Bildirim
molüküler biyoloji- KOÇ ÜNİVERSİTESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Molüküler biyoloji yoktur ama belki moleküler biyoloji vardır :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despinaleaxo -- 3 Ağustos 2018; 21:26:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler çocuğum bir daha ki sefere sizden daha doğru yazarım -
o puana yazık edersin bence. tıp seçersen önün daha açık olur ister akademisyen olursun ister hekim olursun istersen de araştırma alanına kayabilirsin. aziz sancar da tıp okumuş sonuçta.
sorunuzun cevabı bu değil gerçi kusura bakmayın :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickiolmayann -- 3 Ağustos 2018; 21:29:32 > -
Ben teşekkür ederim bir dahaki sefere ki’nin yazımına da dikkat ederseniz mesut olurum, iyi geceler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Koç e mail ss i atsana abla sen ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çocuklar ben burada kızımın geleceği konusunda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Kimse yoğurdum ekşi demez ben bire bir okuyup yaşayanlardan duymak istiyorum boş konuşacaksanız meşgul etmeyin. ayıp birde genç olacaksınız -
Bende kendi geleceğim için
mezunlarına ulaşıp danışmadan kesinlikle tercih etmeyin -
Bulmaya çalışıyoruz -
adam size orda ss atar mısınız diyor siz boş konuşmayın diyorsunuz.sizin çocuğunuz varsa bizim de anamız babamız var.bir ss istedik çok mu yani.iyi akşamlar.ss istemenin ayıp tarafını göremiyorum ayrıca -
son cumledeki de ayri yazilirquote:
Orijinalden alıntı: alkimr
çocuklar ben burada kızımın geleceği konusunda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Kimse yoğurdum ekşi demez ben bire bir okuyup yaşayanlardan duymak istiyorum boş konuşacaksanız meşgul etmeyin. ayıp birde genç olacaksınız
çocuğum kızım yanımda değil tlf aramışlar oda beni aradı anne böyle diye pazar günü 3.5 bilet alınmış dedi gündüzmü gecemi onuda bilmiyorum. yarın gelince konuşuruz dedi. ben ss filan bilmem allah allah sormuşlardı şimdi kızım aranmış dedim. hay demez olaydım -
Katılıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X