selamlar kendimce bir kıyas yapıcam benim gibi alıp pişman olmayın :) elma ile armut kıyası olabilir sizin için ama benim için öyle değil :) Basit bir kullanıcıyım canım ne isterse onu dinlerim özel zevklerim yoktur iphone ve windows pc kullanıyorum spotify ile müzik dinliyorum kablolu bir şekilde müzik dinlemekten zevk almam daha iyi ses duymak yerine tuvalete kablosuz kulaklıkla gitmeyi tercih ederim :) bugüne kadar en üst düzey kullandığım kablolu kulaklık modelleri Sennheiser Momentum In-Ear Odyofil değilim basit bir kullanıcıyım kıyaslarımı tamamen buna göre yapıyorum sizde lütfen buna göre okuyun ve değerlendirin momentum 4'ü KafaÜstü model tws olan değil 3-4 saattir kullanıyorum ANC Eğer apple bir telefon kullanıyorsanız ve toplu taşıma kullanıyorsanız kesinlikle airpods pro 2 anc performansı çok üst düzey kalıyor ben airpods almadan önce bu teknolojiyi Sony MDRZX770BN modeli ile deneyimlemiştim açıkcası yıl 2016 kafaüstü modellerde böyle bir şey gördüğümde çok şaşırmıştım müthiş gelmişti momentum 4 almadan önce Sony WH-1000XM5 ile kıyaslarını görmüştüm işte mx5 daha başarılı ama momentum 4 te kötü değil felan deniliyordu biri 10 ise diğeri 8 felan diyorlardı bende yıl 2016 tecrübem ile dedimki tamam bu iş olmuştur artık airpods böyle ise momentum 4 yandaki şantiyedeki değişken sesleri bile keser umudu beklentim tavan! sonrası takınca hayal kırıklığı sokaktan geçen araba motor sesini airpods ile duymuyorken momentum 4 ile yakınına bile yaklaşamıyoruz bunu net bir şekilde söyleyebilirim kötü mü hayır güzel mi hayır çünkü airpods yapabildiklerini daha çok para verdiğim bir ürünün başarabilmesi lazım diye düşünüyorum sıfırı 16 bin tl bu ürünün airpods sanırım 9000 küsür SES SEVİYESİ Sennheiser Momentum In-Ear aldığımda yıl 2017 elimizde tek muadil ürün razer var çünkü aynı paralara alınmışlar hemen hemen 60 euro ve 70 euro sennheiser daha pahalı o zaman taktığımda niye bu daha az ses veriyor diye düşünmüştüm ve tamam son ses seviyesi daha berrak daha güzel ama neden az yıl 2024 momentum 4 son ses seviyesi yine aynı sorun benim için :) airpods 2 ile bangır bangır kafamı çatlatabiliyorken momentum 4 malesef airpods kıyasla %70-75 te kalıyor son ses seviyesi. Daha büyük sorunu da yanımdaki adam son ses seviyesinde dinlediğim müziği duyuyor EN AZ APPLE İÇİN KONUŞUYORUM 3 BASAMAK DÜŞÜRMEM LAZIM Kİ YANIMDA DİNLEDİĞİM MÜZİK SESİNİ DUYMASIN. bunu yapıncada zaten airpods kıyasla %50 daha az sesli müzik dinliyorsun KONFOR şimdi ben bu kulaklığı alırken kafaüstü bir model olduğunu ve çok aşırı rahat olmayacağının farkındaydım Benim alma amacım gym de ve akşamları köpeğimi yürütürken daha keyifli müzik dinlemekti ortalama 1 er saat diyebiliriz. açıkcası 4 saattir aktif sürekli kafamda değil ürün tak çıkar kıyasla müzik değiştir kıyasla gibi şeyler yapıyorum yani kulağımda durduğu süre çok fazla olmamıştır Üstten bir baskı hiç hissetmedim ama kulak bölgesinde kesinlikle bir terleme ve darlama hissediyorum . bu ürünü uzun süre kullanmak için gerçekten kafama silah dayamaları lazım yoksa zor öyle kafama takayım unutayım gibi bir durum olmuyor airpods ile hiç böyle bir şey yaşamadım doğru bir kıyas değil ama bence önemli bir detay sonuçta herkesin 2 tane pahalı kulaklık almaya parası olmuyor TELEFONLA KONUŞMA Gürültüsüz ev ortamında konuştuğum kişi kulaklığımı değiştiriyorum hangisi daha iyi dediğimde sennheiser geçtim sandı malesef ben airpods geçmiştim :) bu yeterli sanırım bu konu için :) airpods çok daha iyi kalıyor evin arka odasına geçip kendim duyduğumda airpods gelen mesajları okuyor telefona apple cihazlarda momentum 4 yapmıyor sadece bildirim sesi TAŞIMA KONUŞMAYA GEREK YOK BİRİ CEBİNİZE SIĞIYOR DİĞERİ KATLANMIYOR BİLE TAŞIMAK İÇİN EKSTRA BİR ÇABA SARF ETMEK LAZIM FİYAT BANA GÖRE F/P ÖNEMLİ BİR KONU Bu ekonomide kolay kolay kısa süreli zevkler için çok fazla para saçamıyor insan elimde kıyas yapabileceğim 4 tane ürün var bunlarla kıyaslıycam odyofil değilim kullanıcıyım tekrar belirtiyorum JBL T160 300 TL LOGITECH G PRO WIRELESS 6500 AIRPODS PRO 8500 SENNHEISER 16000 Bunlar sıfır fiyatları ikinci el fiyatlarında jbl para etmez g pro 4000 tl airpods sanırım 5000 bandına alınır tr garantili sennheiser almanyadan getirenlerden 6500 bandına kutusuz sıfır 7500 bandına kutulu sıfır tr garantili 8 bin 12 bin bandına bulunuyor ben 7500'e tr garantili buldum 3 aylık o yüzden aldım Müzik Kalitesi 1-Momentum 4 2-logitech 3-airpods 4-jbl uzun uzadıya yazmak isterdim ama bu konuda bir yetkinliğim yok ama berraklık derinlik ve bas olarak airpods gerçekten momentum 4 10 ise 6 anca verirdim logitech ile de müzik dinlerim ama yine bas ve derinlik azalıyor ona 7 derdim jblde 300 liralık fiyatıyla bence gayet net ama derinlik az ama :) kıyas yapmak için yine airpods ile aynı diyebilirim hemen hemen GENEL TOPLAMDA MOMENTUM 4'E ASLA 16 BİN TL VERMEM İKİNCİ EL TR FATURALI 7500-9000 Aldığımızı düşünerek yazıyorum yada kaçak :) önceliklerinize göre bu kıyaslama değişir ama 2 koşula göre yazıcam **toplu taşımada evde sokakta müzik dinleyerek hayatınızı geçiren bir insansanız ve bu size zevk veriyorsa kafa üstü kulaklık takmak ve taşımak sizi darlamayacaksa ofis ortamında iyi kötü anc de var çoğu sesi kesecektir momentum 4 sizin için süper bir tercih **müzik benim için araç vakit geçsin otobüste uçakta sokakta yürürken cebe at taşı dert yok tasa yok anc de bonusu diyorsanız ki anc bence alışınca büyük bir ihtiyaç haline geliyor airpods güzel tercih sırt çantası yada elimde hergün spor çantası taşımıyorsam asla momentum 4 almazdım nereye sokacan bunu kafandan çıkarınca
sorularınız sorabilirsiniz elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım edit: elinde momentum 4 kulak içi tr garantili ürünü olan varsa 2-3 gün daha deneyimleyip takas edebilirim 😂 birde onu deniyim airpods ile kıyasla kafaüstü kulaklık ne kadar ses kalitesini arttırsada bende kafa ağrısı ve yorgunluk yapıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Temmuz 2024; 19:26:16 > |
Bildirim