Şimdi Ara

Molten WOW da oynayanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • molten wow oynayanlarla bi DH guild i kuralım.Eğer oynayan varsa Oyundaki Nick i ni oyun realmini bide hord/ally yazsın.Hadi molten cileri görelim.

OYNAYANLAR

1)Nick: Warlockturk
    Realm:Sargeras

Blood elf-Warlock(Hord)

2)Nick: Tormintor

Realm:sargeras
    throl hunter

3)Nick:Hepta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz-34 -- 12 Ağustos 2010; 12:44:18 >

• World of Warcraft ana menünün altında "Arama" seçeneği var. "Molten" yazarsan aradığın cevabı bulabilirsin.
  • molten guild i kuralım diyorum ben
  • Uyku mamurluğuma denk gelmiş, kusura bakma.

Konu başlığını okuyunca direk öyle cavap yazmışım herhalde.
  • alcatraz ben biraz oynadım wow ama pek bilmiyorum gelirsem yardım edermisin bide indirmem uzun surebilir bırakmazsın dimi oyunu
    Birde msn verirmisin msnden daha rahat konuşuruz
  • molten wowa küfür edenler buraya :D impact wow realmlide impact wow realmlist yazıcaksınız googleden
    server açıklamaları: tam private server hatta private dediğin böle olur çünkü direk 80 direk full item pve yada pvp istediğiniz gibi giyinebilirsiniz benim gibi angutluk mallık yapıpta ahh neverede şunu çekecem ah şunu yaptım aaa lag aa dc aa mega awesome lag vote at vb! diyip bi bg ye idare eder char olmaya uraşıpta ahh kafamı aile fitresi diosanız gelin direk pvp itemleri glyph gem vs 20 dk sürer ayarlamanız bide horde geçin gelirseniz allyler tam bir ulti pro duel botları olup bg de illallah ettiriolar salaklıklarından 4 yıl üstü oynadığım allyı bıraktırmayı başardılar!é neyse gelenler olursa sağlam bi clan açarız çünkü inanın değmio diyeceksiniz benim gibi yıllar sonra...ha dipnot sadece pvp dir isterseniz pve de yaparsınızda o itemlerlerle bosslar kıyma olur:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babahindi -- 8 Ağustos 2010; 14:14:39 >
  • ben deathwingdeydim sargerasa geçtim deathwingde Holy Pala vardı bugün sargerasa geçtim ama Night Elfim senle işim olmaz yani
  • allydede hordedada takılıyorum sargerastayım allyde druitim hordeda shaman dk ve mage im var
  • sargeras da horde um 2.6 gs um var. dps olduğumdan raid de bulamıyorum. bu mesajı görüp yardım etmek isteyen olursa aşırı sevinirim.
  • şuan horde oynuyo olsaydm yardım ederdim ama ally takılıorm bu aralar yapabilicein tek şey en azından 3,2-3,5k gs yapana kadar vh vs. yapıp reputation puanı ve emblem kasmak ve item almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

şuan horde oynuyo olsaydm yardım ederdim ama ally takılıorm bu aralar yapabilicein tek şey en azından 3,2-3,5k gs yapana kadar vh vs. yapıp reputation puanı ve emblem kasmak ve item almak

hocam orasını ben de biliyorum yine de sağol.
  • Ben de oynamıştım private servercı arkadaşlarla. Bana çok saçma geldi 15 levela zor çıktım. Zaten dungeon finder doğru düzgün çalışmıyor. Item almak için puan felan biriktiriyorsun. Bir sürü zahmet ve saçmalık anlayacağınız. Gereksiz bence bunlar, verin aylık 15 liranızı oynayın paşa paşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

Ben de oynamıştım private servercı arkadaşlarla. Bana çok saçma geldi 15 levela zor çıktım. Zaten dungeon finder doğru düzgün çalışmıyor. Item almak için puan felan biriktiriyorsun. Bir sürü zahmet ve saçmalık anlayacağınız. Gereksiz bence bunlar, verin aylık 15 liranızı oynayın paşa paşa.

iyi fikirmiş arkadaşım nedense düşünememişim
  • 15 liramı ne 15 i wow aylık 25 lira benm bildiğim.rockafeller skank oyundaki nick in ne? apaty123 tabi elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.indirme konusunu ve msn i sana pm atıcam oyunu 15-20 gün bırakmak zorunda kalıcam ama 15-20 gün içinde çok rahat öğrenirsin hem benim 20-30 tane oyunda türk ark var onlarıda eklersin onlar bırakmaz oyunu.bu arada oyundaki 2, char orc hunter nick: beyinbedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz-34 -- 9 Ağustos 2010; 11:05:08 >
  • Nick: Tormintor
    Realm Sargeras

Troll hunter'ım.
  • Gamecard 30 lira bir şey. 2 aylık zaten 15 liraya geliyor ayda.
  • Ben orda eskiyim neltharionda Gnome Magem var 70 levela yakın biseydi bıraktım cünkü orjinal serverda basladım fakat üyeliğimi dondurdular sanırım tekrar orda baslayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz-34

15 liramı ne 15 i wow aylık 25 lira benm bildiğim.rockafeller skank oyundaki nick in ne? apaty123 tabi elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.indirme konusunu ve msn i sana pm atıcam oyunu 15-20 gün bırakmak zorunda kalıcam ama 15-20 gün içinde çok rahat öğrenirsin hem benim 20-30 tane oyunda türk ark var onlarıda eklersin onlar bırakmaz oyunu.bu arada oyundaki 2, char orc hunter nick: beyinbedava

nickim hepta benim. telefonla onaylatmadığım için öm yollayamadım. istersen msn adresini yollayabilirsin.
  • arkadaşlar bir de Nick lerimizi yazsak....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.