Şimdi Ara

Moldova için önerilerinize açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse tüm bilgileri okuyorum.olurda gitmiş olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

hafta sonu orada olacağım 3-4 gün bu şehir için yeterli sanırım.
    ne yer ne içeriz bir bilgim yok ilk defa gideceğim.hatta telefon hattı ile nete bağlanmak çok önemli havalimanında bulabilirmiyiz bilmiyorum.
    kişinev biraz sanki sokaklar bakımsız gibi geldi.aslında zaman olsa sıkılırsam romanyaya geçerim diyordum ama malesef zaman kısıtlı o yüzden deneyimlerinizi esergemeyin lütfen.

• 3 4 gun fazla bıle en fazla 2 gun..odessadan sonra cok sıkıcı gelmıstı..kisinevi cok begenemedım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftasonu uçuş var bakalım nasıl bir yer
  • hacılar yokmu mekan yer söyleyecek arkadaş ???
    valla kişinev ölü bir şehir gibi geldi bana bakalım ilk günden karar vermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef formda hiç bir hareket yok.
    ben izlenimlerimi aktarayım.

ilk olarak istanbul uçuşlu 570 liraya thy den bilet bulduk.
    havalimanına indik ben pasaport polisine yeşil pasaportu uzattım.
    tabi içinde almanya ukrayna gibi çeşitli ülkelerin kaşesi vardı.
    pasaport polisi niçin geldin tarzında soru sordu.
    bende bağaj felan yok dedim turistim gezmeye geldim.
    adam uçak biletinin dönüşlünü sordu.2. yönlü aldım diğerini nasıl göstereyim dedim.yanımda pnr numarasıda yoktu.neyse ortam iyice gerildi.kimi ziyaret edeceksin diye sordu.bende bir planım yok yeni insanlarla tanışmak ve kaynaşmak için geldim dedim.biraz sevimsiz bir yüz ifadesiyle otel rezervasyonunu göreyim dedi.bende oda yok önce oteli görüp sonra rezervasyon yapacağım dedim.
    ama iyice sinirlerim gerildi neden çok fazla soru soruyorsun merak etme ülkende kalmayacağım kalacak olsam avrupada kalırım deyince iyice sinirlendi.

seni geri göndereyim mi dedi.ben dedim devlet memuruyum envay çeşit ülkeye girdim hiçbiri bana soru sormadı dedim.ayrıca yanımda 3 gün için 500 eur para var beni içeriye almak zorundasın dedim.
    adam kıllık yapıyor.beni içeri alacakmısın büyükelçiliği arayayım mı dedim.neyse gitti amirini çağırdı amiriyle bişeyler konuştu damgayı vurdu.
    bu ne yani şimdi valla dehşet bir durum

neyse ülke hakkında izlenim kötü oldu ilk etapta.ardından cebimdeki euro yu bozdurdum.birde ne göreyim adam 400 ley az vermiş hemen gittim bunu düzelt dedim ardından 400 leyi verdi.
    yani o kadar çakal varki saymasam gitti paracıklar.

neyse merkeze bir otobüsle 3 ley verdik.sudan ucuz ulaşım.heryere elektrikli otobüsler var.

ilk gün paylaşımlı odada kaldım.130 ley.
    sonrada daire tarzı bire yer kiraladım günlük 400 ley.

tabi gece hayatında birkaç klüp ve karaoke bara girdim.eğlenceleri güzeldi.
    bir yabancı ülke yolculuğu daha tatsız başlasada mutlu sona erdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 8 Kasım 2019; 23:8:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battım önerilere açığım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.