Şimdi Ara

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
793
Cevap
0
Favori
16.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://mobile.twitter.com/FikretorMEN/status/760937542250364932/video/1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk maçta taş gibi takımdınız Burada Monaco çok çok kötüydü dedik diye yine yemediğimiz hakaret kalmamıştı. Salih 50m euroydu. Diyoruz size gaza gelmeyin diye. Ha Monaco yine iyi değildi de siz hakkaten baya kötüsünüz.

• aziz başkan şimdi bir transfer yapar gündemi yine değiştirir ama bu sefer fazla harcamada yapamıyor ne yapacak bilmiyorum.ne yazıkki bizim türk takımlarımıza şampiyonlar ligi çok büyük geliyor daha gruplara bile kalamıyoruz.avrupa ligi bizim daha dişimize göre ama avrupa ligindende şampiyonlar ligi gibi keyif almıyorum.avrupada başarılı olamadığımız için bu kadar para harcamayı gereksiz buluyorum para harcasakta avrupada başarı yok harcamasakta
  • Bruma Poldi Şino Sinan Eren (yada bi forvet) bu 5 li haşat eder feneri defansı bu sene
  • Vay anasini be, gercekten uzulen umut eden var mi? Zaten birdahaki macta ya city ya villareal falan gelirdi. Yani bence daha iyi oldu simdiden elenmemiz. ŞL ne katilmanin tek yolu sampiyonluktur, turk takimlari icin bu boyledir beyler bosuna uzulmeyin. Buyuk ihtimal 10numara transferide olmaz

• Bu adam geldoginden beri diyoruz fenerli kardesler bu adamin takimi kanser eder diye. Taktik yok bisey yok. Bu malin sayesinde ulke puanlarimiz gitti. Ya atin ya satin ya yakin.

• şaka mı bu?
    https://eksisozluk.com/entry/62114706

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1-0 yenilirsiniz diyordum bu maç kısmet böyleymiş, canlı para için teşekkürler.

•  Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç
  • http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=307954

ya olum

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

İlk maçta taş gibi takımdınız Burada Monaco çok çok kötüydü dedik diye yine yemediğimiz hakaret kalmamıştı. Salih 50m euroydu. Diyoruz size gaza gelmeyin diye. Ha Monaco yine iyi değildi de siz hakkaten baya kötüsünüz.

Bu sene fenerin elenmesiyle paracıklar size güldü tebrik ederiz .

Seneye inşallah yayın hakları gelirini biz alırız kardeş payı

• Gsliyim ama bu derefsiz fransızlarin feneri elemesine uzuldum

• Halâ hakem diyorlar ya allahım akıl fikir ver. Sanki çıktık harika oynadık, 30 tane şut çektik gol attık da hakem vermedi, üstüne zaten tek gölümüzü de ofsayttan attık. Ortasahada 2 pas yapamıyoruz, hasan ali vdw orta açamaz, şeysu fernandaonun ne yaptığı belli değil, sonra SİNİN GIBI HİKİMİN BİN oluyor.

Tabi bunların öncelikli suçluları Aziz yıldırım ve Pereira !!
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Bildiği twitter hocam =) ben yeniyim twitter'da kenardaki menüden gece modunu açınca böyle oluyormuş

• amannnnnn vur oynasın çal oynasın haydi meydanlara cihad yapalım biz boşverin sporu falan filasn
  • Hep gs yiyodu bu kaymağı birazda biz yiyelim bakalım

• Güçlü takım gelir elenirsin tamam da şu durumdaki Monaco'ya elenince üzülüyor insan.

Yani ne gerek var yürüyecek hali kalmayan Fernandao'yu oynatmaya? Umut Bulut en azından mücadele ediyor bizde, bu onu da yapamıyor. Orta sahanın bu kadar defansif olması gerekli mi? Avrupa'da olmayan bizim bile burun kıvırdığımız Roman'ı transfer etmenin mantığı ne? Josef ısrarının sebebi ne?

Kendi kendini bitiren bir Fenerbahçe var her zamanki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

İlk maçta taş gibi takımdınız Burada Monaco çok çok kötüydü dedik diye yine yemediğimiz hakaret kalmamıştı. Salih 50m euroydu. Diyoruz size gaza gelmeyin diye. Ha Monaco yine iyi değildi de siz hakkaten baya kötüsünüz.

Bu sene fenerin elenmesiyle paracıklar size güldü tebrik ederiz .

Seneye inşallah yayın hakları gelirini biz alırız kardeş payı

Ligde kapışırız artık Fener bu sene kendini bile aşarak 3. olacak gibi duruyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Şuan Fikret Orman
    Bu mesaja eklenen görseller:

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç

Yarin numaradan aciklama yapar keske fenerde katilsaydi die

• Volkan şen ve alper potuk olsaydı fener geçerdi bu turu tabi 3 lü defans olmaz 4 lü oynaması lazımdı topal stoper oynamaz milli takımda da oynayamadı bunları aslında vitor biliyordu kovulup tazminat almak için yapıyodur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.