Şimdi Ara

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
0
Favori
16.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi fernandao yemege 3-5 kilo daha alda gel overclok cocugu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Şeyşuyu oyuna aldı 0 etki. Fernandao 2 maçtır yok. Hasan ali ayağına gelen topları sırf orta açmış olmak için sırf ayağından çıkarmak için ortaladı hep. İlk maç iyiydi ama bu maç o da leşledi. Şimdi basın toplantısında muhabir "fernandao ibrahimoviç misali yürüdü sahada hiç etkisi olmadı ne düşünüyorsunuz" diye sordu. Vp'nin cevabı "aynı görüşte değilim,ben burda takımım adına konuşmak için geldim bireyler adına konuşmak için değil" Allah senin de belanı versin bırak şu takımı git artık gerizekalı herif. Kendi vatandaşı diye sağladığı ayrıcalığa bak. LAN ADAM TOP OYNAMIYOR TOP DOLANIYOR SAHADA. AYAĞINA GELEN TOPU ÖLDÜRÜYOR.

kendi vatandaşı değil yalnız
  • Fenerbahçe en son gruplarda oynadığı zaman döviz kuru (temsili değil)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç

• Baın toplantisinda sordular fernandoadan memnnmus sizinki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen parayı beşiktaş kullanır bonservisi almak için kullanamaz ama kiralık olarak daha yüksek para verip alabilir yada bonservisi elinde olan birini yada klübünle anlaş alacağını bırak serbest kal ben sana 2 vereceğime 3.5 vereyim diyip yapabilir.yoksa dediğiniz gibi direk bonservis satın almada kullanamaz.ama fener şu oyun sistemiyle kadroyla zaten şampiyonlar liginde 3. bile olması çok zordu belkide böylesi daha iyi olmuştur.avrupa liginde belki bir yarı final görebiliriz
  • ya arkadaş birde utanmadan uarım saattir konuşuyor şu vitor insan az utanır be tercüman türkçe portekizce fransızca konuşa konuşa adamın kafası çorba oldu
  • volkitheking V kullanıcısına yanıt
    Her ikiside portekizce konuşuyor ne farkeder ki? Postu attıktan sonra aklıma geldi ama editleme olmadığı için uğraşmadım.
  • Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık

Bu taraftarın siniriyle oynadığın yeter lan GİT ARTIK GİİİT ALOOO SAL ŞU TARAFTARI NASIL BİR VİRÜSMÜŞSÜN ANLAMADIM GİT LAN!

Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık Pereira git artık

•  Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç bu stoch naptı size
  • yalnız hakem üst üste 2 penaltıyı çalamadı.
  • Vitor basın toplantısında bizimle t.ş.k geçme alışkanlığını bırakamamış.

• Klasik fener. Önceden payları G.Saray'a verirdi. Şimdi Bjk'ye verdi. Geleneksel hale geldi.
  • Ulan ntvsporda bile vp ile devam edilmeli mi diye konuşuluyor. Aziz kovar mısın artık şu adamı yanına alıp eve mi götürürsün ne yaparsan yap. Ne yılışık ne gerizekalı bişey çıktı lan bu.
  • monaco fetocuymuş
  • Fenerbahçe vitora rağmen güzel oynadı 3ü yedikten sonra pek reaksiyon veremedi salihi yine beğendim valla emenike de eski günlerinde ki gibiydi hakem tam monacocu çıktı wiele iki kez penaltı yapıldı es geçti
    FB acilen azizi ve vitoru göndermeli yoksa hep böyle devam eder
  • Beyler kulüpte aşçı tanıdığınız varsa portekiz cingenesi ve ayının yemegine zehir katabilir mi?

• fenerin oyun akışkanlığı neredeyse yok.geçen sezon az çok vardı bu.
  • Vitor un bu ülkeden para kazanmasından utanıyorum.

Dangalaklığı beni bile kanser ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suçlu zeminmiş öyle dedi vitor zemin hakem futbolcular herkes suclu bir kendisini katmiyor bunu asla yapmiyor.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.