Şimdi Ara

molten wow a başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wow u hep oynamak istemişimdir ilk önce private serverde 1 2 ay oynayıp oyunu öğrenip orjinalinde oynayacağım

birde bir sorum var ben henüz yeni bir mmorpg oyuncusuyum daha önce çok vasat online oyunlar oynadım wowu öğrenebilirimiyim?

öğrenmem için videolu rehber yada yazı varmı?

varsa linklerini özelden gönderebilirmisiniz

hepinize iyi forumlar

• bahsettiğin her şey bu forumda da var google'da da var youtube'da da var tumblr'da da var twitter'da da var facebook'ta da var swarmapp'ta da var snapchatte'e de var msn.space'te de var xhams..
    öğrenirsin tabiki rehber çok.
  • Oyuna hemen başla, level kastıkça aklına sorular/sorunlar takılacak birer birer bu soru/sorunlarını aştıkça oyunuda öğrenmiş olacaksın. Tüm sorularını Google'a yaz aynı sorularla karşılaşan milyon tane kişi görüceksin zaten.
    Belli bir yere geldikten sonra geriye doğru bakınca da aslında her şey çok kolaymış diyeceksin.
    İyi eğlenceler.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    zaten indirdiğim pvp server hatalar verdi sildim. gelecek ay başlangıç paketini alacağım.aslında 1.mesajtaki soruyu sormamın nedeni mmorpglerde yeni olmam ve wow un iyi bir oyuncu kitlesi tarafından oynanması bu yüzden oyunu biraz tanrısallaştırdım

dediğiniz doğru herkes anasının karnında oyuncu olmuyor

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. iyi forumlar.
  • çok sıkıcı oldu burası. İki geyik döndüremiyoruz, aktroll gibi eksiliyorlar her şeyi. Eskiden her gün 1021312 tane wow'a başlıyorum yardım içerikli konu olmazdı, geyik yapardık. Kompleksli tipler yoktu forumda. Şimdi gelen geçen birbirini eksileyip bir açık yakalamaya çalışıyor bir yerden vurmak için. Kim yardım konusu açıyorsa hiçbir şey okumadan açıyor ve gereksiz konu sayısı hızla artıyor. Bilmeyenler için yüz binlerce rehber var ama tecrübeleri oyuncular arasında bilgi paylaşımı 0. Forumun mizah anlayışı yerle bir zaten ona değinmiyorum bile. Hatta wow forumunu geçtim forumun genelinde sıkıntı var, ne eski muhabbetler dönüyor ne de eskiki mizah var. Kasıntı doldu forum, istersen onayla istersen onaylama bunlar benim düşüncelerim. Şimdi buyrun eksileyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 21 Mayıs 2015; 21:52:16 >
  • Söylediğin şeyler doğru, eskisi gibi değil pek ortalık. Ben artı eksi sistemini pek kullanmıyorum ama komiğime gitti çok alınmışsın eksi yiyince ne oluyor ki bu kadar büyütüyosun hocam Beni de eksilesin arkadaşlar
  • Gripholion kullanıcısına yanıt
    alınmakla alakası yok, genel olarak düşüncelerimi söylüyorum. Nedense fikrini beyan eden adama direk alındı muamelesi yapılıyor, saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 yaşında wow'a başlamak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıcı olduysa girme bir daha bu kadar basit bunu dile getirmendeki amaç ? Forumda konu açmak serbest herkes istediği gibi açar cevap yazmak zorunda değilsin zaten kimsenin senin fikirlerini merak ettiğinide düşünmüyorum MMORPG sayfasında mizah arayan bi sen varsın galiba .Biri bi açığını yakalayıp ordan vurduysa sen eksi yediysen BİZENE. Eskiden öyleymiş Eskiden şöyleymiş PEH..
  • Mamii70 kullanıcısına yanıt
    ben de ne zaman biri gelir de sıkıcı olduysa girme madem der diye bekliyordum geç kaldın biraz. Üslubundan dolayı seni muhattap alıp cevap veremeyeceğim, bu kadar gocunmana sebep olanı merak ediyorum. Neysssse boşver sen.
  • Girme madem dememin sebebi senin bunu düşünemeyecek biri oldugunu düşünmemdi. Bence cevap veremeyeceğini düşünmenin sebebi saçmaladıgının farkına varman benim sana olan uslubum yardım isteyen bir kişiye takındığın uslubla aynı insanlara değer vermezsen değer görmezsin bu kadar basit.Ayrıca biz ona gocunmak demiyoruz haddini bildirmek diyoruz kendini başkalarından üstün görüp MMORPG sayfasında mizah arayanlara yanlıs yolda oldugunu anlatmaya çalışıyoruz..
  • ikinizinde ilk mesajlarına bastım birer adet eksiyi.

maksat kimse eksisiz kalmasın

. soruyu soran arkadaşa ise , biraz ingilizcen varsa bütün anlamadıgın şeyler , itemler , nerden ne bulunur ne nasıl yapılır , hangi görev için nereye gitmeli kimi kesmeli gibi bütün soruların için kutsal bilgi kaynagın www.wowhead.com

hikaye yi ögreneyim karekterleri ögreneyim falan için www.wowwiki.com

classın hakkında daha iyi bilgiler , tartışmalar , teoriler , forum için mmo-champion.com

pvp için www.arenajunkies.com (miş pvp den pek anlamam)

classı nasıl yapıcam hangi skillere vericem falan için icy-veins.com

yüklenecek bütün addonlar için www.curse.com

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 22 Mayıs 2015; 17:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

çok sıkıcı oldu burası. İki geyik döndüremiyoruz, aktroll gibi eksiliyorlar her şeyi. Eskiden her gün 1021312 tane wow'a başlıyorum yardım içerikli konu olmazdı, geyik yapardık. Kompleksli tipler yoktu forumda. Şimdi gelen geçen birbirini eksileyip bir açık yakalamaya çalışıyor bir yerden vurmak için. Kim yardım konusu açıyorsa hiçbir şey okumadan açıyor ve gereksiz konu sayısı hızla artıyor. Bilmeyenler için yüz binlerce rehber var ama tecrübeleri oyuncular arasında bilgi paylaşımı 0. Forumun mizah anlayışı yerle bir zaten ona değinmiyorum bile. Hatta wow forumunu geçtim forumun genelinde sıkıntı var, ne eski muhabbetler dönüyor ne de eskiki mizah var. Kasıntı doldu forum, istersen onayla istersen onaylama bunlar benim düşüncelerim. Şimdi buyrun eksileyebilirsiniz.

Şu +,- olayı kalkmalı. Tamamiyle saçmalık. Yazdıklarında da haklısın

Konuyu açan arkadaş da bi' heyecan ile konu açmış. Gereksi bir konu tabii ki. 100 lerce wow'a başlayacağın adlı konu var zaten. Yanlış anlama konu sahibi arkadaş. Sen de haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wow kolay kolay öğrenilmez. Pvp serverda hiç öğrenilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epeydir şu foruma girmiyordum belki dedim az ilerleme vardır "yeni başladım el atın, talentleri napcam" konuları kalkmıştır dedim yanılmışım.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    forumlarda sohbet muhabbet olduğu kadar yardımlaşmada vardır narsist kimse sana zorla mesaj at demiyor.ayrıca forum kuralları çervesinde istediğim başlığı açabilirim ve forum kurallarında "Thrashbringer ın seveceği türden başlıklar açın" yazdığını hatırlamıyorum..

yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim artık mesaj atmanıza gerek yok,konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.