Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orayidami istala etmisler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arap atı gibi sonradan açılıyorlar. Kaldıkça iç yüzleri ortaya çıkıyor. Mazlum diye geldiler, başımıza anarşist kesiliyorlar.
  • Zor maalesef. Görgüsüzlük diz boyu hastaneler bedava onlara. İşsiz arkadaşım muayene olmaya gitsin kapıdan döner. Bunlara serbest. Nediyeyim durmak yok yola devam

• Moribito kullanıcısına yanıt
    Dostum emin ol akpnin geldiği zamandan daha çok yerli ve milli ürünümüz var.
    Mis gibi uçak araba fabrikalarını chpnin ve türkiyemizin gururu(!) inönü kapattırdı. Akp değil. O gün o uçak fabrikası kapatılıp yerine satın alınmasaydı bugün biz tüm dünyaya savaş ve yolcu uçağı ihraç ediyorduk. Uçak yaptı diye adama ev hapsi verildi bu ülkede. Chp atatürkten sonra bu ülkeye yaptığı kötülüklerin hesabını bedelini bu dünyada imkanı yok ödeyemez.
  • ülkenin başında arap partisi varken bunlar olağan şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Bektâşilik Yavuzun El Ezher'den Eşâriliği ithal edip bu toprakları yobazlıkla doldurduğundan beri "tatlı su müslümanlığı" olarak bilinen bir mefhum. Geçti o günler, "hüüğğğ türkçe ezan zulmü hüüğğğ" diye zırlayanlara ses çıkarmadığınızda. Orta yolda duramazsınız artık. O yolu kazıdılar.

Yok öyle Arap emperyalizmine baş kaldırıp halife gibi geçinmek. Ya ne kadar Arap varsa ümmet sayıp sahipleneceksiniz ya da kendinize geleceksiniz. Bu kadar.

Alıntıları Göster
    normal insan sanıp cevap varmıştım, özür dilerim.

• İsteseniz de istemesiniz de suriyeliler artık bu ülkenin bir parçası oldular, kim suriyelilerin ülkelerine dönecekleri yönünde ümitleniyorsa, bence boşa ümitlenmesin, çünkü devletin suriyeliler konusunda politikası oldukça açık ve bu bağlamda ilerde atacakları adımlarda oldukça bariz görünüyor.
  • Gitsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Bu mesaj silindi.
    mevlam sizin gibi mahluklari yaratmiş ki biz müslümanlar daima şükür icinde olalim diye
    hani ayeti kerimede buyuruluyor ya:mahşer gunu kendilerinden imanin kabul edilecegini bilseler yeryuzu dolusu fidye olarak altin vermeyi kabul ederlerdi.onlar icin elem verici bir azap vardir.artik yardimda olunmayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Nisan 2019; 17:49:32 >
  • Evet katılıyorum ama özellikle Florya, Yeşilköy sahilinde ki Araplara Suriyelilere çok seviniyorum iyi yapıyorlar. O sahilin hemen kenarındaki denize bakan zengin, emperyalist pisliklerin evlerinin önünde donla denize giriyorlar, onlarin göz zevklerini bozuyorlar ya içimin yağları eriyor.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Ben CHP yi savunmuyorum, ama AKP nin de savunulacak hic yani yok.. AKP 2000 baslarin da baslayan yeni teknoloji ve internet devrimine yatirim yapsaydi, yol ve kopru yerine su an G8 ulkelerinden biri olabilirdik.. Su an halen dunya capinda 1 tane markamiz yok..

Her birey oturup Turkiye olan biteni objektif dusunecek, hicbir parti yanlisi olmadan.. Halimiz ortada, durumumuz iyi degil..

• apeirons kullanıcısına yanıt
    araplar öpsün seni arap sever
  • Celocan3458'e cevap : Hasta felan değilim çok şükür turrp gibiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Bunlarla bırak evlenmeyi aynı metrekarede nefes almam. Hepsi leş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarımızda arap aşığı bakmayın siz
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Ağlama. Peygamberin arap diye her Türk soysuz arap köpeklere kapisini acmak zorunda degil. Ayrıca kimsenin dini seni ilgilendirmez, iser yahudi olsun ister ateist bu ülkenin evladı ise kimsenin kimseden ustunlugu yoktur. Muslumansin diye digerlerini asagilama ve kendini ustun görme sansin yok. Dunaynin bütün guclu ülkeri ya yahudi ya hıristiyan ya da dinsiz. Madem cok ustunsunuz neden musluman ulkele Amerika ve Israil altinda supurge ediliyor? Peygamberirinin ulkesi Arabistan neden dünyanin en berbat ulkesi? Senin peygamberinin ulkesi Arabistan'da Amerika'nin "A"si denilince millet altina pisliyor. Ahirette biz kazanacaz diye avutun kendinizi, müslümanlar hıristiyanların ve yahudilerin kopegidir. (Hepsi icin söylemiyorum, cok duzgun temiz muslumanlar da var, genelleme yapmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 29 Nisan 2019; 18:20:41 >
  • steganography kullanıcısına yanıt
    Tiplere bak

• Ülkemizde halihazırda bulunan 3 Milyon 600 Bin Suriyelinin yanı sıra İstatistiki verilere göre Türkiye'de günde 395 Suriyeli bebek dünyaya geliyor, afedersiniz köpek gibi sürekli ürüyorlar. Düşünebiliyor musunuz durumun vahametini, bundan 10 sene sonra Türkiye'nin demografik yapısının ne denli bir değişime uğrayacağını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 29 Nisan 2019; 18:15:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.