Şimdi Ara

İstanbul Arap İstilası, REZİLLİK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
5
Favori
42.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomi vs düzelir de bu geri alinacak bir olay da değil kac sene oldu adamlar evlendi cocuk yapti iş kurdu gönderemezsinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşallah konuya İslam düşmanı ateistler, kemalistler ve ırkçılar dolmuş sizin Arap düşmanlığınızın tek nedeni kainatın efendisi alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın ( S.A.V. ) Arap olmasıdır size tek bir soru soracağım : Acaba Araplar müsluman değilde hiristiyan olsaydı aynı tepkiyi verecekmiydiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon Uzungöl'ü bir gezmeye gidin ülkeyi komple yakasınız gelir.
  • Adamların ünvanına bak Arap . Hangi açıdan baksan güvenilmez , itici vs ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlaveten Bursa , Hatay şehirlerinde Suriyeli kadınların kadın doğum patlaması yaşanıyor. (Hastane çalışanı olarak söylüyorum)

Herkes Suriyeli sevmiyor ama nedense bunlara yardım etmekte özellikle Türk erkekleri ne yazık ki bir anda aşırı gönüllü oluveriyor.

Kusura bakmayın iğne çuvaldız olayı gibi hata bizlerde de çok var.

Yazık oluyor ülkemize
  • Parti kursunlar oy atmazsam en..... yum. Bu ülke daha da beterini hak ediyor.

• Yazık oldu dünyanın başkentine

• Bunların geriye postalanması sadece hükümetin kararına bakıyor.Öyle yerleşmişler,savaştan kaçmışlar filan hikaye.Adam gibi bir hükümet olsa başımızda bu Suriyelilerin tamamı toplanır ya Suriye'ye geriye gönderilir ya da G.Doğudaki mülteci kamplarına yerleştirilir.Dahası Avrupa ile olan sınır kapılarını da açarak bunların ülkeden göç etmeleri sağlanır.Yani bunların bu ülkede kalıcı kalmaları gibi bir durum asla ama asla gerçekleşecek bir durum değil.Tüm Türkiye hatta akapeliler bile bunlardan NEFRET ediyor.

Bizlere ırkçı diyenlere bakmayın.Irak'ın yağmalanmasında,Suriyede iç savaşın büyümesinde Amerikaya taşeronluk yapanlar kendileridir.Biz 2011 yılında Suriyede iç savaş başladığında bugünler ön gördük.Suriyelilerin Türkiye'ye akın edeceğinden,ekonomik-sosyal yapımızı bozacaklarını sürekli söyledik.Fakat bunlar Amerika ve İsrail ile birlikte Suriye'yi yağmaladılar,bombaladılar,on binlerce cihadçı teröristin Suriye'ye geçmesine göz yumdular.Bununla yetinmediler sırf Avrupayı korumak için Batı sınırlarımızı dahi kapattılar.Bugün Türkiye'de sokaklarda Suriyeli dilenciler varsa,binlerce Suriyeli Ege denizinde boğuluyorsa bunun vebali akape ve akapelilerin elindedir.Asıl ırkçı olan,asıl müslüman düşmanı olan kendileridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 29 Nisan 2019; 2:18:14 >

• Kendi düşen ağlamaz derler. En çok şikayet eden yerler en fazla oyu verdiler. Demekki herkes memnun.

• Bir sabah uyansak ve bütün bu ortadoğulu bedeviler gitmiş olsalar...

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Verecektik arkadaşım verecektik. Kimsenin peygamberle derdi yok. Kaba etinizden uydurmayın artık. Elin arabın soktunuz ülkeye ne güven kaldı ne bişey. Metroya biniyorum Türkçe konuşan adam yok. Ben öğrenciyim. Ay sonuna para yetsin diye uğraşıyorum. Adamlar 7/24 görüntülü konuşuyor. Nerden geliyor bu internetin parası. Ben adam akıllı internete giremiyorum. Öğrenciye kredi, araplara maaş. Maşallah ya ne güzel memleket. Denize giremiyoruz bunların yüzünden. Timsah sürüsü gibi geziyolar. Bunları gören kızlar turistler sudan çıkıyor. Huzur bırakmıyorlar huzur.

Alıp besliyorsunuz ama ilerisini düşünmüyorsunuz. Çok sevdiğim bi söz var.
    “Acıma yetime, döner koyar g*tüne”

Bu adamlar milyonları aştı. İlerde senden ne haklar isteyecekler. Toprak isteyecekler. Seni işinden edecekler. O zamanda cehape aldı bunları diye iftira atarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Maaşallah konuya İslam düşmanı ateistler, kemalistler ve ırkçılar dolmuş sizin Arap düşmanlığınızın tek nedeni kainatın efendisi alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın ( S.A.V. ) Arap olmasıdır size tek bir soru soracağım : Acaba Araplar müsluman değilde hiristiyan olsaydı aynı tepkiyi verecekmiydiniz ?
    Müslüman olarak ben de rahatsızım. Peygamberimiz Arap diye Araplar ayrıcalıklı olmuyor. Üstünlük sadece takvadadır.

• Long Nightt'a cevap : Amerika'nın konuyla ne alakası var çözemedim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda yürümek mümkün değil.Çete halinde geziyorlar.Erkekler olmasa kız çocukları da dileniyor.Para falan vermeyince saldırabiliyorlar.

• prof dr ümit özdağ çok ciddi uyarılar yaptı ama halk zaten ülke'nin nasıl bi tehlikede oldugunu biliyor ama korkudan kimse gık dıyemıyor.Şimdi bunları göndermekte artık kolay değil.DÜşününki göndericez sizi desinler bunlar yakar ortalığı.2011'den beri burdalar ve hızla çoğalıyorlar.Kilis ve hatay'da türkler artık azınlık.İstanbul'da ki sayılar 550 bin civarı.korkunc bi rakam.İmamoğlunun tek basına onları gönderme yetkisi oldugunu sanmıyorum.hadi diyelim ki göndericekler bunları nasıl tespit edip toplayacaklar peki ? oda ayrı bi soru.Erdoğan 3 gün önce 36 milyar dolar harcadık dedi.Ülkenin sonunu pek hayırlı görmuyorum.sayfalar dolousu yazılır da ne çare !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bridget1988 -- 29 Nisan 2019; 4:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Maaşallah konuya İslam düşmanı ateistler, kemalistler ve ırkçılar dolmuş sizin Arap düşmanlığınızın tek nedeni kainatın efendisi alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın ( S.A.V. ) Arap olmasıdır size tek bir soru soracağım : Acaba Araplar müsluman değilde hiristiyan olsaydı aynı tepkiyi verecekmiydiniz ?
    Sen olayı kavrayamamışsın olayın dinle ne alakası var ? Sanki onlar müslümanda biz gavurmuşuz gibi konuşmuşsun biz neyiz bizde müslümanız.Sorun din değil, dini bahane etme boşuna.Sorun bu insanların medeniyetsiz geri kalmış cahil bir topluluk olması.Sorun türkiye nin demografik yapısını bozmaları sorun bizi asimile etmeleri.Sorun ekonomiyi alt üst etmeleri.Ayrıca kemalist olmak suçsa en azılı suçluyum, Atatürk ü sevmek onun düşünce ve fikirleri ışığında yürümek neden size batıyor bu kadar anlamış değilim.Eğer Atatürk gibi bir lider olmasaydı şuan adın yorgo morgo olurdu yaşadığın yerde kütahya değil bir yunan şehri olurdu dinin müslüman değil kim bilir ne olurdu.Belki de hiç olmazdın.Din devlet işlerini birbirinden ayırmış, doğruluk dürüstlük liyakat esas alınmış.İnsanlara seçme seçilme hakkı tanınmış yetmemiş insanlar dinini yaşasın islamı daha iyi öğrensin diye kuran ın türkçe mealini yazdırmış ama ne yazık ki yinede yaranamamış.Sizin gibi cahiliye devrinin hayranları tarafından linç görmüş ve kendisini sevenlere adını yaşatanlara kemalist denilerek ötekileştirilmiş.Atatürk ün kurduğu cumhuriyette yaşayıp atatürk e ve atatürk ü sevenlere karşı böyle agresyon göstermeniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu zaten açık ve net biçimde ortaya koyuyor.Eğer arap seviciyseniz çok seviyorsanız arapları ozaman yallah arabistana !

• He valla pakistanlılar süriyeliler bıdı bıdılar olmasa türkiye türk insanlarıyla çok güzelim ülkeydi. hiç tecavüz olmuyordu, herkes birbirine saygılıydı. hep bu pakistanlı fln işte türk olmayanlar kirletti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.