Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşveren halinden memnun Suriyeliler giderse hepsi aç kalacak kepenkleri indirecek......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 29 Nisan 2019; 13:55:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moribito kullanıcısına yanıt
    çorluda yaşıyorum ben de sizin çarşı gelişmiş ozaman :D bizim burda dönerciler mevcut dönerden başka yemek yemeye yer çok az var orada da hiç denk gelmedim ama bi dönerle işi kapıyoruz lakin tavuk döneri beğenmiyorlar et döner istiyorlar :D üstüne künefe yemeden bırakmıyorlar ama :p ama en ilginci bankalar sokagımız da yaşanıyor 4-5 banka karşılıklı bankamatik'e kartı taktıgın anda yanında bi anda belirliyorlar askere gidecekken yolda kalan mı dersin, öğrenci olduğunu söyleyip okulun nerde oldugunu bilmeyen mi dersin artık tüm bunlar komik geliyor alışıyor insan .
  • Hayatım boyunca 2 defa uçağa bindim. 2. sefer arap grup vardı sağ çaprazımda önlerde. 1 saat 15 dakika boyunca bağıra bağıra konuştu herifler. uçaktan inerken onların oturduğu bölümden geçtim. önümde giden kız bune ya dedi bi baktım yere atılmayan şey kalmamış. hani resimlerde falan görürdüm aynı manzaralı bu sefer canlı gözümle gördüm. inanılmaz leş pislik bir millet şu araplar. güzelim ülkemizin içine sıçtılar. bizimkiler yetmiyor gibi birde araplar çıktı çıldırıyorum ya.
  • Kardeşim ülkemiz mi daha önemli yoksa akpnin hükümette kalması için bunların oyuna ihtiyaç olması mı? Tabiki akp daha önemli.

Konu akpnin gelceğiyse diğer herşey teferruattır.
  • Ben kimsede suç bulmuyorum. Suçlu biziz. Siyasetçilerin dürüst, satılmamış, emparyel güclerin himayesinde denileni yapan insanlar olduğunu hala görmüyorsanız her şey müstehak. O kapılar açıldığında sokaklara dökülecektik akp'lisi chp'lisi mhp'lisi vs.vs. halk ne zaman sindirildi herşeyden korkar oldu tepsikisiz kaldı o zaman babalarının çiftliği gibi hareket etmeye başladılar. Adalet, Ahlak, Siyaset, Eğitim bütün sistemler çökmüş durumda. Kurtarıcı beklemekle olmayacağını herkes biliyor ya cok büyük bir felaket gelecek başımıza akıllanıp yeniden ayağa kalkacağız ya da her şey daha kötüye giderek, yozlaşarak değerlerimizden uzaklaşarak süreci uzatıp daha çok tükeneceğiz sesimizi çıkarmaya mecalimizde kalmayacak o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçıları sevmem. Arap, suriyeli veya kamboçyalı. Önemli olan insan olabilmektir.
  • Suriyelileri Kuzey Suriyeden tecrit ettiler ki etnik oran Kurtlerin lehine degissin ve akabinde Kurdistan kurulmasina zemin hazirlansin.

Irak Kurdistan bolgesi = INSTALLED
    Suriye Kurdistan bolgesi = LOADING (%90)
    Iran Kurdistan bolgesi = READY TO INSTALL
    Turkiye Kurdistan bolgesi = READY TO INSTALL
    ------------------------------
    Bunlarin hepsi INSTALLED olunca da = BOP gerceklesmis olacak. Kazin ayagi da petrol degil SU .

Irak'ta dogrudan istila metodu, Suriye'de ic savas metodu, Iran'da dogrudan istila metodu, Turkiye'de ic savas metodu

Kimse Humanizma kasmasin, humanism denilen sey paravandir. Cikarlar degistimi iki gunde milletin umugunu sikarlar da yine humanizm kasarlar.
  • İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB

Sen olayı kavrayamamışsın olayın dinle ne alakası var ? Sanki onlar müslümanda biz gavurmuşuz gibi konuşmuşsun biz neyiz bizde müslümanız.Sorun din değil, dini bahane etme boşuna.Sorun bu insanların medeniyetsiz geri kalmış cahil bir topluluk olması.Sorun türkiye nin demografik yapısını bozmaları sorun bizi asimile etmeleri.Sorun ekonomiyi alt üst etmeleri.Ayrıca kemalist olmak suçsa en azılı suçluyum, Atatürk ü sevmek onun düşünce ve fikirleri ışığında yürümek neden size batıyor bu kadar anlamış değilim.Eğer Atatürk gibi bir lider olmasaydı şuan adın yorgo morgo olurdu yaşadığın yerde kütahya değil bir yunan şehri olurdu dinin müslüman değil kim bilir ne olurdu.Belki de hiç olmazdın.Din devlet işlerini birbirinden ayırmış, doğruluk dürüstlük liyakat esas alınmış.İnsanlara seçme seçilme hakkı tanınmış yetmemiş insanlar dinini yaşasın islamı daha iyi öğrensin diye kuran ın türkçe mealini yazdırmış ama ne yazık ki yinede yaranamamış.Sizin gibi cahiliye devrinin hayranları tarafından linç görmüş ve kendisini sevenlere adını yaşatanlara kemalist denilerek ötekileştirilmiş.Atatürk ün kurduğu cumhuriyette yaşayıp atatürk e ve atatürk ü sevenlere karşı böyle agresyon göstermeniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu zaten açık ve net biçimde ortaya koyuyor.Eğer arap seviciyseniz çok seviyorsanız arapları ozaman yallah arabistana !

Alıntıları Göster
    Asıl sen mevzuyu kavrayamamışsın müdür.

Bütün o çerçöp müslümanlık, din kardeşliği adı altında alınıyor. Arap emperyalizminin altında kalırken "sus!" diyolar "ümmet, din, allah kitap".

Dünyadan haberiniz yok asimilasyon cakası satıyorsunuz.

İslam'dan âlâ asimilasyon mu var? Türkçe ezan okundu diye enik gibi inliyor soyu sopu dili Türk/Türkçe olan asimile paleler.

• sen birde gel sultangazi gaziosmanpaşa esenler bağcılar gibi ilçeleri gör. Türk görsek sarılıp öpücez.
  • Bu yuzden banko gördükleri İstanbul'u kaybettiler ya(gerçi 1 aydır sandıkları patlatmaya uğraşıyorlardi ne oldu o iş?)

Çok basit dehleyecek İmamoğlu.

Hatta il'de referandum yapsın "İstanbul'da Suriyeli istiyor musunuz?"

Çıkan sonucu Akp'ler kabullenmezse ise birkaçina oda açabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Nisan 2019; 15:6:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapları böyle imha edeceksin.

Wesley Snipes reis DH'yi temsil ediyor. Vampirler de arap ırkını.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Asıl sen mevzuyu kavrayamamışsın müdür.

Bütün o çerçöp müslümanlık, din kardeşliği adı altında alınıyor. Arap emperyalizminin altında kalırken "sus!" diyolar "ümmet, din, allah kitap".

Dünyadan haberiniz yok asimilasyon cakası satıyorsunuz.

İslam'dan âlâ asimilasyon mu var? Türkçe ezan okundu diye enik gibi inliyor soyu sopu dili Türk/Türkçe olan asimile paleler.

Alıntıları Göster
    Türkün müslümanlığı diğer ülkelerden farklıdır. Hatta o yüzden araplar bize kafirden daha kafir yozlaşmış gudubetler der genelde.

• Cesitlilik ( Diversity ) saglaniyor! Yerseniz!!! ...

Bizlere sormadan ...

Rizamisi almadan hangi oranda alinacaklar yani nufusa mevcut duzene zarar vermeden zengin katabilecekler mi diye bakilmadan ustun koru bodoslama kapilar acildi ... REZALET! Iyi olanlari da elbette vardir ama olaya bir butun kitlesel olarak bakinca insanliktan cok zarari mevcut Vatandaslar gormektedir maddi manevi ...

Turkiye goruluyorku ekonomik ve manevi acidan da kaldiramiyor ...

Olaya herkesin tanidigi insan gibi anlasilabilen iyi duzgun Arap vs lerle istisnalardir ama cogunluk ta ortada ...

Bu insanlar guzellerse benzer dillerdeki ulkelere gitsinler diger Arap ulkelerine gitsinler ...
  • Geçen yaz haziran gibi istanbuldaydım. İlk defa bu kadar etraflıca kültür turizmi hariç gezme şansım oldu.
    Taksim ve eminönü civarlarına işiniz düştüyse yandınız. Adres sormak için bile Türk bulmak gerçekten aşırı derecede zor.
    Taksim civarında akşam konserimsi bir şey vardı, kadın eşlik edilmesi için mikrofonu uzatıyor 3 kişinin sesi çıkıyor. Çünkü herkes Arap, kimse anlamıyor bile. Aşırı berbat bir ortamdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kendini çok sayıda Müslüman olarak adlandırmamayı tercih eden insan mevcut aramızda, hadi toplumun bir kesimi hepimiz Müslümanız demekte istikrar görüyor ama en azından sizler bu genellemeyi yapmayın.

ben Müslüman değilim kimse de bana şimdiye kadar sormadı Müslüman mısın değil misin diye.
  • Siz bir de gelin Bursa'yı görün. Özellikle Kent Meydanı ve Çarşamba full+full Arap ve Suriye karması. Adeta özerk bölge kurmuşlar. Kendilerinden olmayana bile garip bakıyorlar. Kim kimin vatanı unutuyorlar. İnsan daralıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Nisan 2019; 15:55:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.