Şimdi Ara

Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
0
Favori
16.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık olsun fazla büyütmeyin çok olası bir sonuçtu.

Hakeme de sallamayın golünüz ofsayt zaten. Yönetime de sallamayın adamlar her sene bir çok transfer yapıyor. Kısmet değilmiş. Bir dahakine artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ben Fenerbahçe nin elemesini istedim bu akşam ülke olarak içinde bulunduğumuz süreçte dışarıya karşı her alanda birlik olmak zamanıdır üzüldüm bir Türk takımının elenmesine ben böyle bakıyorum...

Bu nası bi cümle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prolotus37 kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakası yok ama uygulamanın adı nedir ?
    Arka plan reng çok hoş duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe en son hangi yılda ŞL'ye katılmıştı?

• Kaç yıl oldu saymadım seneyede biz direk gideriz bjk turu geçerek gider fener yine hüsran yine hasret
  • Salih-Emenike gerisi yalan.
  • Van persie dedi dedi inanmadınız
     Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç

• artık üzülemiyorum da şu ülkede anasını satayım psikolojim bozuldu resmen gülüyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fenerbahçe en son hangi yılda ŞL'ye katılmıştı?

07

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Monaco - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu | 2.Maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ben Fenerbahçe nin elemesini istedim bu akşam ülke olarak içinde bulunduğumuz süreçte dışarıya karşı her alanda birlik olmak zamanıdır üzüldüm bir Türk takımının elenmesine ben böyle bakıyorum...

Bu nası bi cümle

benimde beynim durdu 3 kere okudum anlamadım
  • frenze kullanıcısına yanıt
    Twitter'ın gece modu; yeni güncelleme ile geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undomiels

Pereira ile devam kararı sonrası, ben bu sene Fenerbahçe'nin hiçbir maçını seyretmem bu kadar diyorum. Biliyoruz böyle salaklıklar olacağını. Geldim yine izliyorum. Salaklık bende. NET SALAĞIM.

Rezalet bir takıma yenildik. Sezon içinde de bundan farklı şeyler yaşamayacağız.

Duran topların ve kornerlerin ustası Hasan Ali.
    Her maç 10 kişi oynamamıza sebep olan Fernandao.
    Rezil Josef.
    Yapılmayan kaleci ve ofansif ortasaha transferi. nani'nin gidişi sonrası alınamayan Feghouli ve Elimizdeki bütün kanat oyuncularının tuzla buz olup yok olması.
    Yetmezmiş gibi 3-5-2 oynatıyorum zannedip rezalet bir futbol ortaya koymak.
    En sonunda artık seyircisiz bir Şükrü Saraçoğlu.

Bravo vallahi bravo. Aziz ve şakşakcılarına buna ses çıkarmayan fiyasko yönetici grubuna, stada giden o paralılara bravo.

Tiyatroya hazır mısınız ?

2016-2017 sezonu is coming.

İlk paragrafta yazdıklarının aynısını kendim için söyleyebilirim. Ama Vitor denen herifin sıfatını görmeye katlanamadığım için radyo misali PC'de takılıp kulağımla izledim maçı.

Bu takımı bu hale getiren maalesef ısrarla taraftarla inatlaşan Aziz Yıldırım'dır. Sırf benim dediğim olsun diye taraftar ne derse tersini yaptı adam. Özellikle son dönemde. Şampiyon olan hocaları gönderdi, Vitor gibi rezil bir hocayı ısrarla takımda tuttu inat olsun diye. Trasfer politikları zaten dediğin gibi rezalet. Rakiplere kendimizi güldürmekten başka bir icraat yapamıyoruz.

• yazık oldu fenere
  • Bu Fener bu halde Süper Ligin Anadolu takımlarını bile yenemez.

Galatasaray ManU'ya 5-2 yenildiği hazırlık maçının ilk yarısında baya baya üst düzey oyun oynamıştı.Yenilsek bile lig adına bize umut vermişti bu oyun.

Şimdi Fenere bakıyorum ne ilk yarı var oyunda, ne de ikinci yarı.Ara pas yok, ayağa pas yok, doğru dürüst orta yok, press yok, defans pozisyon almayı, topa hamle yapmayı bilmiyor takım çöp oğlu çöp kısaca.
    Takımda adam akıllı oynayan bir Emenike var, bir de Salih, takımın gerisi yeteneksiz olduğu kadar zeka olarak sorunlular.Dibindeki adam müsait oyuncular boyna ileri top şişirdi zekası olan adam/adamlar bunu yapmaz düşünür, paslı oynar taktik yapar bişeyler yapar bu kadar beyinsiz olmanın lüzumu yok milyon dolarlar alıyorsun, zeki olmak zorundasın.Futbolcu alırken sağlık kontrolünün yanında IQ kontrolü de yapılmalı.Bazı oyuncular gerçekten kalas olabiliyor.(Bnkz. Bizdeki Umut)

Anlaşılan lig bu sene Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek.

• Beşiktaş forvet alacak sayenizde. Kötü oldu bu.

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Bu nası bir anlayış?

• Anlayışın kıt o zaman kusura bakma...

• üzülecek bir şey yok belliydi zaten hadi bu turu zar zor geçtik Allah aşkına ManCityimi geçecektik Porto yumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

umut bulut > fernandao
    cenk gönen > ertuğrul

birşeyide kıyaslamasanız öleceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.