çok fazla değil.

Yakın zamanda gittim ve 2-3 gün kadar kaldım İstanbul'da.Şişli,Mecidiyeköy,Beşiktaş,Taksim,Nişantaşı buralara gidebildim ve genelde avrupa yakasındaydım.

Kendimi İstanbul'da yabancı hissettim.Her taraf arap.Hatta Olivium AVM'e gidelim dedim.AVM'nin önüne 7 tane otobüs getirdiler,hepsinin içinden araplar inip hurraaa AVM'e daldılar bildiğin.

Arkadaş bize ne oldu böyle ? İstanbul'a ne oldu böyle ? Hele o Şişli'nin merkezden az dışarı çık sokaklara gir aman Allah'ım her yere arapça tabelalar ????

Her taraf siyah vito dolu,içi de arap dolu.Dikkatimi çekti mesela Osmanbey'de Ramada Otel'in önünden geçiyordum sürekli arap girip çıkıyor.

Sokaklar arap,AVM'ler arap,dükkanlar arap,kısacası her yerde.

Allah sonumuzu hayır etsin...

• themann41 T kullanıcısına yanıt
    Korfez'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Bende kocaelidenim hocam neresindesin sen ?
    allala bende merkezdeyim buradaki araplar zengin avmlerde takılıyorlar suriyelileri dersen eğer onlar normal zaten her zaman ki gibi dilenmeye devamlar yalnız baç ın oralarda dükkanlar açtılar artık dilencilik azaldı
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt
    trol değilim sadece kendi fikrimi açıkladım ırkçı da değilim yeter artık İstanbulu kimler bu hale getirdi herkes biliyor aksini savunuyorsan da insan gibi hakaret etmeden savunmayı öğren ayrıca her işe ahireti karıştırmayı bırakın artık kimin helak olup kimin olmayacağını siz bilemezsiniz.

• Moribito kullanıcısına yanıt
    Bende körfez hocam yarimcadayim burada fazla yok aslında ama tutunciftlikte fazla mesela

• Bknz. Bursa Altıparmak Çarşamba Mevkii

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Bu tabloda ortadoğu maymunlarını görüyoruz
  • Karışık bir gen ortaya çıkarmaya çalışılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Bu tabloda ortadoğu maymunlarını görüyoruz

Alıntıları Göster
    Bunlar suriyelilerin ataları
  • yurt dışından döndüğümde metrobüse binmiştim, dedim herhalde benim uçak istanbul yerine beyruta indi. koca metrobüste ben dahil 2 tane türk sayabilmiştim.
  • Suriyedir BlackLead...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.