Oyuna yeni başladım ama training kısmında takıldım.Training bölümün sonlarında bomba eğitiminden sonra çavuş herkese birşeyler söylüyor,komutlar veriyor.En son banada komut veriyor.Burda ne yapmak lazım? İnternette çok aradım ama bilen çıkmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Havan topu attıktan sonra ki eğitimde dört işaret var ekranın sağında göreceksin bunlar komutlar.Klavye tuşlarını ayarladığın yerde bu dört hareketin(adını hatırlmıyorum ama bağırdıklarında görürsün) tuş kombinesini aklında tut.Eğitim sırasında üç hareketten sonra,sıra sana geldiğinde sana düşen bağırma şekli için gerekli tuşa bas(bulamassan dördüne ayrı ayrı bas biri tutar:) sana düşen hareketi yaptırınca diğer eğitim. Burdada yere düşen adamı aksiyon tuşu ile tut ve ileride bekleyen sağlıkçıya götür yere bırak,sonra sana sıra gelince yere düşeceksin ve (adını unuttumu) bandajı kullandığın tuşa bas. Umarım faydası olur malesef tuşların adını hatırlayamıyorum ama zaten yanlış hatırlamıyorsam kendi ayarında yazıyordu,kolay gelsin.
sağa sola ileri geri gitmiyceksin olduğun yerde durcaksın 4. senin komutun sıra sana gelince mouseun sol tuşuna bas bu kadar..
Evet kolaymış ama bilmeyincede olmuyor tabi.. teşekkürler